18.01.2019
LJ
/ 4°
Afte Hitra pomoč, ko se pojavijo afte Pozabljivost Bi prepoznali prve znake Alzheimerjeve bolezni? Možganska kap Nekateri ne vedo, da imajo večje tveganje za kap Fant Zmagoviti ples po zdravljenju, ki je obkrožil svet

Hči Willa Smitha šokirala: 'Rezala sem se po rokah'

17-letna Willow Smith je v zadnji spletni oddaji Red Table Talk razkrila, da se je pri desetih letih rezala po rokah, da bi ublažila čustvene bolečine. S tem pa popolnoma šokirala svojo mater Jado Pinkett Smith, ki se ji niti sanjalo ni, da se je kaj takega dogajalo.

Willow Smith
V spletni oddaji v kateri tri generacije žensk razpravljajo o najrazličnejših temah, je Willow Smith šokirala svojo mati, ko ji je povedala, da si je pri 10-ih letih zadala samopoškodbe. (Foto: Profimedia)

Mlada pevka Willow Smith priznava, da je 'popolnoma izgubila pamet', po tem ko je leta 2010 doživela velik uspeh s svojo pesmijo 'Whip My Hair'. V spletni oddaji, v kateri njena mati Jada Pinkett Smith, njena hči Willow Smith in babica Adrienne Banfield-Jones večkrat odkrito spregovorijo o odnosih, izzivih in drugih življenjskih preizkušnjah, je tokrat 17-letna Willow Smith, hči Willa Smitha, razkrila, da si je pred leti zadala samopoškodbe.

Zgodilo se je v času, ko je nenadno s svojo pesmijo 'Whip My Hair' postala prava zvezdnica in kot pravi, je takrat izgubila tla pod nogami. Bila je stara komaj 10 let.

''Na eni točki se mi je zdelo, kot da sem izgubila svojo pamet. Zgodilo se je po vsej tej evforiji ob uspehu pesmi 'Whip My Hair', ko sem preprosto nehala hoditi na ure petja in se znašla v sivi coni. Kdo sploh sem jaz? Imam kakšen namen? Je še kaj drugega, kar lahko počnem? Takrat sem se pričela rezati po rokah in delati številne neumne stvari,'' je priznala in popolnoma šokirala svojo mati Jado Pinkett Smith, ki je dejala, da se ji ni niti sanjalo, da se to dogaja z njo.

Willow Smith
Pri 10-ih letih je Willow Smith okusila slavo s pesmijo 'Whip My Hair', ki je postala velik glasbeni hit. To je bilo tudi obdobje, ko pravi, da se je popolnoma izgubila. (Foto: Profimedia)

Willow je po uspehu pesmi odšla na glasbeno turnejo, a ni želela dokončati albuma, čeprav si je glasbena industrija to želela. Njena pesem 'Whip My Hair' je takrat doživela velik uspeh in bila prva na lestvicah več tednov, a Willow je bila stara le 10 let in se kmalu odločila, da si ne želi biti več v središču pozornosti. Prav v tem času kot pravi, je popolnoma izgubila svojo pamet in se je popolnoma umaknila od svoje družine ter se skušala sama soočiti s tem.

''Niti sanjalo se mi ni, da se je kaj takega dogajalo,'' je šokirano priznala njena mati Jada Pinket Smith, medtem ko je Willow postala močno emocionalna. ''Niti enega znaka nisem opazila,'' je še dodala njena mati.

Willow Smith
V spletni oddaji, v kateri njena mati Jada Pinkett Smith, njena hči Willow Smith in babica Adrienne Banfield-Jones večkrat odkrito spregovorijo o odnosih, izzivih in drugih življenjskih preizkušnjah, je tokrat 17-letna Willow Smith, hči Willa Smitha, razkrila, da si je pred leti zadala samopoškodbe. (Foto: Profimedia)

Willow je o svojih duševnih težavah, ki so se pojavile v času, ko se je spopadla z veliko slavo, spregovorila že v intervjuju za revijo Girlgaze, kjer je dejala, da je bila to zanjo absolutno neprijetna izkušnja in da tudi karieri njunih staršev nista pripomogli k temu, da bi se lažje soočila s tem.  

''Edini način, da premagam to je, da se soočim s tem. Ne moreš spremeniti svojega obraza. Ne moreš spremeniti, kdo so tvoji starši. Ko si rojen v to, imaš samo dve možnosti. Ali se prepustiš temu in se popolnoma predaš ali pa se popolnoma umakneš, tako da nihče ne ve, da si del tega. Torej, da se popolnoma umaknem z oči javnosti. Vmesne poti ni.''

Willow se je kasneje vrnila nazaj h glasbi in izdala dva albuma, imenovana “Ardipithecus” in “The 1st”. O obdobju, ki ga je preživljala, ko je prvič okusila slavo, pa še pravi: ''O tem nikoli ne govorim, ker je bilo kratko, a zelo čudno obdobje mojega življenja. A moraš se potegniti ven iz tega, ne preostane ti drugega.''

S samopoškodbami in rezanjem rok je čustveno bolečino blažila tudi 22-letna Neža, po kateri so posneli tudi kratki film. O tem, zakaj je to počela in kako pomagati mladostnikom, ki si zadajajo samopoškodbe, si preberite TUKAJ.

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Komentarjev: 1
Dule Med 16.05.2018 20:43:10
Če pa je živela z Reptirskimi starši sreča, da je sploh preživela.
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Prehlad

Se vas loteva prehlad?

Uporabne povezave