11.12.2018
LJ
/ -3°
Hiša Kje živite? Tudi to lahko vpliva na zdravje Tofu Živilo, ki pomaga preprečiti kap Srce Kaj o vas pove hoja po stopnicah? kašelj Neverjetno, kaj je izkašljal moški
Oglasno sporocilo

Ruski zdravilec Maksim Osipov z nalezljivo dobro voljo

Ni bolezni, ki se je ne bi dalo pozdraviti ali ublažiti

Aprila in maja v Ljubljani in Termah Čatež ponovno potekajo terapije nadvse priljubljenega in cenjenega zdravilca Maksima Osipova.

Pravi, da nima nadnaravnih sposobnosti in da ljudem pomaga, da se pozdravijo sami

Maksim Osipov je imetnik zlate medalje za najboljšega zdravilca na mednarodnem kongresu Elita, prejemnik diplome Zlate roke za najboljšega zdravilca v Rusiji, nagrajenec za številna aktivna delovanja v alternativni medicini in za popularizacijo metode tradicionalne medicine v medijih ter med drugim tudi prejemnik posebne nagrade za dolgoletno praktično delovanje in dosežke v svetu. Kljub številnim nagradam in priznanjem Osipov ostaja skromen.

Osipov - 1
Rezervacije na terapije se sprejemajo na telefonski številki: 070 344 893.

Prepričan je, da ni bolezni, ki se je ne bi dalo pozdraviti ali pa vsaj ublažiti. Ljudem s svojimi naravnimi sposobnostmi pomaga, da si lahko povrnejo zdravje. Na terapiji takoj prepozna neravnovesja in neskladja v posameznikovem telesu, ki jih z dotikom in masažo odstrani. Svojim pacientom pomaga, da sami stopijo na pot do zdravja. Spodbuja jih tako na fizičnem kot tudi na mentalnem nivoju in jim z nasveti pomaga izboljšati kakovost vsakodnevnega življenja.

Osipov - 3

Njegova dobra volja je nalezljiva

Med pacienti je znan kot dobrovoljen in nasmejan. Ljudje od njega odhajajo zadovoljni in polni optimizma. Osipov trdi, da takoj ve, komu lahko pomaga in komu ne. Na ozdravitev se mora pripraviti vsak človek sam. Njegove terapije v ljudeh navadno sprožijo val pozitivnih sprememb, ki pogosto odpravljajo vzroke za nastale težave.

Verjame, da ima vsak človek v sebi moč in sposobnost samozdravljenja. Pogosto so ljudje vpeti v začaran krog nezdravih navad, ki jih pripeljejo do bolezni. Osipov s svojim načinom zdravljenja v ljudeh prižge upanje in jih pospremi na samostojno pot samozdravljenja, pomaga jim vzpostaviti porušeno ravnovesje energij in uravnavati energijske tokove znotraj telesa.

Težave sodobnega časa: zdrava hrbtenica je temelj dobrega počutja

Osipov je poklic zdravilca sprejel kot dar in poslanstvo. Tehnik, ki jih danes uporablja pri zdravljenju svojih pacientov, se je naučil med študijem. Dodal jim je tudi svoje metode, ki pripomorejo k hitrejšemu in boljšemu odzivu pacienta na terapije. Hrbtenica je ključnega pomena za dobro počutje posameznika, zelo pomembna pa je tudi dobra cirkulacija znotraj telesa.Za naravnavanje kosti Osipov uporablja kontaktno masažo, ki pripomore k temu, da se ljudje lažje gibljejo in so bolj sproščeni. S svojim pristopom uspešno pomaga ljudem pri okrevanju lumbalnega dela hrbtenice, pri težavah in bolečinah v vratu, kolenih in drugod. Z masažo in manualnimi prijemi lajša in blaži težave v hrbtenici, ukleščene živce ter premaknjena vretenca.

 

Osipov - 2

Maksim Osipov tako svoje življenje posveča spoznavanju človeških mehanizmov in razumevanju težav sodobnega človeka in družbe. Markantni ruski terapevt ne obljublja čudežev, pa vendar se zgodijo.

Uspeh pri zdravljenju najrazličnejših bolezni

»Nekateri ljudje pridejo mojo terapijo le opazovati, drugi zgolj poslušati. Navadno pa ljudje na srečanje z mano pridejo s precejšnjo mero zaupanja. Vsi, ki so sprva dvomili v pozitivne učinke mojih terapij, so kmalu presenečeni nad spremembami, če so le pripravljeni sprejeti energijo in če so dovolj odločeni, da svoji naravnanost in voljo usmerijo v zdravje.«

Osipov - 4

Tako Maksim Osipov opisuje svoje paciente, med katerimi je približno petdeset odstotkov takih, ki se jim stanje po obisku njegovih terapij povsem izboljša, slaba tretjina pa je takih, ki se jim stanje vsaj delno izboljša. Med njegovimi sledilci je zelo veliko hvaležnih staršev, katerih otrokom je pomagal do ponovnega zdravja in pri premagovanju psihofizičnih težav. Njegovi uspehi so resnično neverjetni in marsikje ga slavijo kot čudodelca. Zavidanja vredne rezultate dosega pri ljudeh s težavami kot so; bolečine v križu in hrbtenici (hernija, išias in druge nepravilnosti in kronična obolenja), glavoboli in migrene, izgorelost, depresija, psihične težave, nadloge in posledice avtoimunskih bolezni (bolezni ščitnice, revmatoidni artritis, alergija, astma in druge), težave zaradi kroničnih obolenj (sladkorna bolezen, debelost, hormonska neravnovesja, bolezni srca in druga), motorične in paraplegične težave (težave z gibanjem in s koordinacijo, multipla skleroza, Alzheimerjeva bolezen, Parkinsova bolezen, Downov sindrom) in težave s plodnostjo.

Termini z Maksimom Osipovim:

Svetovno znani zdravilec, dr. Maksim Osipov gostuje v Ljubljani (Litostrojska ulica 44c):

10.04. - 23.04.2017

08.05. - 21.05.2017

Gostovanje v Termah Čatež (Hotel Terme, Topliška cesta 35, 8251 Čatež ob Savi):
29.05. - 04.06.2017

Rezervacije na terapije se sprejemajo na telefonski številki: 070 344 893.

Naročnik oglasa Vivano.

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave