21.06.2018
LJ
32° / 17°
Lubenica To vas zagotovo osveži! Trebuh Narobe smo se lotili hujšanja. Tu je ključna napaka, ki jo delamo naprava ReduStim
ReduStim – napovejte vojno trdovratnim maščobam
Amar Samad ''Počutim se, kot bi se spet rodil''. Poglejte ga danes

Ljubezenska zgodba, kot je še niste slišali

Chris in Charotte sta vedno vedela, da se bosta nekega dne poročila. Si pa nista nikoli mislila, da se bo to zgodilo v okoliščinah, v kakršnih se je. Kljub veliki tragediji, ki ju je doletela, sta skupaj našla srečo.

Charlotte
Charlotte in Chris sta se poročila deset dni po tem, ko je on izvedel, da umira za rakom. (Foto: bbb-news.com )

Ko je 41-letni Britanec Chris Clark spoznal, da ga čaka strašna usoda, ga je prešinila samo ena misel. Misel na svojo drago. Tisti dan je izvedel, da zaradi smrtonosnega raka, ki se je razširil po njegovem telesu, ne bo živel več kot pol leta. In takoj je vedel, da si v tem času želi le eno. Da bi ga preživel s svojim dekletom. Še več, da bi se z njo poročil ter ji tako uresničil njene sanje. 30-letna Charlotte si je namreč vedno želela popolno poroko.

Že od malih nog je zbirala ideje in čakala pravega, s katerim bi jih lahko uresničila. Četudi jo je pretreslo, da je njen partner na smrtni postelji, in si je želela, da bi usodi vdove lahko kako ubežala, si je še vedno želela vsaj za nekaj mesecev postati žena moškega, ki ga tako ljubi. Poročila sta se v desetih dneh, kot mladoporočenca pa si nista dovolila, da bi ju rak trebušne slinavke oviral pri tem, da čim dlje uživata v svoji sreči. Ta oblika raka je tako smrtonosna ravno zato, ker običajno nima nobenih znakov, dokler ni že prepozno. Morda se pojavi izguba apetita, bolj pogosta slabost, izguba telesne teže, bolita lahko trebuh in hrbet. A to so bolezenski znaki, ki jih večina pripiše čemu drugemu.

Prepozno je ugotovil, da je nekaj narobe

Tudi pri Chrisu se je rak, preden je opazil, da je kaj narobe, razširil še v trebušno votlino. In to je bilo usodno. Rak je namreč najbolj smrtonosen v trenutku, ko se razširi v druge dele telesa. Takrat ga je čedalje težje ozdraviti. Ko sta Chris in Charlotte izvedela, kaj ju čaka, sta bila šokirana. Tiho sta obsedela pred ordinacijo, v kateri sta ravno izvedela grozljivo novico. Nato pa se je Chris spustil na eno koleno. "Vedno sem vedel, da se želim s Charlotte poročiti, in ko so mi povedali, da imam neozdravljivo bolezen raka, sem takoj vedel, kaj moram storiti," pove. Charlotte je pri priči pristala. "Vedno sem vedela, da se bova zaročila," pravi. "Vprašanje je bilo samo, kdaj."

Poročila sta se samo deset dni kasneje, in sicer v idiličnem vaškem okolju. "Cel dan je bil ravno takšen, kot sem vedno sanjala, da bo. Bilo je neverjetno. Vse, kar sem si želela in še več," se razneži nevesta. Četudi so izvedeli le nekaj dni prej, so se poroke udeležili tudi vsi bližnji in prijatelji, med njimi trije otroci iz Chrisovega prejšnjega zakona. Skupaj jih je bilo kar sto in niso dovolili, da bi njihovo srečo kakor koli okrnilo dejstvo, da je poroki sledila kemoterapija in ne medeni mesec. Vsaj tisti dan so razmišljali samo o dobrih in pozitivnih stvareh, ki se dogajajo na tem svetu.

Morda bo konec vseeno srečen

Vse to se je zgodilo oktobra, sedaj pa je že junij in Charlotte ter Chris sta še vedno skupaj. Na srečo so se zdravniki v svoji prognozi zmotili. Chris je še vedno živ. "Ves čas upava in moliva, da se bo rak zaustavil. Poskušava živeti normalno, čeprav sva hkrati praktična glede vprašanj, ki zadevajo prihodnost. Hvaležna sva že za to, kar imava. Lahko bi bilo veliko huje. Chris se trenutno počuti zelo dobro, tako da to poskušava karseda izkoristiti," je še vedno polna upanja Charlotte. Morda pa to le ne bo ljubezenska zgodba s tragičnim koncem?

Kako je s tem rakom izgubil boj inovativni poslovnež Steve Jobs, pa si lahko preberete tukaj.

Ste se nam že pridružili na naši Facebook strani? To lahko storite s klikom na

 

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 2
 
ričet 19.06.2013 08:08:21
Vso srečo!
 
Kritik19 19.06.2013 06:29:21
Kako si je tole nekdo izmislil!!
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Muškatni orešček

Poznate muškatni orešček? Ga uporabljate?

Uporabne povezave