22.06.2018
LJ
18° / 17°
pitje vode Spila sem pol litra vode vsako jutro in zgodilo se je tole ... Lubenica To vas zagotovo osveži! Estetika Medart Z neinvazivno metodo do vitkega pasu Sarah Nehala je šteti kalorije in zgodilo se je tole ...

Doma ga je pričakala povsem druga žena

Ko se je britanski vojak vrnil z misije v Afganistanu, svoje žene skoraj ni več prepoznal. V objem mu je padla občutno bolj vitka ženska.

Jo
34-letnica je z vztrajnostjo izgubila kar 32 kilogramov. (Foto: iconocast.com)

34-letna Angležinja Jo Lloyd je mamica štirih otrok, veliko odvečne teže pa se ji je nabralo ravno med vsako nosečnostjo. Število kilogramov se je večalo in Jo je zato postajala vse bolj nesrečna, vendar je imela hkrati toliko drugih obveznosti, da se ji je zdelo, da za hujšanje res nima časa. Vse pa se je spremenilo, ko je bil njen mož Kevin, ki je vojak, poslan na misijo v Afganistan. Vedela je, da se bosta spet videla šele čez pol leta, zato se je odločila, da ga preseneti.

Vpisala se je v podporno skupino, začela obiskovati telovadnico in se naučila jesti bolj zdravo. Opustila je uživanje vnaprej pripravljenih hitrih obrokov in sladkarij ter v svojo prehrano vključila sadje in zelenjavo. Odkrila je zumbo in z veseljem preplesala dva večera tedensko. Na začetku je imela 108 kilogramov, ko sta si z možem spet padla v objem, pa je bil ta povsem zaprepaden. Doma ga je pričakala že deset kilogramov bolj vitka žena, ki je poleg tega zaradi svojega uspeha kar sijala od sreče. “Počutila sem se tako dobro,“ opisuje, “da sem nadaljevala veliko lažje. Kevin je še naslednje leto prihajal in odhajal, vsakič, ko nas je obiskal, pa sem izgubila še več odvečne teže. Ko me je videl prvič, je bil prav šokiran. Ni mogel verjeti, da se je moja oblika telesa tako spremenila. Je pa resnično ponosen, da mi je uspelo.“ Danes ima 32 kilogramov manj in lahko končno obleče oblačila, ki jih je nosila, ko sta se z možem spoznala pred štirinajstimi leti.

Spet si lahko nadene tudi poročno obleko, zato sta se odločila, da bosta obnovila svoje zaobljube. “To sva nameravala storiti že ob svoji deseti obletnici, vendar si takrat tega enostavno nisem močno želela, ker sem se bala, kako bom videti na fotografijah. Za mano je veliko trdega dela, vendar se je bilo vredno potruditi. Neverjetno je spet obleči stvari, ki si jih lahko nosil pred toliko leti. Poleg tega te ljudje ne gledajo več zato, ker si predebel, temveč ker si videti lepo. Moj življenjski slog se je zelo spremenil, počutim se veliko bolj zdrava, pozneje se zadiham. Imam veliko več samozavesti in lahko vstopim v vsak prostor, ne da bi me skrbelo, ali me bo kdo gledal.“ Izgubiti namerava še nekaj kilogramov, vendar je prepričana, da ji bo uspelo, saj je spoznala, da je sposobna marsičesa. “Vsem, ki si želijo izgubiti odvečno težo, bi svetovala le, da končno naredijo prvi korak.“

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 4
 
T T 22.12.2012 14:29:33
Ko začne žena X izgubljati odvečne kilograme, obiskovati aerobiko in ko spremeni pričesko, se lahko mož Y samo zamisli. Pri 90% pomeni aerobika - skakanje čez plot, kjer se odvečni kilogrami hitro, hitro topijo.
imunal 22.12.2012 15:42:26
Hahaha, komentar zaplankanca. Hvala bogu da je nekaj storila zase in za svoje zdravje!
hotchilipoper 22.12.2012 10:09:33
2x bljak
 
piatnik 22.12.2012 08:45:09
In seveda, spet ljudje izven Slovenije. Sram vas bodi.
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Muškatni orešček

Poznate muškatni orešček? Ga uporabljate?

Uporabne povezave