20.09.2018
LJ
27° / 15°
Starejši Kako ohraniti mlade možgane? Krompir in meso Res krompirja in mesa ne smemo jesti skupaj? Joga Se spopadate z išiasom? Vaje, ki pomagajo Ana Klašnja Ana Klašnja razkrila, kako skrbi za vitko in zdravo telo
Oglasno sporocilo

Čas je za spomladansko razstrupljanje!

V zimskem času se ljudje drugače prehranjujemo, se manj gibamo, podvrženi smo virusom in boleznim, imunski sistem je oslabljen. Posledično se počutimo utrujeni, brez energije. Zato je pomlad idealen čas za razstrupljanje in regeneracijo telesa. In to samo v 14 dneh!

Najbolj trpijo ledvice in jetra

Ledvice in jetra so motor telesa in skrbijo za odvajanje škodljivih snovi, ki jih v telo vnašamo s hrano in pijačo. Jetra imajo tudi osrednjo vlogo pri presnovi maščob, ogljikovih hidratov, beljakovin, čiščenju telesa, vsrkavajo hranilne snovi in skladiščijo vitamine in minerale. Kadar preobremenimo ta dva izjemno pomembna organa, je tudi naše splošno počutje precej slabše in je čas, da ukrepamo.

Čas je za spomladansko razstrupljanje!

Razstrupljanje še nikoli ni bilo tako enostavno!

Po zimskem spanju in velikonočnih pregrehah povrh je razstrupljanje telesa idealen način, da se znebite odvečnega balasta, ki se je nabral čez zimo.

Medicinski pripomoček Enterosgel je namenjen prav temu, saj na osnovi naravnega silicija deluje kot »pametna« spužva in v prebavilih nase veže škodljive snovi. Spada namreč v skupino enterosorbentov, ki imajo to lastnost, da na svojo površino oziroma v svoje pore vežejo različne snovi in tako preprečijo njihov nadaljnji prehod v organizem.

Postopek razstrupljanja je tako popolnoma varen, hiter in učinkovit. Gel preprosto iztisnemo iz tube v deciliter vode, ga premešamo in spijemo. Postopek ponovimo trikrat na dan in izvajamo dva tedna.

Uredite svojo prebavo!

Imate težave z zaprtostjo, napihnjenostjo, vetrovi, bolečinami v črevesju? Prebavne motnje so najpogosteje posledica nezdravega prehranjevanja. Raziskave kažejo, da Slovenci jemo premalokrat na dan, obroki so preveliki in enolični. Prebavnemu traktu škodo povzročajo tudi stres, uživanje alkohola in cigaret.

Ko je prebava neurejena, so toksini dalj časa v stiku s črevesno sluznico, kar povzroča njihov prehod v večjem obsegu prek črevesne stene v telo. S tem se še dodatno obremenijo jetra in ledvice, zato je bolje pravočasno ukrepati in pomagati telesu pospešiti izločanje teh škodljivih snovi iz črevesja.

Do regeneracije telesa samo v 14 dneh!

15-letne študije in testi uporabe so pokazali, da je najbolj optimalen in učinkovit 14-dnevni detox z uporabo izdelka Enterosgel. 14-dnevno jemanje namreč podpre naravne telesne sisteme za izločanje nakopičenih škodljivih in strupenih snovi, ki  se v telesu nabirajo zaradi nezdravega življenjskega sloga, neuravnotežene prehrane, preobilice stresa.

Enteresogel v črevesju veže tudi bakterijske toksine in viruse ter jih v 8 do 12 urah z blatom izloči iz črevesja, s tem pa podpre vaše telo in imunski sistem.

V samo 14 dneh lahko z redno uporabo pripomoremo k hitrejšemu izločanju toksinov, težkih kovin, ostankov hrane, alkohola, izločkov bakterij, virusov ter glivic iz črevesja in posredno tudi telesa.

Primeren je za vso družino

Enterosgel je primeren za vso družino, vključno z nosečnicami in otroki. Z njegovo uporabo si lahko pomagamo tudi pri težavah s kožo, alergijami, zastrupitvami, virusnimi obolenji. Njegovi pozitivni učinki na telo so bili klinično dokazani, zato je Enterosgel nepogrešljiv dodatek vsake domače lekarne.  

Zakaj je razstrupljanje priporočljivo?

⇒ Telesu prinese vsesplošno olajšanje.

⇒ Pospeši izločanje škodljivih snovi in razbremeni organe.

⇒ Izboljša imunski sistem.

⇒ Poveča dotok energije.

⇒ Izboljša koncentracijo.

⇒ Očisti kožo.

⇒ Vpliva na zmanjšanje telesne teže.

⇒ Odpravlja utrujenost.

Čas je za akcijo! Privoščite si aktivno pomlad v zdravem telesu in naročite Enterosgel že danes ->>>  http://enterosgel.si/

 

Naročnik oglasa je MA-YDI d.o.o.

 

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Gobe

Radi nabirate gobe?

Uporabne povezave