14.08.2018
LJ
26° / 19°
Krompir Se boste zaradi krompirja res zredili? Bolečina v hrbtu Skrivnost, kako se znebiti bolečin v hrbtu, je v resnici v vaših nogah Lasje To je hrana za lepše, bolj sijoče lase Kamilica V hipu do večje pomirjenosti in sproščenosti

Ana Klašnja razkrila svojo malo skrivnost, ki ji pomaga ohranjati vitko postavo

Balerina Ana Klašnja je imela decembra res naporen delovnik, saj je imela veliko predstav, dogodkov in praznovanj. Hkrati pa je veliko časa porabila tudi za svojega Jašo, ki je ravno začel govoriti svoje prve stavke. Prav zato je bila njena prehrana neurejena in pojavila se je napihnjenost in slabo počutje. A težave je odpravil napitek WaterOut XXL.

Ana Klašnja - 7
Da bi zbrisala posledice nezdravega prehranjevanja in pospešila svojo prebavo, je balerina Ana Klašnja po novem letu pričela uporabljati napitek WaterOut XXL. (Foto: sensilab.si)

Balerina Ana Klašnja je takoj po novoletnih praznikih pričela uporabljati izdelek WaterOut, saj se je decembra zaradi napornega delovnika težko zdravo prehranjevala. ''Težko je bilo usklajevati zdrav prehranjevalni režim kakršnega balerine potrebujemo, zato sem velikokrat posegala po raznih bližnjicah – sendviči in nezdravi prigrizki. WaterOut XXL sem uporabila, ker sem se dostkrat počutila napihnjeno, imela sem slabo vest da si ne vzamem časa za zdravje in urejeno prehrano in ker sem želela svoje telo in prebavni trakt po napornem decembru preprosto očistiti,'' je pojasnila Ana Klašnja.

Izkoristite posebno Anino ponudbo. Izdelek WaterOUT z XXL učinkom SAMO DANES z 20-odstotnim popustom.

WaterOut
Napitek WaterOut XXL so razvili tuji strokovnjaki, ki so želeli pomagati ženskam, ki so imele težave z napihnjenostjo, nezmožnostjo hujšanja in celulitom.


Prvi učinki so se pokazali že 10 dni po tem, ko je pričela redno piti napitek: ''Napihnjenost je izginila, dvignila pa se mi je tudi energija. Kar na enkrat me naporn urnik ni več tako 'zdelal'. Učinek je bil najbolj očiten in tudi najbolj 'prav mi je prišlo', da sem bila pred nastopi res občutno lahka. Balerine smo že po naravi bolj suhe, vendar pa to ne pomeni, da nimamo nikoli teže v trebuhu in želodcu. To za seboj potegne tudi napihnjen trebušček, ki je pod ozkimi oblačili viden. Po pitju napitka WaterOut XXL nisem več potrebovala zadrževati trebuha navznoter in imela res fantastičen učinek na odru.''

Izkoristite posebno Anino ponudbo. Izdelek WaterOUT z XXL učinkom SAMO DANES z 20-odstotnim popustom.

Napitek WaterOut XXL so razvili tuji strokovnjaki, ki so želeli pomagati ženskam, ki so imele težave z napihnjenostjo, nezmožnostjo hujšanja in celulitom. Razvili so napitek, ki omogoča hiter učinek naravne drenaže in tako odplakne prve odvečne kilograme že v samo 10 dneh. Njegova trojna moč in učinkovite rastlinske sestavine resetirajo limfni sistem in tako vzpostavijo normalno drenažo telesa.

Do odvečnih kilogramov pogosto namreč pride zaradi zastajanja vode v telesu, ki je telo ni sposobno izločiti zaradi toksinov v odvečni vodi. Ko nakopičeni strupi oziroma toksini v telesu dosežejo kritično točko, obenem pa vam primanjkuje posameznih mineralov, začne zastajati tudi voda. Na teh delih se nabira maščoba, ki je res trdovratna in se je ne moremo znebiti niti s telovadbo.

 

Ana Klašnja - 5
''Balerine smo že po naravi bolj suhe, vendar pa to ne pomeni, da nimamo nikoli teže v trebuhu in želodcu. To za seboj potegne tudi napihnjen trebušček, ki je pod ozkimi oblačili viden. Po uživanju napitka WaterOut XXL nisem več potrebovala zadrževati trebuha navznoter in imela res fantastičen učinek na odru.'' (Foto: sensilab.si)

Pomagamo pa si lahko z učinkovino CactiNea™, ki je v napitku WaterOut z XXL-močjo: ima trojno moč na izgubo odvečne vode, kilograme in celulit.

Napitek WaterOut, ki ga je pila, klinično dokazano:

– za 27 % poveča izločanje odvečne vode, ne da bi hkrati izločala minerale iz telesa;

– za več kot 60 % zmanjša občutek težkih nog, otečenih stopal, gležnjev in meč že po 1 tednu;

– pripravi telo na pospešno kurjenje maščob;

– zmanjšuje zabuhlost, zatečenost in napihnjenost.

Regrat
Dodatno moč mu daje izvleček regrata, ki pospešuje kurjenje maščob in izločanje toksinov iz telesa. (Foto: iStockphoto)

Konec napadov lakote!

Dodatno moč mu daje izvleček regrata, ki pospešuje kurjenje maščob in izločanje toksinov iz telesa. Regrat bo poskrbel tudi za daljši občutek sitosti in preprečil napade lakote ter pospešil prebavo in s tem tudi izločanje toksinov.

Izbrišite celulit!

Trojna moč se pokaže z dodanim ekstraktom vinske trte, ki s pomočjo naravno prisotnih antioksidantov (polifenolov) izboljša prekrvavitev in okrepi podkožno kolagensko-elastinsko mrežo. Tako se polepša tudi videz kože, saj je bolj napeta, navlažena in sijoča.

Nekatere raziskave so pokazale, da pospešuje tudi oksidacijo maščob, torej njihovo kurjenje.

Naročnik oglasa je Sensilab

 

 

 

 

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Vročina

Kako prenašate vročinski val?

Uporabne povezave