14.08.2018
LJ
26° / 19°
Krompir Se boste zaradi krompirja res zredili? Bolečina v hrbtu Skrivnost, kako se znebiti bolečin v hrbtu, je v resnici v vaših nogah Lasje To je hrana za lepše, bolj sijoče lase Kamilica V hipu do večje pomirjenosti in sproščenosti

Neverjetna transformacija! Poglejte jo danes

32-letni umetnik ličenja Anar Agakishiev iz Azerbajdžana je znan po svojih popolnih transformacijah žensk, kjer s pomočjo ličil pomaga ženskam odkriti lepoto v sebi. Na ta način je pomagal tudi mladi Narmin. Ta se spopada s hudimi brazgotinami po obrazu, ki jih je dobila, ko je bila stara komaj 11 let in je bila močno opečena v eksploziji, do katere je prišlo v njenem rojstnem mestu.

Narmin
(Foto: You Tube/Anar Agakishiev)
Narmin
(Foto: You Tube/Anar Agakishiev)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Transformacija Narmin je potekala dolgo časa in je bila težka naloga, priznava umetnik ličenja Anar Agakishiev, ki je poznan po svojih umetniških transformacijah žensk. Kljub temu pa je bila vredna vsakega truda. Na posnetku je videti, kako ganjena je bila Narmin, ko je s pomočjo ličil znova videla svojo pravo lepoto. Kot je dejal Anar, pa so ob koncu snemanja, ko so naredili zaključne fotografije in posnetke jokali prav vsi prisotni. Jasno je razvidno, kako lahko majhna dobra dela močno spreminjajo življenja in pomagajo ljudem na poti okrevanja - fizičnega in psihičnega.

 

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 3
 
Vipavka 22.02.2018 11:02:14
Oprostite, ampak želim izvedeti, kaj je žaljivega v komentarju, ki vam pove, da niste prav prevedli spola umetnika ličenja. Oba komentatorja, ki sva vas opozorila na napako ste izbrisali. Zelo čudna merila imate za izbris komentarja. Komentatorji lahko pljuvajo po vsem, ne smemo vas pa opozoriti na napake, ki jih delate. Kaj bi šele bilo, če bi vam dosledno popravljali slovnične napake.
Bejba193 22.02.2018 11:07:49
Uzaljeni do amena, pa še članka niso dobr popravl, popravl so samo uvod, jedra pa ne. Očitno pri 24ur lahko dela res vsak bimbo
FesterAdams 21.02.2018 22:23:33
Lepo, da so nesrečni ženski pomagali s tako velikim uspehom.
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Vročina

Kako prenašate vročinski val?

Uporabne povezave