17.01.2019
LJ
/ 6°
Pozabljivost Bi prepoznali prve znake Alzheimerjeve bolezni? Zožanje Pogosta navada, ki za 35 odstotkov poveča tveganje za bolezen srca Hrana
Zaščiti svojo DNK s pravilno prehrano
Granatno jabolko Poglejte, kako elegantno olupiti granatno jabolko

Tekmovalka Kmetije: Rak jeter ji je vzel moža

Rak na jetrih je tihi ubijalec, na katerega opozarjajo zgolj nekateri simptomi, med katere sodijo hujšanje, izguba apetita, zvišana telesna temperatura in bolečine v zgornjem delu trebuha.

Tekovalka Kmetije izgubila moža zaradi raka

Nalagam..

Pred dobrimi štiridesetimi leti je takrat 22-letna Zdenka Urbanc na veselici spoznala fanta iz sosednje vasi, ki je postal njen mož. Skupaj sta bila štirideset let in kot je povedala sama, ni nikoli niti pomislila, da bi ga kdaj zapustila: 'Z možem sva imela veliko vzponov in padcev, pa nisem nikoli niti pomislila, da bi ga zapustila in tudi zdaj ne razmišljam, da bi spoznala koga novega, niti si ne želim, da bi se to zgodilo. Tudi  mojim vnukom to najbrž ne bi bilo všeč, saj so imeli svojega dedka zelo radi.'

Zdenka je pred osmimi meseci moža izgubila zaradi raka na jetrih. Da bi se razvedrila, jo je hči prijavila na Kmetijo, ki se je veseli. Kot kuharica pričakuje, da bo na Kmetiji kuhala, njena strategija, ki jo bo pripeljala do zmage, pa je, da bo prijazna in pridna. 'Tudi nasploh si želim, da se ne bi prepirali, ampak da bi se imeli radi,' doda. Kako se spominja svojega moža, preverite v videu.

Ste zamudili oddajo Kmetija? Ogledate si jo lahko na voyo.si.

8 stvari, ki vam bodo uničile jetra

Zdenka Urbanc
Zdenka, ki je pred kratkim izgubila moža, upa, da jo bo Kmetija razvedrila. (Foto: POP TV)

 

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Komentarjev: 1
intimnanega 17.09.2018 07:25:16
kera je pa ta? a ne bodo v Kmetiji sami taki, ki si v zgodovini slovenskih reality showov niso uspeli najti 8 urnega šihta? Kao znani Slovenci?
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Cimet

Imate radi cimet?

Uporabne povezave