16.11.2018
LJ
11° / 6°
Sok Če hujšate, ne bi smeli piti sokov Paradižnik Katero zelenjavo je bolj zdravo jesti skuhano? Trebuh To pomaga izgubiti maščobo na trebuhu Barack in Michelle Obama Michelle Obama razkrila podrobnost iz njunega zakona

Izgubila je 45 kilogramov in to so posledice ...

Kdo bi si mislil, da je Kanadčanka Sarah Nicole nekoč tehtala 45 kilogramov več! Odvečno težo je uspešno izgubila, toda na telesu so se seveda še vedno poznale posledice hujšanja pa tudi treh porodov. Najprej jo je bilo še vedno sram. Danes pa se je sprejela, kakršna je. Moramo se imeti radi!

Sarah Nicole ima 33 let. Že kot otrok je imela vedno nekaj kilogramov več, sčasoma je bila ta odvečna teža vse večja. Kar pomni, je imela slabo samopodobo. Nikoli se ni imela rada. Njeno telo so nato spremenili še trije porodi. Na koncu se je prav zaradi otrok odločila, da mora pridobiti bolj zdravo težo, poleg tega pa se mora začeti imeti tudi rada.

Na njenem Instagramu so tiste klasične, popolne fotografije. A tudi fotografije, na katerih pokaže vse, česar se je prej sramovala. “Tudi s strijami in brazgotinami sem lepa," zapiše. "Odločila sem se, da bom pokazala svojo ranljivost in svoje napake delila z ostalimi.” Prav gotovo namreč ni edina, ki ima “napake.” Niti ni prav, da jih imenujemo napake. Kot sama Sarah lepo pove pod drugo fotografijo: "Nehajte skrbeti, ker niste bleščeč nov človek. Pač niste. Živeli ste, imeli radi, izkusili stvari." Imejte radi telo, ki vam je vse to omogočilo!

Preberite si, kako do boljše samopodobe. Svetuje psihoterapevtka.

Danes si z veseljem nadene kopalke

Včasih se je skrivala in če bi jo denimo povabili na druženje ob bazenu, bi našla izgovor in ostala doma. Danes pa se z veseljem pridruži in si nadene kopalke! 

Sama kar ne more verjeti, da se je prej res toliko let skrivala. A res je imela slabo samopodobo že v otroštvu. Na svojem blogu zapiše, da je imela že kot otrok ravno toliko kilogramov preveč, da nikogar ni preveč skrbelo, hkrati pa se je sama zaradi svoje teže počutila slabo. Kilogrami so bili posledica slabih prehranjevalnih navad pa tudi zasvojenosti s hrano. 

Kot najstnica bi se držala strogih diet, shujšala, a ker se nato tako stroge diete seveda ni več mogla držati, je vso težo vedno pridobila nazaj.

Ko je rodila tretjič in ugotovila, da se z otroki ne more igrati tako brezskrbno, kot bi se rada, se je odločila za spremembo. Začela se je učiti, kako se prehranjevati bolj zdravo. Ne le zaradi sebe, ampak tudi zato, da bi tega naučila svoje otroke. Začela je tudi teči in delala je na svoji psihi. To je bil začetek zgodbe o uspešnem hujšanju. In odkar se je tudi naučila imeti rada, kakršna je, je povsem nov človek. Predvsem prvič uživa življenje z veliko žlico.

Zanimivo odkritje. Prekomerno težkim primanjkuje tega vitamina ...

Preberite si še zgodbo mladega zdravnika, ki je začel upoštevati svoje nasvete. Kaj se je zgodilo?

FB članek - join us

Glasuj

Komentarjev: 3
 
ČrniSokol 12.07.2018 19:09:42
Ni to nič takega, hlačke dol pa gas..
Čonkeljc1 12.07.2018 17:32:38
zelo lepa gospa...
Lurch 12.07.2018 14:30:42
Huh..., sem že mislil, da so to (-45kg) posledice masektomije.
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave