23.06.2018
LJ
22° / 9°
Hipnoza S hipnozo proti kajenju, stresu, tremi ... pitje vode Spila sem pol litra vode vsako jutro in zgodilo se je tole ... Estetika Medart Z neinvazivno metodo do vitkega pasu Hujšanje Pogumno je pokazala tudi takšne fotografije

Odprava dioptrije, povečanje prsi, vstavitev zobnega vsadka ... Izberite najboljšega ponudnika!

Če se odločite za lasersko operacijo oči, lahko v določeni kliniki za podoben poseg plačate kar 3,3-krat več kot v drugi. Razlike v ceni in zadovoljstvu pacientov niso samo med ponudniki oftalmoloških storitev, a tudi med ponudniki lepotnih operacij in zobozdravniških storitev. Kako do klinke, s katero so bili drugi zadovoljni in kako do najbolj ugodne zdravniške storitve, odkrivajo pri posredništvu Doktor 1A.

Oči

 

Že dlje časa razmišljate o laserski operaciji oči, povečanju prsi, korekciji nosu, vstavitvi zobnega implantata ali zobnih prevlekah? Pri odločitvi o tem, h kateremu ponudniku boste šli, se lahko posvetujete tudi s posredništvom Doktor 1A. Pripravijo vam 11 različnih ponudb za lasersko odpravo dioptrije ali 23 ponudb za zobozdravstvene storitve, na podlagi katerih lahko primerjate ceno, zadovoljstvo strank, ki so tam že imele poseg in mnenje o tem, kako uspešne so izbrane klinike. Več o tem nam je povedal direktor posredništva Doktor 1A Aleš Povše.

V spodnji prijavnici se prijavite na brezplačni pregled oči ali na pregled pri zobozdravniku, poleg tega pa boste prejeli še 50 evrov vračila po posegu, če se boste zanj odločili.

 


Zakaj je bolje poiskati informacije o klinikah preko posrednika? Kako nam lahko posrednik olajša odločitev?

Vsekakor je moj predlog ta, da se zainteresirani za zdravstvene samoplačniške posege pozanimajo pri več ponudnikih. Mi pomagamo na način, ker smo to "pot preverjanja" namesto stranke naredili mi. Ta trg zdravstvenih posegov posledično kar dobro poznamo, saj je naša naloga, da redno preverjamo cene in sprašujemo stranke, ki so že opravile poseg pri različnih ponudnikih, kako so bile zadovoljne s storitvijo posameznega ponudnika. Zato lahko podamo nepristranske podatke, kako so bile npr. stranke zadovoljne pri posameznih ponudnikih. Ker gre za zdravje, verjamemo, da smo vsem našim strankam v pomoč pri pridobivanju podatkov, tako da se na koncu lahko odločijo za najbolj pravo kliniko.

Aleš Povše
''Danes smo v obdobju marketinga, zato je potrebno biti pazljiv. Vsem strankam priporočamo, da se dobro pozanimajo, kaj dejansko potrebujejo in kakšne želje imajo,'' pove direktor posredništva Doktor 1A Aleš Povše. (Foto: osebni arhiv)

Katere informacije podate kot posrednik? Koliko ponudb prejmemo ljudje, ki se obrnejo na vas?

Doktor 1A redno preverja ponudbe očesnih centrov in zobozdravstvenih ambulant v Sloveniji in Hrvaški. Predvsem smo pozorni na akcijske cene in hkrati tudi na "drobni tisk". Iz tega razloga pri nas stranke v tabeli vidijo "oglaševano ceno" in pa "končno ceno", ki vključuje vse stroške. Velikokrat so se namreč stranke pritoževale, da je oglaševana eno, dejanska pa na koncu precej drugačna. V mislim imam npr. to, da nekateri ponudniki zaračunavajo tudi preglede po posegih oz. jih omejujejo.

Naj omenim še, da primerjamo cene med 11-timi ponudniki za lasersko odpravo dioptrije in 23-imi ponudbami za zobozdravstvene usluge. Kot zanimivost pa naj navedem, da so razlike v ceni med različnimi ponudniki laserskih operacij oči in različnimi metodami kar do 3,3-kratne. Velike razlike so tudi pri zobozdravstvenih storitvah.

Katere informacije še lahko pridobi posameznik z vašo pomočjo?

Doktor 1A vam pomaga pri pridobivanju iskrenejšega odgovora očesnega centra oz. zobozdravstvene ambulante. Doktor 1A ocenjuje zadovoljstvo pacientov pri ponudnikih, s katerimi sodeluje. Z vsakim ponudnikom je dogovorjeno, da v primeru, ko zdravnik na pregledu ugotovi, da se zaradi lastnosti očes oz. zob zniža verjetnost uspešnosti posega, je dolžan o tem obvestiti Doktor 1A. V tem primeru bo Doktor 1A obvestil pacienta, da se v primeru odločitve za poseg pri njemu nižja verjetnost uspešnosti ter mu predlaga, da se pozanima o alternativnih metodah. Na tak način zdravnike oz. ponudnike motiviramo, da so bolj iskreni do naših strank v primeru, da sumijo, da je nižja verjetnost, da bo poseg uspešen. Namreč, če nam ne sporočijo, bo stranka posledično nezadovoljna in bo ponudnik dobil slabšo oceno, kar mu ni v interesu.

Pri katerih zdravstvenih storitvah pomagate?

Ukvarjamo se z nudenjem podatkov na področju oftalmologije, kot je laserska odprava dioptrije in vstavitve leč ter na področju zobozdravstva, predvsem pri vstavitvi implantatov, izdelavi prevlek, mostičkov, vstavitvi zobnega aparata (fiksni, snemljivi in nevidni snemljivi). Hkrati tudi na področji plastične kirurgije, če si stranka želi povečati prsi, opraviti korekcijo nosu ali ušes.

Pripravite tudi seznam različnih cen storitev. Zakaj visoka cena ne pomeni vedno najboljše storitve?

Danes smo v obdobju marketinga, zato je potrebno biti pazljiv. Vsem strankam priporočamo, da se dobro pozanimajo, kaj dejansko potrebujejo in kakšne želje imajo. S tem ne zagovarjamo visokih, niti nizkih cen, zagovarjam pa tisto, kar stranka potrebuje. Enostavno gre za različne posege in nekatere stranke niso primerne za posamezne posege. Se pa velikokrat žal zgodi, da bi stranka lahko naročila cenejšo metodo in bi bili rezultati kljub temu enaki.

 

NAGRADNA AKCIJA

V spodnji prijavnici se prijavite na brezplačni pregled oči ali na pregled pri zobozdravniku, poleg tega pa boste prejeli še 50 evrov vračila po posegu, če se boste zanj odločili.

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Muškatni orešček

Poznate muškatni orešček? Ga uporabljate?

Uporabne povezave