17.06.2018
LJ
27° / 15°
Rak na debelem črevesu Preprosto zmanjšajte tveganje za raka zrel par Sva bila skupaj le zaradi otrok? Trebuh 1 sprememba pri prehrani in taka razlika Encefalitis Glavo ji bo kmalu razneslo, a je ne operirajo

Anja iz Podljubelja: Kilograme je izgubila s preprosto formulo

Podljubeljčanka Anja Polajnar pravi, da se je z odvečnimi kilogrami borila večino svojega življenja. Zaradi teže so jo zbadali že v vrtcu. Lotila se je nešteto diet. A 33 kilogramov je izgubila, ko je začela slediti Formuli popolne postave, navodilom, ki jih je pripravil osebni trener Miha Geršič.

Nekoč depresivna Anja je danes povsem drug človek

Nalagam..
Anja
Precejšnja preobrazba: v enem letu je izgubila 33 kilogramov in več kot 130 centimetrov. (Foto: osebni arhiv)

Ko je tehtnica kazala že več kot 100 kilogramov, je padla v depresijo in se zaprla vase, pripoveduje Anja Polajnar iz Podljubelja. Zaradi slabe samopodobe je izpustila celo svoj maturantski ples. A to je danes le slab spomin, saj je njeno življenje povsem drugačno. S tem ko je sledila Formuli popolne postave, ji je namreč uspelo v enem letu shujšati 33 kilogramov, izgubila pa je tudi več kot 130 centimetrov.

Anja Polajnar
"Držala sem se jedilnika. Kilogrami pa so kopneli. Nič mi ni bilo jasno," pripoveduje. (Foto: osebni arhiv)

"Bila sem tako žalostna ..." pripoveduje. "Samo štela sem ure od zjutraj, ko sem se zbudila, kdaj grem lahko spat. Ko so me vabili v družbo, sem vedno rekla, da ne morem, da nimam časa. Resnica pa je bila, da sem se slabo počutila v svoji koži." Potem pa je slišala za osebnega trenerja Miho Geršiča in njegovo Formulo popolne postave. "Sem si rekla: še to poskusim, potem pa je to to," pravi. "Naročila sem njihov priročnik in moram povedati, da mi je bil super. Jedilnik je bil zelo raznolik. Lahko sem jedla vse. In to se mi je zdelo fajn. Držala sem se jedilnika. Kilogrami pa so kopneli. Nič mi ni bilo jasno," se smeji. "Kako? Jaz jem vse, pa hujšam."

Najprej prehranjevanje, nato gibanje

Najprej je po formuli spremenila prehranjevanje; ker je imela s tem dobro izkušnjo, pa se je odločila, da se z osebnim trenerjem Miho Geršičem dogovori, da ji bo pomagal še z gibanjem. "Glede na to, da je imela Anja željo izgubiti približno 25 kilogramov, sem vedel, da morava začeti lepo počasi, postopoma, zato da ne izgubiva motivacije," razloži Geršič, ki je mednarodno certificiran trener, v pri svojem delu pa se je osredotočil na pomoč tistim, ki želijo izgubiti nezdravo odvečno težo. Pravi, da je do danes pomagal že več kot 10 tisočim, kot je Anja. "Začela sva s klasičnimi krožnimi treningi, ki so pri meni sestavljeni iz petih različnih vaj in vsaka vaja traja po eno minuto," razlaga. "Pred treningom je ogrevanje in na koncu ohlajanje, med treningom pa uporabljamo uteži, elastike, trakove … Čim več pripomočkov, da je trening raznolik in zanimiv." Najprej sta trenirala dvakrat tedensko, nato trikrat.

"Sprva me je bilo vadbe nekoliko strah, ker sem bila fizično v zelo slabi pripravljenosti," se spominja Anja. "Kmalu pa nisem več spoznala svojega telesa. Spomnim se, da sem v dveh mesecih izgubila 15 kilogramov, kar je bila res dodatna motivacija za naprej in niti enkrat nisem pomislila, da bi nehala." Miha ji je pomagal spremeniti življenjski slog. "Uspelo mu je celo to, da mi je vsadil v glavo, kako ni vseeno, kdaj jemo in kaj pojemo. Da to ni dieta, ampak način življenja. Iz tedna v teden je bilo lažje. Šport sem celo tako vzljubila, da sem začela sama doma izvajati vadbo TLT (Geršičev program vadbe za delo doma op.a.) iz Formule Popolne Postave in teči. Danes opažam, da se teka veselim kot Forrest Gump,” se nasmeji.

POSEBNO DARILO ZA BRALCE VIZITE

Če želite odvečne kilograme kot Anja izgubiti tudi vi, vam Miha Geršič TUKAJ ob nakupu njegove Formule popolne postave podarja brezplačno poštnino.

Anja in Miha
Najprej je spremenila prehrano, nato začela telovaditi z Miho Geršičem, mednarodno cetificiranem trenerjem, ki se je pri svojem delu osredotočil na pomoč tistim, ki želijo izgubiti odvečno telesno težo. (Foto: POP TV)
Anja in Miha
"Program je zasnovan na načelu zdravega in trajnega preoblikovanja telesa," pravi Geršič o Formuli popolne postave. "Brez jo-jo učinka. A tudi brez pretiranega odrekanja najljubšim jedem." (Foto: POP TV)

Anja odkrito priznava, da sama ne bi zmogla: "Seveda je bilo polno dvomov in vprašanj. Miha je bil res odličen motivator. Stalno mi je bil na razpolago za nasvete. Njemu, njegovi ekipi in njegovi Formuli popolne postave, bom neizmerno hvaležna celo življenje, ker so mi spremenili življenje." Miha je v Formuli popolne postave zbral vse svoje nasvete za telesno preobrazbo. "Program je zasnovan na načelu zdravega in trajnega preoblikovanja telesa," pravi. "Brez jo-jo učinka. A tudi brez pretiranega odrekanja najljubšim jedem."

Anji je življenje res spremenil. Kje so časi, ko "so mi govorili, da sem špeh bomba, atomska bomba ..." Prej je bila v začaranem krogu, ko se je mrzlično trudila kilograme izgubiti, ti pa so se samo nabirali. Bila je obupana in ni vedela, kaj naj naredi, h komu naj se obrne po pomoč. "Nasedala sem raznim reklamam, kupila vse praške, tablete in pripomočke za telovadbo doma, a sem kmalu ugotovila, da s tem ne bo nič. Rezultatov ni bilo." Vpisala se je na fitnes, vztrajala en mesec in obenem stradala. "Mogoče sem izgubila kakšen kilogram, ki pa sem ga zelo hitro dobila nazaj, šlo je za jo-jo efekt." Ko je pred šestimi leti izgubila še fanta, jo je vse skupaj tako močno prizadelo, da je padla v depresijo. Na srečo je ugotovila, da je, če slediš pravilnemu receptu, mogoče izgubiti odvečne kilograme in danes zaradi tega živi bolj polno in srečno življenje.

POSEBNO DARILO ZA BRALCE VIZITE

Če želite odvečne kilograme kot Anja izgubiti tudi vi, vam Miha Geršič TUKAJ ob nakupu njegove Formule popolne postave podarja brezplačno poštnino.

Foto

 Sponzorirana objava

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Muškatni orešček

Poznate muškatni orešček? Ga uporabljate?

Uporabne povezave