21.06.2018
LJ
32° / 17°
Lubenica To vas zagotovo osveži! Trebuh Narobe smo se lotili hujšanja. Tu je ključna napaka, ki jo delamo naprava ReduStim
ReduStim – napovejte vojno trdovratnim maščobam
Amar Samad ''Počutim se, kot bi se spet rodil''. Poglejte ga danes

13 tipov moških, ki se jim je dobro izogniti

Včasih se v odnos zaletimo prehitro, saj si želimo bližine in opore partnerja, a po nekaj letih ugotovimo, da bi lahko nekatere znake, ki kažejo na to, da se bodo v razmerju pojavile težave, prepoznali že prej. Preden ponovite napako, preverite, katerim moškim se je bolje izogniti.

Moški
Je zabaven, prijeten, pameten, povrhu vsega pa vas še razvaja z vso svojo pozornostjo. A previdno! Nikar ne prehitevajte dogodkov, saj se vaša pravljica lahko kaj hitro konča. (Foto: iStockphoto)

Je zabaven, prijeten, pameten, povrhu vsega pa vas še razvaja s svojo pozornostjo. Tako razmišljate že tri korake vnaprej in se že vidite v dolgoročnem odnosu z njim. Končno ste po vseh letih iskanja našle pravega. A previdno! Nikar ne prehitevajte dogodkov, saj se vaša pravljica lahko kaj hitro konča. Čeprav se v prvih nekaj tednih poznanstva zdi idealen, je dobro, da veste, da vam je najprej pokazal svojo najboljšo plat in da ima tako kot vsak človek tudi on napake, ki jih še niste spoznale. Ali bodo te takšne, da boste z njimi lahko shajale, ali takšne, ob katerih je bolje, da jo čim prej ucvrete, pa lahko prepoznate po nekaterih znakih.

Samovšečnež
Moški, ki pričakuje, da boste vse postorile zanj in da se vse vrti okrog njega, je nedorasel in išče žensko, ki bo v odnosu nadomestila njegovo mamo. (Foto: iStockphoto)

1. Ne želi preizkusiti nič novega

Odnos z moškim, ki si ne želi preizkusiti nič novega, slej ko prej postane naporen in dolgočasen, sploh če ste oseba, ki ima rada nova doživetja. Če pričakujete, da se bo čez čas spremenil in ga boste navdušile za nove interese, se motite. Večja verjetnost je, da bo to le vzbudilo veliko slabe volje, ko se boste želele konec tedna podati na izlet ali pa med dopustom preizkusiti kaj novega in boste vedno znova naletele na negodovanje in prepir o tem, ali morda res ne bi bilo bolje, da ostaneta doma in gledata televizijo.

2. Misli, da morate vse narediti namesto njega

Dobro je, da se zavedate, da ste njegova partnerica in ne služkinja. Moški, ki pričakuje, da boste za njim pospravile krožnik z mize, ki mu je samoumevno, da perete njegovo perilo in likate njegove srajce, se bo do vas obnašal, kot da ste njegova mama do konca življenja. Seveda ni nič narobe, če si porazdelita nekatera gospodinjska opravila in da ga kdaj tudi razvajate, če pa gre za to, da so te usluge samoumevne in pričakovane, pa se vprašajte, ali res želite prevzeti vlogo mame v vajinem odnosu.

3. Lovec na ugodne ponudbe

Prav je, da živi v okviru svojih zmožnosti, ki mu jih njegova plača ponuja, in ni pretirano razsipen, a če je vse, za kar živi, to, da išče čim cenejše ponudbe na spletu in po možnosti vedno počaka, da se vi ponudite, da boste plačali pijačo ali kosilo, potem lahko veste, da so to prvi znaki, da bo izjemno stiskaški v zvezi. Morda se vam sprva to ne bo zdel problem in boste zasanjano rekle, da iščete ljubezen in ne denar, a kmalu se vam lahko zgodi, da bo vse finančno breme v odnosu padlo na vas. To pa je lahko za žensko, ki z moškim načrtuje družino, problematično. V času rojstva otroka namreč potrebuje varnost in vso oporo, ki ji jo lahko nudi okolica, saj takrat vso svojo energijo posveča novorojenčku. Če je v tem času na njej tudi vse finančno breme, je stres lahko še toliko večji.

Težave
Odnosu, kjer si partner ne želi preizkusiti nič novega, slej ko prej postane naporen in dolgočasen, sploh če ste oseba, ki ima rada nova doživetja. (Foto: iStockphoto)

4. Njegovo življenje se vrti le okrog nogometa

Nič ni narobe z ležanjem na kavču in gledanjem nogometne tekme. Številni to počno. A če imajo nogometne tekme vedno prednost pred vami in pred odgovornostmi, ki naj bi jih  prevzel v odnosu, potem bo tako verjetno tudi v prihodnosti. Obstaja namreč velika razlika med tistimi, ki imajo radi šport, in tistimi, ki so obsedeni z njim, zato izberite zrelega moškega, ki pozna razliko med njima.

5. Kaj je za večerjo, draga?

Moškemu, ki pričakuje, da ga bo vsako popoldne pričakala večerja na mizi, in vam bo hkrati ob tem še potožil, da je njegova mati vedno skuhala njegovemu očetu, ko je prišel iz službe, se je bolje izogniti. Če ne premore toliko empatije, da razume, da so se časi spremenili in da zdaj tudi vi delate pozno v večer in ste tako kot on ob koncu dneva izčrpani, potem je to znak, da ste v odnosu z moškim, ki kljub svojim letom še ni odrasel.

6. Romantika v zatonu

Moški dobro poznajo trike, s katerimi osvojiti žensko srce, a če je vse svoje trike uporabil v prvem mesecu in misli, da se za odnos ni več treba truditi, potem bo tako tudi v prihodnje. Nobena ženska seveda ne pričakuje, da jo bo partner vsak teden peljal v dobro restavracijo, lahko pa ji vsake toliko časa izkaže pozornost, s katero ji pokaže, da je cenjena in sprejeta.

Orgazem
Če je izgubil interes po spolnem odnosu, pomeni, da vas ne vidi kot človeka, ampak kot osvojeni cilj. Moški, ki mu je v resnici kaj do vas, se bo po spolnosti z vami obnašal vse lepše in takega si želite ob sebi. (Foto: iStockphoto)

7. Potem ko sta imela spolni odnos, je izgubil interes

Če se po spolnem odnosu z vami začne obnašati vse bolj nenavadno in se neha truditi za vas, je to očiten znak, da je bil njegov edini cilj, da vas spravi v posteljo. Moški ženske pogosto vidijo kot trofeje, ki bi jih radi osvojili, in tako po prvem spolnem odnosu izgubijo interes. V tem primeru bi ga zanj morale hitro izgubiti tudi ve, saj je s tem pokazal, da vas ne vidi kot človeka, ampak kot osvojeni cilj. Tisti, ki mu je v resnici kaj do vas, se bo po spolnosti z vami obnašal vse lepše in takega si želite ob sebi.

8. Moški brez ciljev v življenju

Previdne bodite tudi z moškimi, ki govorijo o velikih načrtih vajinega skupnega življenja. Nekateri, ki so brez večjih ambicij, so dobri igralci in pogosto veliko obljubljajo in govorijo stvari, za katere vedo, da bi jih ženske rade slišale. Kaj kmalu pa lahko odkrijete, da je vse skupaj ostalo le pri njegovih velikih besedah in da v resnici nima večjih ciljev v življenju. Skupno načrtovanje prihodnosti je seveda pomembno in prav je, da se o tem pogovarjata, a bodite prepričane, da govori resnico.

Ljubosumje
Če se vam morda za trenutek zdi prisrčno, da je ljubosumen, ker se počutite ljubljene, pa se zavedajte, da gre za posesivnega moškega, ki vas dojema kot svojo last. (Foto: iStockphoto)

9. Še vedno živi z mamo

Je starejši od 27 let in še vedno živi s svojimi starši z izgovorom, da še vedno študira ali da varčuje? Če je tako že nekaj let, je to očiten znak, da še dolgo nima namena odrasti.

10. Ne odgovarja na vaše telefonske klice

Res je, da nekateri moški nočejo biti nenehno na telefonu in da včasih človek potrebuje svoj mir, a če se pogosto dogaja, da ne odgovarja na vaše telefonske klice in sporočila, je to očiten znak, da ni tako zainteresiran, kot bi si ve želele.

11. Želi vas nadzorovati

V nasprotju z zgoraj opisanimi pa obstaja še drug tip moških, ki morajo vsak trenutek vedeti, kje je "njihova ženska". Če se vam morda za trenutek to zdi prisrčno, ker se počutite ljubljene, pa se zavedajte, da gre za posesivnega in ljubosumnega moškega, ki vas dojema kot svojo last. Prav zato takoj zbežite stran.

12. Ne ve, kaj želi

Enkrat bi želel prekiniti zvezo, spet drugič hoče otroke, dva meseca pozneje ni več prepričan ne o prvem ne o drugem. Očitno je v obdobju v svojem življenju, ko ne ve, kaj si natančno želi. Če so vaši cilji jasni, je škoda, da zapravljate čas z njim.

13. Niso mu všeč vaši prijatelji, družina

Niti en moški ni pomembnejši od družine in prijateljev, tisto, kar je še pomembnejše, pa je, da s tem, ko zavrača ljudi, ki jih imate rade, kaže, da je sebičen in da bo v odnosu nenehno mislil le nase in na svoje potrebe. Si tega res želite?

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 39
Albert Fortic 19.05.2013 09:59:06
Vse lepo in prav,ženske in Vaša pričakovanja...
Za večino točk bi rekel da Vam ni potrebnega posebnega nasveta kako se izogniti dolg časju v življenju.Saj se vendar vidi kar od začetka kaj posamezni kandidat lahko nudi.
Precej me motijo Vaša pričakovanja glede ..kar naprej nekih sprememb,saj če se dvoje ujema skoraj ni možnih kaj preveč razkorakov v željah po vedno novih"doživetjih"Katera pa se pojavijo in si drug drugemu želimo ustreči,potem to NI noben problem.
Nekako mi vsa tista naštevanja po točkah dišijo na žensko željo :edino Vam ustreči,ali se kaj dosti motim??Nekaj komentov je precej OF topic,zanimivo.
A
 
zekozekic 11.03.2013 23:39:16
Enkrat bo že prišla prava za mene... <3
 
milojknzi 11.03.2013 20:11:23
A sploh še kakšem ostane, lol
Aja topli, ta bo taprav :)
 
Rizotka 11.03.2013 17:21:24
A veste, v bistvu je problem v odnosu do spolnosti! Jup.
Tip, ki bo prebiral vsa ta priporočila tu na 24 ur (in enako ženska) - ki si ne dovolji začutit svojga telesa, ampak je vse, kar se tiče spolnosti en sam egoizem, sebičnost in posedovanje, tak tip (ali ženska) ne more rasti v dobrega partnerja.

Masturbiranje, razni fetiši, varaje, razni brzaki, ko je cilj samo da "mi pride" ne pa želja, da se svojemu možu/ženi popolnoma podarim, z vsem kar sem in me on / ona sprejme v vsem kar sem... nas pelje daleč stran od darovanjske drže v odnosu.

Kakršna je naša spolnost, tak je naš odnos.

Ljubeči, čuteči spolno odnosi, kjer gre za medsebojno podaritev, kjer okušamo nebesa... šele to v nas prebuja ženskost in moškost in lahko v odnosu zaživimo pristnost in rast.

Priporočam v branje: Teologijo telesa.
Monika Radič 13.03.2013 00:22:00
se podpišem pod tole. ne bi mogla bolš napisat!
 
boga slovenija 11.03.2013 16:09:15
do useh sem bil fer a do mene nobena...pište mal še kontra ne pa tipe u nulo spravljat.smešn člank
abigail 11.03.2013 14:39:34
Nisem prebrala in tudi ostalim tega ne priporočam, ker se potemtakem lahko zgodi, da ostanete same...
 
jio 11.03.2013 10:06:52
Kateri so moški ki so "v redu"??
aja ALFA SAMCI, ki so že izumrli, sedaj so le še ALFA SAMICE
BigWorms 11.03.2013 21:07:55
Jst mam Alfo....romeo ;)
 
Brandi 10.03.2013 16:29:37
raje vidim, da živi pri mami in študira, kot pa da bi za enim vogalom otrokom drogo prodajal!
xexe 10.03.2013 12:40:31
kake članke pišete pa to je bolano, polpa kar kol človek nrdi je narobe res taki članki me pa res več ne presenečajo.....
 
kokrog 09.03.2013 20:50:03
kej pole najbolje da postanem lejzbika???.....................kaki glupi članki
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Muškatni orešček

Poznate muškatni orešček? Ga uporabljate?

Uporabne povezave