21.08.2018
LJ
32° / 17°
Kokosovo olje Odpravlja glivične okužbe, pospešuje presnovo, deluje protivnetno Kruh So ogljikovi hidrati dobri za vas? Voda z limoninim sokom Voda z limono na tešče: Napaka, ki jo delamo prepogosto Zadnjica Ženske umirajo za večje zadnjice

Že poznate ta najmočnejši antioksidant?

Srčno-žilne bolezni, kot so povišan krvni tlak, srčno popuščanje, srčni infarkt, možganska kap in periferne žilne bolezni, so med najpogostejšimi razlogi prezgodnjih smrti v Evropi. Zato ni nenavadno, da molekulo resveratrola imenujejo tudi molekulo prihodnosti, saj je med najbolj učinkovitimi sredstvi za ohranjaje zdravja srca in ožilja.

Acai jagode
V raziskovalnem projektu Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo, so ugotovili, da bi morali za enake učinke, kot jih ima ena tableta Resveratrol Forte, pojesti več kot kilogram goji jagod na dan. (Foto: iStock)

Resveratrol so uspešno preizkusili tuji strokovnjaki, zdaj pa navdušuje tudi slovenske. O njegovi učinkovitosti so prepričani tako biologi kot kardiologi. Njegove pozitivne lastnosti so potrdili tudi na Fakulteti za kemijo in kemijsko tehnologijo ter na Fakulteti za farmacijo. Po rezultatih molekula resveratola že prehiteva bolj znan antioksidant koencim q10. Zaradi vseh pozitivnih učinkov, ki jih ima na naše celice, ga bomo kmalu jemali tako pogosto kot vitamin C.

Resveratrol Forte
Prof. dr. Bren poudarja, da ima Resveratrol Forte največjo vsebnost čistega resveratrola v eni tableti, hkrati pa ima dodanih 200mg fenolnih spojin, kar je zagotovilo za izjemno učinkovitost. (Foto: Sanofarm)

Kako izbrati pravi resveratrol?

Ste tudi vi med tistimi, ki bi resveratol z veseljem preizkusili, pa ne veste, kateri izdelek izbrati? Že štiri leta zapored je med strokovnjaki in uporabniki absolutno številka 1 Resveratrol Forte. Prof. dr. Bren poudarja, da ima Resveratrol Forte največjo vsebnost čistega resveratrola v eni tableti, hkrati pa ima dodanih 200mg fenolnih spojin, kar je zagotovilo za izjemno učinkovitost.

V raziskovalnem projektu Fakultete za kemijo in kemijsko tehnologijo, so ugotovili, da bi morali za enake učinke, kot jih ima ena tableta Resveratrol Forte, pojesti več kot kilogram goji jagod na dan. Zato torej ni nenavadno, da zdravniki in kardiologi za ohranjanje zdravega srca in ožilja svetujejo redno jemanje resveratrola. Poskrbite tudi vi za svoje zdravje in zdravje svojih bližnjih.

Resveratrol Forte je na voljo v vseh lekarnah in specializiranih trgovinah.

Sponzorirana vsebina

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Prebavne težave

Ste se že kdaj spopadali z vnetjem mehurja?

Uporabne povezave