20.05.2018
LJ
21° / 11°
Trebuh Je to ključ do bolj vitke postave? Seks Še en razlog za več spolnosti Čas je za spomladansko razstrupljanje!
Čas je za spomladansko razstrupljanje!
Harry in Meghan To sta si zaželela za svoj poročni dan

Kruto so se norčevali! Starši so bili presenečeni

Ko se je Freya-Esmae Rose Rogers rodila z madežem na čelu, starši niso bili v skrbeh. A do njenega drugega meseca je nastala ogromna bula, velika kot paradižnik. Starši niso mogli verjeti, kako kruti so bili zaradi tega komentarji neznancev.

 

Vse se je začelo z rožnatim madežem. Starši Freya-Esmae Rose Rogers – 22-letna Amy Oram in 26-letni Nathan Rogers, niso bili v skrbeh. Tudi ko je iz madeža začela rasti bula, ki je dosegla že velikost paradižnika. Ni šlo za nikakršno nevarnost. Le krvne žilice so se na tem mestu prehitro razmnoževale, zaradi česar je iz njih nastala takšna bula. Zdravniki so dejali, da bo izginila sama. In za Amy in Nathana je bila Freya-Esmae Rose še vedno najlepši dojenček. A presenečeno sta ugotovila, kako kruti so lahko neznanci.

V resnici taka tegoba prizadene enega od desetih dojenčkov. Približno pol leta se bulica veča, nato pa pri približno sedmih letih po navadi sama od sebe izgine.

"Začelo se je z rožnatim madežem, ki je postajal vijoličast, čez čas pa je začel otekati. Na koncu je bil že rdeč kot paradižnik," pripoveduje Amy. "Freyo je motil. Očitno zato, ker je bila bula tako velika in je začela pokrivati tudi del njenega desnega očesa. Motil je tudi njeno dihanje." Zato so se zdravniki odločili, da ne bodo čakali, da stvar pozdravi narava. Dali so ji zdravila, ki so pospešila krčenje bule. Zdaj – po letu dni – Freya nima več nobenih težav, a njeni starši pravijo, da so še vedno pretreseni zaradi negativnih komentarjev, ki so jih njihovi deklici namenili neznanci.

Ljudje so ves čas spraševali, kaj je narobe. "Počutila sva se grozno. Freya bi se smehljala v vozičku, ljudje, ki so hodili mimo, pa bi dajali drug drugemu prav zlobne komentarje. Tudi nenehno razlaganje, da je to samo materino znamenje, ki bo izginilo, je bilo utrujajoče." Zakaj so ljudje najprej opazili "napako" in se nanjo povsem osredotočili? Nihče ni komentiral denimo ljubkega nasmeha. "Nekateri so celo komentirali, da jo je zagotovo oče udaril ali da si je zlomila nos."

V resnici taka tegoba prizadene enega od desetih dojenčkov. Približno pol leta se bulica veča, nato pa pri približno sedmih letih po navadi sama od sebe izgine. A toliko časa je težko poslušati zlonamerne komentarje o svojem otroku, zato si Amy želi samo, da bi bili ljudje bolj dobronamerni in empatični.

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 10
York 03.03.2016 20:59:56
Če bi dete živelo v Sloveniji bi starši grozili ali gre deklica iz vrtca ali oni izpišejo svoje otroke. Mali navihanki želim vse dobro v življenju.
Jest Pati 03.03.2016 17:51:14
Dajte no ... če ljudje vprašajo za kaj gre, to še ne pomeni, da so kruti in da se norčujejo! Zato zgodbici o norčevanju ne verjamem. Verjamem pa, da je staršema hudo. K sreči se da znamenje odstraniti. Srečno deklica!
 
SSHanjarDivision 03.03.2016 17:21:06
komentatorji tako kot tukaj na 24ur, krvoželjni rasisti, ki bi naskočili kravo sred Berlina
rovte 03.03.2016 21:17:49
Od ke s pa ti padu?!
 
RamzesII 03.03.2016 16:43:33
Njeni zgodbi o materinem znamenju nihče ni verjel, ker vsi vemo da te reči niso bulaste.
 
BŠK 03.03.2016 12:09:59
Folk se danes za vsako malenkost in madež brezveze sekira in potem se čudijo da je kreljotov vse več, ki bedastoče objavljajo na spletu in mislijo da mu vladajo
 
muci_007 03.03.2016 10:18:02
To je žal cena za objavo fotografij njunih otrok na spletu. Staršema želim čim več pameti in razuma.
Principat 03.03.2016 11:29:04
aja ,, pa da jo zapreta v bunker ,, malega slatkiša vklopit v okolje , da bo normalnio zadihal ,, tudi ti muci si v tej prostaški zgodbi , da bi se norčevala , ko soliš pamet ,, TAKE STVARI so za sprejeti , ne pa jih enačiti z drugimi
_endrug 03.03.2016 14:43:31
Med bunkerjem in razkazovanjem je še nekaj vmes.
Mio Mondo 03.03.2016 09:40:11
Človek je človeku najhujša zver. Otročku pa vse dobro želim iz srca.
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Kakšna je vaša najljubša oblika rekreacije?

Uporabne povezave