12.12.2018
LJ
/ -3°
Rdeče meso Samo ena porcija na dan poveča tveganje za srčni infarkt Antioksidanti To je živilo z največ antioksidanti! In ne gre za borovnice Infrardeča savna Blaži kronične bolečine, izboljšuje pretok krvi, izloča toksine iz telesa ... Annie McManis Še sama ne more verjeti, kaj ji je uspelo

Poglejte prvo manekenko z Downovim sindromom

''To so moje največje sanje,'' je priznala 21-letna Madeline Stuart, ki velja za prvo manekenko z Downovim sindromom. Sedaj si želi, da bi se zapisala v zgodovino tudi kot prva mankenka z Downovim sindromom, ki bo nastopila na modni reviji Victorie Secret.

Madeline Stuart
Madeline Stuart je prva manekenka z Downovim sindromom, ki je nastopila na newyorškem tednu mode. Bo sedaj nastopila tudi na slavni reviji Victorie Secret? (Foto: Profimedia)

21-letna manekenka Madeline Stuart iz Avstralije se je na modno brv podala pred tremi leti, ko je izgubila kar 23 kilogramov. Madeline Stuart, ki ima Downov sindrom, je sodelovala pri ustvarjanju modnih katalogov nekaterih največjih modnih znamk, kot je denimo Marie Claire, pojavila se je na modnih straneh revije Moda Magazine in Vogue. Letos je naredila velik preboj, ko je celo sedemkrat nastopila na modnih brveh na newyorškem tednu mode. Sedaj pa se mladi manekenki morda obeta celo sodelovanje s svetovno znano blagovno znamko spodnjega perila Victorio Secret. Njene želje so še bolj ambiciozne, saj si želi, da bi delala z 'neverjetnimi oblikovalci' iz modne hiše, kot je Chanel, Louis Vuitton ali Versace.

Madeline Stuart
(Foto: Profimedia)

''Moj načrt za prihodnost je, da še naprej spreminjam pogled modne industrije, kako gleda na raznolikost. Še naprej želim ostati na modnih brveh ... in kot kaže bom naslednje leto zelo zaposlena,'' je povedala za britanski Mail Online. Njena mati Roseanne je dejala, da je bilo preteklih nekaj mesecev zanjo neverjetnih in da se vsi veselijo novih projektov, ki jih bo imela. ''Bila je neverjetna pot in vredna vsakega truda. Maddy je nastopila v sedmih revijah na tednu mode v New Yorku, predvsem na revijah, ki spodbujajo raznolikost. Čudovito je bilo videti, da je toliko mednarodnih oblikovalcev sprejelo Medeline in druge modele, ki so bili drugačni. To je prineslo velik občutek združenosti v New Yorku.'' Nastopila je na modnih revijah znamk, kot so Burning Guitars, Femata Couture in Duane Topping,.

''Da je Madeline hodila po modni brvi za nas, si štejemo v veliko čast,'' je povedal modni oblikovalec Duane Topping: ''Je čudovit glas, ki sporoča, da je lepota lahko skrita v vsem in v vsakomur. Ponosni smo, da smo letos del tega sporočila.''

Modni oblikovalec Rutu Bhonslé pa je dejal: ''Čeprav rad oblikujem kolekcije in vnašam umetnost v modno industrijo, verjamem, da moramo kot ljudje najti višji namen v svojem delu kot le to, da si ustvarjamo svojo kariero. Svoje delo moramo posvetiti tudi prispevanju k družbi.''

Madeline Stuart
(Foto: Profimedia)
Madeline Stuart
(Foto: Profimedia)

Po zabavnem tednu mode v New Yorku se je Madeline udeležila tudi tedna mode v Londonu in Parizu, sedaj pa bo morda celo nastopila na modnih brveh za Victorio Secret.

Madeline Stuart
(Foto: Profimedia)
Madeline Stuart
(Foto: Profimedia)
Madeline Stuart
(Foto: Profimedia)

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Komentarjev: 2
slovenc79 17.11.2018 04:51:36
žalostno, da so skromno in dobrodušno prizadeto osebo takole zmanipuliral in jo potegnil v izrojeno modno industrijo. na njej bojo zaslužili s politično korektnostjo, ona bo pa trpela posledice. že običajni ljudje v tej industriji so depresivni in se filajo s tabletam, kaj bo šele z njo.
KaPi 23.09.2018 12:14:11
Saj ni res, pa je....
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave