20.11.2017
LJ
/ -1°
Zelnica Odličen napitek za spodbujanje presnove! Debelost Ena najpogostejših razvad, ki vodi v debelost in bolezni srca Prostata Revolucionarno zdravljenje raka prostate, in to popolnoma brez operacije Nespečnost Vas muči nespečnost? Preverite, kako si lahko pomagate!

Maja iz Maribora: Po 10 dneh boljše počutje, več energije, 6 kil manj

"Počutje je bilo boljše. Ko je počutje boljše, imaš tudi več energije. Pa kilogrami so šli dol. Prvič je šlo dol 6 kilogramov. To je bilo pred tremi leti. Od takrat redno delam detoks." Tako pove o svoji izkušnji z 10-dnevnim programom razstrupljanja 35-letna Mariborčanka.

Maja Hanželič
Maja Hanželič: Prvega detoksa se je lotila, da naredi prvi korak k neki spremembi v življenju. Ko je izgubila 6 kilogramov, jo je to spodbudilo, da še naprej poskuša živeti bolj zdravo. Danes se tako prvič z veseljem fotografira. (Foto: osebni arhiv)

"Prvič sem se odločila za 10-dnevni detoks, ker sem želela nekaj spremeniti, želela sem narediti en korak naprej," pripoveduje 35-letna Maja Hanželič iz Maribora. Odločila se je, da svoje telo razbremeni strupov po programu 10 DAYS Detox. Sestavlja ga prilagojena dieta in kombinacija treh prehranskih dopolnil, ki vsebujejo samo naravne izvlečke, in jih lahko uživamo, da bi bil učinek razstrupljanja boljši.

Hanželičeva se 10-dnevnega detoksa redno loteva že tri leta in v tem času je izgubila 18 kilogramov. Ko je s prvim razstrupljanjem izgubila šest kilogramov, je bila to namreč zanjo spodbuda, da se bolj zdravih prehranjevalnih navad drži še naprej, začela pa se je tudi gibati. In se od takrat ni več zredila.

Za vse bralce Vizite, ki bi radi za boljše počutje poskrbeli z istim 10-dnevnim detoksom, je podjetje Sensilab pripravilo posebno akcijo.

Vsi, ki sodelujejo v programu 10 DAYS Detox, prejmejo poleg prehranskih dopolnil knjižico z navodili za prehranjevanje in recepti. Vedno se lahko tudi posvetujejo s strokovnjakom in vsak dan razstrupljanja prejmejo e-mail z dodatnimi nasveti in recepti.

Katarina Kurtjak
Katarina Kurtjak: Za detoks se je prvič odločila, ker so jo čedalje pogosteje mučili glavoboli. In po razstrupljanju so res izginili, bolje tudi spi. (Foto: osebni arhiv)

Rok Gubenšek
Rok Gubenšek: Odkar se razstruplja, ni več nenehno zaspan, uredila se mu je tudi prebava. (Foto: osebni arhiv)

27-letna Katarina Kurtjak iz Logatca pa se je prvič za program 10 DAYS Detox odločila, ker se je prav januarja pred dvema letoma počutila zelo utrujena, čedalje pogosteje je imela glavobole, na koncu tudi skoraj vsak dan. "Pila sem kavo na kavo in bilo je samo še slabše. Imela sem še težave z želodcem. Razmišljala sem, kaj bi naredila, in pomislila, da bi mi mogoče pomagal detoks. Moram reči, da sem bila prvič skeptična. Ampak na koncu sem bila polna energije, nobenih glavobolov nisem imela, s spanjem ni bilo več težav, prebava se mi je popravila. Res sem se prav super počutila." Tudi ona je ravno sredi nove 10-dnevne razstrupljevalne kure.

22-leten Rok Gubenšek iz Šentjurja pa pove, da se je detoksa pred dvema letoma prvič lotil, ker je bil nenehno zaspan. "In res po detoksu nisem bil več tako utrujen in tudi prebava se mi je izboljšala. Od takrat se razstrupljam redno."

Prehranska dopolnila izboljšajo učinek naravnega razstrupljanja

Detoks - 37
Holistična nutricistka Staša Matjaž: Prehranska dopolnila hkrati uživamo zato, da stimuliramo naravne procese razstrupljanja. (Foto: Damjan Žibert)

V 10-dnevnem programu razstrupljanja 10 DAYS Detox lahko poleg predpisane diete uživamo še tri prehranska dopolnila. ''Vsebujejo res same naravne izvlečke - se pravi od artičoke do pegastega badlja in psiliuma oziroma trpotca," pojasni holistična nutricistka Staša Matjaž. "Prehranska dopolnila hkrati uživamo zato, da stimuliramo naravne procese razstrupljanja. Samo s spremembo prehrane v desetih dneh ne bomo dosegli tako učinkovitega rezultata. Dopolnila stimulirajo čiščenje telesa na popolnoma naraven način."

Prvo prehransko dopolnilo je Liver Antiox. Vsebuje izvlečka artičoke in pegastega badlja, ki imata moč, da stimulirata razstrupljanje jeter. Jetra se s strupi tako spopadejo bolj učinkovito, jih pa izločijo v prebavni sistem. "Zato imamo drugo prehransko dopolnilo, ki se imenuje Digestive Care," nadaljuje strokovnjakinja. "Vsebuje zelišča, ki so bogat vir čreslovin in grenčic, snovi, ki stimulirajo izločanje prebavnih sokov in uredijo prebavo." Dobra prebava strupe potisne v debelo črevo, kjer nanje vpliva dopolnilo Colon Protect z vlakninami trpotca oziroma psiliuma. "Te vlaknine so zelo topne. Nase vežejo ogromne količine vode, se napihnejo in kot nežna metlica očistijo vse strupe iz debelega črevesja. Tako da, kar jetra s pomočjo dopolnila Liver Antiox izločijo v prebavni trakt - Digestive Care in Colon Protect izločita ven iz telesa."

Za vse bralce Vizite, ki bi radi za boljše počutje poskrbeli z 10-dnevnim programom 10 DAYS Detox, je podjetje Sensilab pripravilo posebno akcijo.

Zelenjava
10-dneven program sestavljata prilagojena dieta in tri prehranska dopolnila, ki stimulirajo čiščenje telesa na povsem naraven način. (Foto: Thinkstock)

10 dni predpisane diete

10 dni se je treba držati tudi predpisane diete. Odreči se je treba predelani hrani, mleku in mlečnim izdelkom, soji, sladkorju, glutenu. To so živila, ki telo zakisajo in sprožijo v njem vnetja ali pa jih naše telo težko prebavlja. Ker dieta, ki je predpisana v programu 10 DAYS Detox, telesa ne obremenjuje, zanj pomeni odmor. Tako ima naenkrat čas, da se spopade s strupi, ki preobremenjujejo njegovo delovanje. S dopolnili pa mu pri tem še dodatno pomagamo.

Takšno čiščenje telesa je priporočljivo opraviti dvakrat na leto oziroma takrat, ko začutimo, da ga potrebujemo, da moramo narediti zase nekaj več. In v tem času se je dobro tudi bolj posvetiti samemu sebi. "Privoščite si sprehod na svežem zraku, kopel, savno, nekaj, kar počnete najraje," pravi Matjaževa. Predpisana dieta ni najlažja, a tako damo telesu 10 dni, da se osvobodi strupov. Potem pa se lahko lažji in spet polni elana veliko bolj energično lotimo novih izzivov.

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Čaj

Kako najbolj učinkovito okrepite svojo imunsko odpornost?

Uporabne povezave