21.01.2019
LJ
/ -2°
Prehlad To je najboljši način za preprečevanje gripe in prehlada Afte Hitra pomoč, ko se pojavijo afte Odvečna maščoba Ste pretežki in imate preveč maščobe okrog pasu? Trebuh Brez diete je dosegla take rezultate

Rešitev, kako izgubiti 16 kilogramov do poletja

Poletje je pred vrati, z njim tudi sezona kopalk. Da bi bili letos na plaži bolj samozavestni, si lahko pomagate s prehranskim dodatkom AdipoSlim. Ta vsebuje ekstrakt soka rdečih pomaranč in druge snovi, ki pospešujejo kurjenje maščob, še posebej na trebuhu.

Trebuh
Želite pred poletjem izgubiti odvečne kilograme in samozavestno stopiti na plažo? (Foto: iStock)

Vsi dobro že vemo, da zeleni čaj in čili pospešujeta našo presnovo in pomagata pri kurjenju maščob. Predvsem zaradi katehinov v zelenem čaju in kapsaicina v čiliju. A zadnje raziskave kažejo tudi, da je ekstrakt rdeče pomaranče lahko izjemno učinkovit pri kurjenju maščob na trebuhu. Klinična raziskava, objavljena v prestižni reviji International Journal of Obesity, je pokazala, da ekstrakt soka rdečih pomaranč po 12 tednih do 50 % zmanjša trebušno maščobo. Če temu dodate učinkovino kapsaicin v rdečem čiliju, katehine iz zelenega čaja in vitamin B6, dobite popoln shujševalni recept, ki vam bo pomagal do sanjske postave še pred poletjem.

Adiposlim
AdipoSlim poveča kurjenje maščob za 33%. (Foto: sensilab.si)

Ekstrakt soka rdečih pomaranč v Adiposlimu pospeši izgubo kilogramov

Klinična raziskava na 30 pretežkih prostovoljcih (BMI 25-35) je pokazala, da so tisti, ki so jemali 400 mg Morosila (patentiranega ekstrakta soka rdečih pomaranč) na dan, v 12 tednih znatno zmanjšali:

- telesno težo v povprečju za 3 kilograme,

- obseg pasu do 7cm in

- obseg bokov do 6 cm.

Minus 16 kilogramov v 2 mesecih

Hujšanje z AdipoSlimom je preizkusil tudi 70-letni Lado iz Tržiča, ki je samo po 2 mesecih hujšanja z izdelki SlimJOY z XXL močjo, kamor spada tudi AdipoSlim, uspel izgubiti kar 16 kilogramov, 20 centimetrov okoli pasu, okoli bokov pa je ožji za 9 centimetrov. »Zdaj je dejansko vse lažje, resnično se lažje diha. Hlače ne le da gredo lažje gor, ampak jih moram kar dobro pripeti, da mi ne lezejo dol!«

EKSKLUZIVNA PONUDBA samo za bralce vizita.si. -30 odstotkov popusta SAMO do petka 11.5.2018.
Lado odvečne kilograme topi s prehranskim dopolnilom Adiposlim z XXL močjo
Hujšanje z AdipoSlimom je preizkusil tudi 70-letni Lado iz Tržiča, ki je samo po 2 mesecih hujšanja z izdelki SlimJOY z XXL močjo, kamor spada tudi AdipoSlim, uspel izgubiti kar 16 kilogramov, 20 centimetrov okoli pasu, okoli bokov pa je ožji za 9 centimetrov.

 

Vpliva na delovanje hormonov, ki pomagajo kuriti maščobe

AdipoSlim povečuje raven adiponektina, pomembnega hormona v telesu, ki mu rečemo tudi maščobotopilec, saj pospešuje kurjenje maščob za energijo. Več kot bo adiponektina, manj bo maščobe v telesu. Kot kažejo nove raziskave, lahko največ dosežemo za izgubo telesne teže in ravnovesje ´prehranskih’ hormonov, če povečamo raven adiponektina. AdipoSlim poveča raven adiponektina v telesu. Za to so zadolžene učinkovine v rdečih pomarančah (antocianini), katehini v zelenem čaju (predvsem EGCG ) in kapsaicin v kajenskem popru.

Prav tako vpliva tudi na leptin - hormon sitosti, ki možganom sporoči, da imamo dovolj rezerv, kar blokira željo po hrani. Hkrati še na grelin - hormon lakote, ki sporoča možganom, da smo lačni in ki sproža željo po hrani.

Aktivira rjavo maščobno tkivo

Poznamo dve vrsti maščobe:

- večinsko belo maščobno tkivo skladišči kalorije (energijo) in

- manjšinsko rjavo maščobno tkivo porablja zaloge maščobe za dvig telesne temperature.

Nov koncept RJAVENJA MAŠČOBNEGA TKIVA:

TUDI v belem maščobnem tkivu se lahko pod določenimi pogoji (daljša izpostavljenost mrazu, telesna aktivnost, vpliv nekaterih učinkovin) pojavi rjavo maščobno tkivo (ki je velik porabnik energije oziroma kalorij) – poimenovali so ga bež maščobno tkivo.

Kapsule AdipoSlim aktivirajo rjavo maščobno tkivo, obenem pa krčijo belo maščobno tkivo ter sprožijo njegovo rjavenje! ZATO DELUJEJO V MIROVANJU.

EKSKLUZIVNA PONUDBA samo za bralce vizita.si. -30 odstotkov popusta SAMO do petka 11.5.2018.

Rdeča pomaranča
Klinična raziskava, objavljena v prestižni reviji International Journal of Obesity, je pokazala, da ekstrakt soka rdečih pomaranč po 12 tednih do 50 % zmanjša trebušno maščobo in tako prepreči škodljiv vpliv visokomaščobne (visokokalorične) diete. (Foto: iStock)

Rjava maščoba lahko pokuri tudi do 500 kcal na dan ali 2100 kJ energije na dan

Dr. med. Aaron Cypess, endokrinolog, raziskovalec na bostonskem Joslin Diabetes Center, ki proučuje rjavo maščobno tkivo, soavtor ene od prvih študij, ki so leta 2009 potrdile obstoj rjavega maščobnega tkiva pri odraslih.

''Še nekaj let nazaj je veljalo splošno prepričanje, da odrasli nimamo funkcionalne rjave maščobe, da smo jo izgubili med odraščanjem. Zdaj vemo, da odrasli imajo plast aktivne rjave maščobe v zgornjem delu telesa, ki je sposobna pokuriti več sto kalorij na dan.“

To je enako, kot če bi plavali 45 minut ali preskakovali kolebnico pol ure.

Že to je dovolj, da izgubimo pol kilograma na teden!

Vsi, ki si še pred poletjem želite izgubiti še tistih nekaj odvečnih kilogramov, si torej lahko pomagate tudi z izdelkom AdipoSlim, ki dokazano pospešuje kurjenje maščob.

Sponzorirana vsebina

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Prehlad

Se vas loteva prehlad?

Uporabne povezave