21.01.2019
LJ
/ -2°
Prehlad To je najboljši način za preprečevanje gripe in prehlada Afte Hitra pomoč, ko se pojavijo afte Odvečna maščoba Ste pretežki in imate preveč maščobe okrog pasu? Trebuh Brez diete je dosegla take rezultate

Pred odhodom v tujino ne pozabite na zdravstveno zavarovanje

Stroški medicinske pomoči v tujini so lahko ogromni, zato poskrbite za sklenitev primernega zavarovanja.

Med načrtovanjem počitnic je treba biti pripravljen na vse, saj nesreča nikoli ne počiva. Vsi, z obveznim zavarovanjem v Sloveniji, imate med začasnim bivanjem v tujini pravico do nujnih zdravstvenih storitev. To pravico lahko uveljavite z brezplačnim konvencijskim potrdilom, ki ga dobite na kateri koli območni enoti zavoda za zdravstveno zavarovanje ali ga naročite preko spleta.

Turistične agencije v svoji ponudbi zajemajo nastanitev, medtem ko mora stranka za zavarovanje poskrbeti sama.

Deskanje na snegu
Če pa vas na tujih smučiščih zamika smučanje zunaj urejenih smučišč, bodite še posebej pazljivi, da se vam ne pripeti kaj hudega. Zavarovalnica vam v tem primeru ne bo krila stroškov nudenja medicinske asistence. Za ekstremne športe je namreč treba skleniti posebno zavarovanje, čigar cena je nekoliko višja in pogojena z obdobjem bivanja v tujini. (Foto: Reuters)

Če se odločite za Corisov paket vam bodo pokrili nujne stroške, ki nastanejo kot posledica bolezni ali nezgode. Polica velja v vseh državah sveta in se v celoti prilagaja zavarovancu in njegovim potrebam. Ena izmed prednosti je tudi 24-urna medicinska asistenca, višina premije pa je odvisna od obdobja, za katero se zavarujete ter osnovnega ali individualnega programa zavarovanja.

Tako kot Coris tudi zdravstveno zavarovanje z medicinsko asistenco na potovanjih v tujini Vzajemna Tujina krije stroške nujnih standardnih zdravstvenih storitev in telefonsko pomoč pri organizaciji nudenja pomoči zavarovancu. Poleg stroškov zdravstvenih storitev, kamor uvrščamo stroške nujnih prevozov, iskanja, reševanja in odvetniških storitev ter medicinsko asistenco, zavarovalnica plača stroške reševanja in iskanja zavarovanca.

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Prehlad

Se vas loteva prehlad?

Uporabne povezave