20.09.2018
LJ
26° / 15°
Česen Naturopatski nasveti za lažji prehod v jesen Starejši Kako ohraniti mlade možgane? Joga Se spopadate z išiasom? Vaje, ki pomagajo Ana Klašnja Ana Klašnja razkrila, kako skrbi za vitko in zdravo telo

'Moje prsi so me počasi zastrupljale'

35-letna Renne Kacz je spregovorila o grozljivi izkušnji, ko je odkrila, da njeni prsni vsadki v resnici počasi 'zastrupljajo' njeno telo. ''Šlo je za ogabne, grozljive in strupene vsadke,'' je povedala.

Renee
Čeprav je bila ves čas bolna, zdravniki niso odkrili pravega vzroka njenih simptomov. Sama pa je imela občutek, 'kot da počasi umira'. Kasneje je odkrila, da so bili vzrok za njene težave prsni vsadki. (Foto: Instagram)

Avstralka Renee Kacz iz mesta Perth je za avstralsko oddajo 7News razkrila, da je prepričana, da so bili za vse njene zdravstvene težave, s katerimi se je spopadala, krivi prsni vsadki. Za povečanje prsi z vsadki se je odločila pri 21 letih, ko ni bila samozavestna v svojem telesu. A kmalu so se pričele zdravstvene težave. Čeprav je bila uspešna odvetnica v večji odvetniški pisarni, pa je zaradi zdravstvenih težav morala pustiti službo. Sledila so dolga leta, ko se je spopadala s hudimi bolečinami v telesu, močnim hormonskim neravnovesjem, adrenalno izčrpanostjo, aknami in celo z zastrupitvijo s težkimi kovinami. Čeprav je bila ves čas bolna, zdravniki niso odkrili pravega vzroka njenih simptomov. Sama pa je imela občutek, 'kot da počasi umira'.

Preberite še: Zakaj vas med menstruacijo bolijo prsi?

Renee
Dolga leta se je spopadala s hudimi bolečinami v telesu, močnim hormonskim neravnovesjem, adrenalno izčrpanostjo, aknami in celo z zastrupitvijo s težkimi kovinami. (Foto: You Tube)

Ko je pričela sumiti, da so vzrok za njene zdravstvene težave prsni vsadki, se je obrnila na internet in pričela brati zgodbe drugih žensk po svetu, ki so se zaradi slabih prsnih vsadkov spopadale z zdravstvenimi težavami. Samo v Veliki Britaniji je imelo kar 50 000 Britank vsajene implantate franconskega podjetja Poly Implant Prothese (PIP), ki so bili za polovico cenejši od drugih implantatov, a se je kasneje izkazalo, da so bili izjemno slabe kakovosti in da so povzročili številne zdravstvene težave. Žrtve so kasneje podjetje tožile in podjetje je bilo obtoženo prevare, saj so ugotovili, da so več kot deset let uporabljali nedovoljen silikonski gel.

Preberite še: 7 neverjetnih dejstev o prsih

Renee se je odločila za odstranitev vsadkov. ''Ko so mi jih odstranili, se je videlo, da so vsadki popolnoma spremenili svojo barvo. Zato ker so dobesedno razpadali v mojem telesu in snovi iz vsadkov so počasi prehajale v moj krvni obtok.'' Ko so ji vsadke le odstranili, se je njeno zdravje izboljšalo. Sedaj želi s svojo zgodbo opozoriti druge ljudi na nevarnosti prsnih vsadkov.

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Gobe

Radi nabirate gobe?

Uporabne povezave