09.12.2018
LJ
/ -0°
Srce Kaj o vas pove hoja po stopnicah? Tofu Živilo, ki pomaga preprečiti kap Sreča 7 stvari, ki jih najsrečnejši pari delajo drug za drugega kašelj Neverjetno, kaj je izkašljal moški

Raiven: Od kod črpa energijo?

Raiven je letošnje leto postreglo s številnimi novimi izzivi. Poleg glasbe se je med drugim poskusila tudi kot voditeljica, igralka in manekenka, poleg tega končuje študij na glasbeni akademiji. Kako pa se sprosti?

Kako ohranjaš vitko postavo in skrbiš za dobro počutje in dovolj energije?

Imam to srečo ali pa mogoče tudi prekletstvo, da se mi vse od 9. razreda osnovne šole kilogrami in centimetri niso spremenili. Sploh ni pomembno, kaj naredim, vse je isto. Oziroma mi grejo kilogrami še dol, če nekaj dni zapored pozabim jesti zajtrk. Tudi moja mama je takšna, mogoče je skrivnost v metabolizmu, ampak res nisem nikoli pazila na hrano. Sicer trikrat na teden, če mi uspe, telovadim, predvsem pilates in jogo.

Kakšen poudarek daješ na zdravo prehrano in redno vadbo?

Ker imam fanta, ki ima celiakijo in intolerantnost na laktozo, tudi sama glutena in laktoze skorajda ne uživam. Sicer se ne smatram za veganko ali vegetarijanko, ampak tudi mesa ne uživam pogosto. Rada pa imam solate in testenine.

Raiven: 'Če lahko Kim Kardashian plača, da ima tako veliko rit ... '

Raiven
Na prehrano ji ni treba posebej paziti, kljub temu se izogiba glutenu in laktozi. (Foto: Damjan Žibert)

Kako poskrbiš za sprostitev v času, ko si pod stresom?

Joj, to bi bila pa zelo vesela, če bi mi kdo to povedal (smeh)! V osnovi sem živčna oseba in se težko pomirim. Zamotim se s kakšnim dokumentarcem, ker jih imam res rada, sploh o kakšnih posebnih ljudeh. Ravno pred kratkim sem gledala dokumentarec o človeku s sedemsekundnim spominom in take stvari me res zamotijo, ker se pač začnem ukvarjati s tistim človekom, potem pa pozabim na svoje težave in posledično se umirim. Posebnega recepta pa žal nimam. Joga je sicer super tudi zato, ker se umiriš, ampak jaz jo prakticiram predvsem zato, da se malo raztegnem, ker nisem kaj preveč gibčna.

Kako se najraje razvajaš in odklopiš?

Odklopim se, ko grem na sprehode s kužki, imam tudi neke slušalke, ki mi res izklopijo ves zunanji zvok, kar me res sprosti, sicer pa nimam posebnih načinov.

Wasabi Raiven
Odklopi se, ko gre na sprehode s kužki. (Foto: Damjan Žibert)

FB članek - join us

Glasuj

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave