11.12.2018
LJ
/ -3°
Antioksidanti To je živilo z največ antioksidanti! In ne gre za borovnice Tofu Živilo, ki pomaga preprečiti kap kašelj Neverjetno, kaj je izkašljal moški Neti Čistila si je nos z neti posodico in tragično preminila

7 majhnih stvari, ki kažejo, da je še vedno zaljubljen v vas

V dolgoletnem razmerju se lahko partnerja, če ne skrbita za dober odnos in če si ne vzameta dovolj časa drug za drugega, počasi oddaljita. Ste tudi vi v dolgoletnem odnosu in se sprašujete, ali se vam je to zgodilo? Tu je 7 majhnih stvari, ki kažejo na to, da je vašemu partnerju kljub vsemu še vedno veliko do vas.

Ljubezen
Ko se počutita dobro drug ob drugemu, je prijetno že, če se le dotikata drug drugega, se poljubita ali objameta. Vas vaš partner še vedno objame ali poljubi brez razloga? (Foto: iStock)

1. Še vedno vas držijo za roko v javnosti

Vas partner še vedno drži za roko, ko sta skupaj v javnosti. To nakazuje na to, da je ponosen na vas in da vaju še vedno vidi kot ekipo, ki sta se skupaj pripravljena soočiti z vsako stvarjo, ki vama pride na pot.

2. Še vedno vas pozorno poslušajo

Kako pomembno je, da se s partnerjem pogovarjamo tako, da mu tudi prisluhnemo, se dobro zavemo, ko se sami znajdemo v situaciji, ko nas nekdo ne posluša. Ko njegova pozornost ves čas tava drugam, denimo v telefon ali kaj drugega. Če imate partnerja, ki vam še vedno pozorno prisluhne, ko se pogovarjata in je z vami pripravljen sklepati kompromise, da bi vajin odnos uspel, je to še en znak, da je vajin odnos še kako živ, ne glede na to, da sta že dolgo časa skupaj.

3. Poljubijo in objamejo vas brez posebnega razloga

Ko se partnerja ljubita, vsak fizični kontakt ne vodi samo do spolnosti. Ko se počutita dobro drug ob drugem, je prijetno že, če se le dotikata drug drugega, se poljubita ali objameta. Vas vaš partner še vedno objame ali poljubi brez razloga? Potem sta na dobri poti.

Darila
Vaš partner ne zamudi priložnosti, da bi vas osrečil. (Foto: Thinkstock)

4. Spomni se na vašo najljubšo hrano in vas preseneti z njo

Vaš partner ne zamudi priložnosti, da bi vas osrečil, pa čeprav gre le za malenkosti, kot so, da vam pripravi vašo najljubšo hrano, prinese cvetje kar tako, da vam polepša dan ali vam pove kakšno šalo, da bi vas nasmejal in spravil v dobro voljo, ko to potrebujete.

5. Ne more zaspati, če se pred tem ne crklja z vami

Nič ni bolj prijetnega, kot zaspati v rokah svojega partnerja. Če še vedno potrebujejo vaš dotik, da bi se lažje potopili v prijetne sanje, je to znak, da je ljubezen med vama še močna. Opazite, da se še vedno rad crklja z vami in da za to izkoristi vsak trenutek? Potem sta zagotovo na dobri poti, da bo vajin odnos še dolgo cvetel.

6. Pomijejo posodo, tudi če ste vi na vrsti

Včasih naredijo stvari samo zato, da bi vam polepšali dan in vam odvzeli nekaj dela. Tako kot to še vedno zanj radi naredite tudi vi. Če se vam večkrat zgodi, da brez težav namesto vas pomijejo posodo ali operejo perilo, čeprav ste vi na vrsti, potem to pomeni, da mu je res veliko do vas.

Ljubezen
(Foto: iStock)

7. Smeji se jim, ko vas vidijo

Se jim ob pogledu na vas še vedno nariše nasmeh na obraz? Opazite včasih, da sta skupaj na zabavi in sta vsak v svojem kotu, a ko z očmi ujameta pogled drug drugega, ne moreta mimo tega, da se ne bi nasmehnila? To je dober znak, da mu je veliko do vas.

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Komentarjev: 1
 
ČrniSokol 09.03.2018 17:14:35
Ljubim te sakam te.
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave