17.12.2018
LJ
/ -2°
Piškoti Preprost način, da se med prazniki ne zredite Kivi Zakaj bi morali v tem času uživati ta sadež? Družinski konflikti Bi se najraje izognili družinskim srečanjem? Debelost Poglejte jo danes, ko ima 58 kilogramov manj

Detektiv razkriva znake, da vas partner vara

Zasebni detektiv je razkril 12 opozorilnih znakov, ki lahko kažejo na to, da vas partner vara. Prav tako tudi 5 korakov, kako ga soočiti s tem, da veste, da se nekaj dogaja.

Detektiv
Za tiste, ki sumite, da vas partner vara in potrebujete dokaz, je tukaj nekaj nasvetov, ki jih daje detektiv iz svoje dolgoletne praske razkrivanja nezvestih partnerjev. (Foto: iStock)

Zasebni detektiv, ki je svoje nasvete za britanski Mail Online ponudil pod pogojem, da ostane anonimen, je razkril nekaj znakov, ki kažejo na prevaro. Od majhnih sprememb pozicije sedeža v avtomobilu, zanimivih novih hobijev in do veliko bolj subtilnih znakov, kot so puder ali šminka na srajci. Za tiste, ki sumite, da vas partner vara in potrebujete dokaz, je tukaj nekaj nasvetov, ki jih daje detektiv iz svoje dolgoletne praske razkrivanja nezvestih partnerjev.

12 opozorilnih znakov nezvestobe

1. Vrtijo si novo glasbo

Če partner preživlja več časa z novo osebo, je logično tudi, da ga bodo začeli zanimati tudi njegovi interesi. Nenaden interes v nov žanr glasbe ali umetnika, ki prej za njih ni bil zanimiv, je lahko znak, da ga zanima nova oseba. Na ta način lahko povzema okus za glasbo ali umetnost druge osebe.

Glasba
Če partner preživlja več časa z novo osebo, je logično tudi, da ga bodo začeli zanimati tudi njegovi interesi. Nenaden interes v nov žanr glasbe ali umetnika, ki prej za njih ni bil zanimiv, je lahko znak, da ga zanima nova oseba. (Foto: iStock)

2. Prilagojen sopotnikov sedež

Če je bil potnikov sedež premaknjen, lahko to nakazuje, da se je nekdo drug vozil v avtomobilu vašega partnerja. Pogosto se zgodi, da pozabijo znova premakniti sedež nazaj na svoje mesto, zato je to ena od napak, prek katere ga lahko razkrijete.

3. Dodatni kilometri v avtomobilu

Kam je šel vaš partner, ki ima nenadno veliko več kilometrov na avtomobilu kot sicer? Vsi imamo vsako leto približno enako število prevoženih kilometrov, ko potujemo od službe do doma, gremo na potovanja in podobno, a če opazite, da ima prevoženih veliko več kilometrov in ne veste, da je vmes hodil na kakšna potovanja, je to velik opozorilni znak, da vas vara.

4. Zaščitniški je do svojega telefona, socialnih omrežij in maila

To nakazuje na to, da partner nekaj skriva na teh napravah. Vzamejo lahko tudi svoj telefon v kopalnico ali ga imajo ves čas na tiho ali obrnjenega navzdol. Sumljivi so tudi vsi klici, ki jih opravi v drugi sobi.

Varanje
Zaščitniški je do svojega telefona, socialnih omrežij in maila. (Foto: iStock)

5. Drastična sprememba v spolni sli

Če ste nenadno opazili veliko spremembo v spolni sli partnerja, to lahko pomeni, da ima partner slabo vest, ker vas vara. To želi prikriti s pogostejšimi spolnomi odnosi ali z izogibanjem spolnim odnosom, saj te dobijo drugje.

6. Zmanjšana komunikacija

To je lahko zelo subtilen znak, kjer opazite, da določenih stvari, ki jih je včasih delil z vami, sedaj ne deli več. Lahko gre tudi za večje stvari, da noče več razpravljati o vajini skupni prihodnosti.

7. Nova oblačila in spodnje perilo

Če je partner kupil nova oblačila in novo spodnje perilo in se vam to zdi nenavadno, je možno, da jih nosi za nekoga drugega, kjer se želi bolj potruditi.

Varanje
Želi oprati svoje perilo, da ne bi opazili madežev pudra ali šminke. (Foto: iStock)

8. Sprememba osebnosti

Sprememba osebnosti je velik znak nezvestobe. Lahko je le, da so nekoliko bolj skrivnostni, se hitreje skregajo, kažejo manj pozornosti. Včasih je to posledica občutka krivde, a je lahko tudi vpliv drugega človeka, s katerim vas vara.

9. Želijo sami oprati svoje perilo

Kar naenkrat želijo sami oprati svoje perilo, nočejo, da jim pregledujete žepe ali da opazite možne madeže pudra ali šminke na oblačilih. Prav tako tudi, da bi zavonjali vonj drugih parfumov ali kolonjske vodice, ki ni vaša.

10. Začnejo uporabljati nove fraze

To nakazuje na to, da so okoli novega človeka in da se z njim veliko družijo, saj takrat pričnemo tudi prevzemati izraze drugega, ki so nam všeč. Partner bo pričel prevzemati še druge navade in fraze pri izražanju.

Prstan
Ste ga ujeli, da ni nosil prstana? Morda želi skriti svoj zakon pred drugo osebo. (Foto: iStock)

11. Zapravljajo več denarja

Zapravljajo več denarja za oblačila, hotele, darila za osebo, s katero vas varajo. Če gre za nenavadno obnašanje, preverite, kam gre ves ta denar.

12. Ujemate ga/jo, ko ne nosi poročnega prstana

To nakazuje na to, da ne želijo biti perceptirani, kot da so v parnerskem odnosu in skrivajo svoj zakon pred drugimi.

Kako soočiti partnerja s svojimi strahovi, da vas vara?

1. Imejte dokaz, a spoštujte njihovo zasebnost - obtožb ne morete vzeti več nazaj, potem ko ste jih enkrat izrekli, zato se prepričajte, da to izpeljete čim bolj pravilno.

2. Prej premislite o tem, kaj boste rekli svojemu partnerju.

3. Premislite, kaj želite, da se zgodi v primeru, da vas res vara ali da vas ne vara.

4. Mirno soočite partnerja in se pogovorite o tem, zakaj sumite, da vas vara.

5. Mirno se pogovorite o tem, kaj mislite, da je naslednji korak v vajinem odnosu.

 

FB članek - join us

Glasuj

Komentarjev: 1
 
Gronkei 19.07.2018 21:38:48
Kaj ta članek je pisan za ženske in nas moške diskriminira ali je pisan za LGBT populacijo, ki imajo namesto partnerk, partnerja?
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave