21.06.2018
LJ
32° / 17°
Lubenica To vas zagotovo osveži! Trebuh Narobe smo se lotili hujšanja. Tu je ključna napaka, ki jo delamo naprava ReduStim
ReduStim – napovejte vojno trdovratnim maščobam
Amar Samad ''Počutim se, kot bi se spet rodil''. Poglejte ga danes

Neozdravljivo bolni 5-letnik častni gost velikega športnega dogodka

5-letni neozdravljivo bolni Bradley Lowery je zablestel na rdeči preprogi dogodka Športnik leta v Angliji. Velik ljubitelj britanskega nogometnega moštva Sunderland je velik navdih tudi številnim športnikom, saj kljub neozdravljivi bolezni ni izgubil ljubezni do nogometa.

Bradley - 4
5-letni Bradley je ogrel srca gledalcev nogometne tekme v Angliji, ko je zabil gol svojemu najljubšemu bralnilcu nogometnega društva Sunderland. (Foto: Closer Online)

5-letnemu Bradleyju Lowerju so pred tremi leti diagnosticirali nevroblastom – maligni rak simpatičnega živčevja. Na žalost se je izkazalo, da gre za neozdravljivega raka, a to pogumnemu Bradleyju ni odvzelo volje do življenja. Še naprej rad igra nogomet in z entuziazmom spremlja nogometne veščine igralcev svojega najljubšega nogometnega moštva Sunderland. Njegova ljubezen do tega športa je zbudila zanimanje organizatorjev nogometnega dvoboja ekipnih moštev Sunderland in Chelsea in malega nogometaša so povabili na igrišče, da je lahko pred tekmo pozdravil svoje najljubše nogometaše in pred polnim stadionom zabil svoj veliki gol.

Bradley - 5
Neozdravljivo bolni 5-letnik častni gost britanskega dogodka Športnik leta. (Foto: Closer Online)

Pogumni Bradley je v trenutku osvojil srca Angležev in pred kratkim so ga povabili tudi na dogodek Športnik leta. ''To je neverjetna čast,'' je za Closer online povedala njegova mati Gemma in dodala: ''Česa takšnega nismo nikoli pričakovali. Sploh se ne morem umiriti od navdušenja. Mi smo samo majhna družina iz majhne vasice – to je neverjetno.'' Mati je presrečna, da je mali Bradley imel priložnost spoznati svoje vzornike in se mu je tako še pred smrtjo uresničila velika želja.

Bradley - 6
Bradley s svojo družino. (Foto: Closer Online)

Nogometaši moštva Sunderland FC pa so zanj posneli tudi videoprispevek, v katerem so Bradleyju sporočili, da ga občudujejo, ker se pogumno bori z boleznijo. Podporo so mu izrazili tudi na svojem Twitter profilu. S svojim golom, ki ga je zadel na nogometnem igrišču, pa se bo mali borec letos potegoval celo za nagrado Gol meseca. Da bi jo prejel, pesti držimo tudi mi.

Bradley - 1
(Foto: Closer Online)
Bradley - 2
(Foto: Closer Online)
Bradley - 3
(Foto: Closer Online)

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 1
puspan 25.12.2016 17:27:02
Kaj vse bi človek dal, da bi mu pomagal. Še prav živeti ni začel. Kako kruta je usoda mnogih, še posebno otrok. Ali ni tudi trohice upanja za ozdravitev tega ubogega bitja? Kar nekako ne morem ostati brez vsaj najmanjšega upanja na čudež. Mogoče pa se bo le zgodil, saj upanje umre vedno zadnje.
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Muškatni orešček

Poznate muškatni orešček? Ga uporabljate?

Uporabne povezave