14.11.2018
LJ
14° / 8°
Kap 10 znakov kapi, ki jih morate poznati Avokado 7 preprostih in zdravih zajtrkov z malo kalorijami Par To bo pomagalo po prepiru s partnerjem Belinda Danes je neprepoznavna ...

VIDEO: S Piko Božič do popolne postave!

Bliža se kopalna sezona, ki pa se je mnogi ne veselijo preveč, saj niso zadovoljni s svojo postavo. Če ste med njimi, je skrajni čas za akcijo. Te se bo lotila tudi pevka Pika Božič, ki se vrača na glasbene odre. Čeprav ji šport ne diši preveč, se zaveda, da je ta potreben za lepo postavo.

Trening s Piko Božič

Nalagam..
Pika Božič
Vadbe se bo pred poletjem lotila tudi pevka, ki se vrača na glasbeno sceno, Pika Božič. (Foto: Miro Majcen)

Nekaj vaj, s katerimi si lahko poleg zdrave prehrane pridobite lepo postavo, je predstavil osebni trener Aleš Brumen.

Pilates
Začnite z rahlo polurno vadbo prvih nekaj dni, potem pa stopnjujte aktivnost. (Foto: iStockphoto)

Trebušne mišice boste najlepše in najhitreje oblikovali, če boste vadili z žogo. Do čvrste zadnjice se boste najhitreje dokopali, če noge nekoliko privzdignete ter dvigujete zadnjico, za večji učinek pa še iztegujte eno nogo. Za lepe noge pa začnite delati počepe, pri čemer naj bo hrbet raven, kolena pa se ne smejo izmuzniti čez prste na nogi. Aleš Brumen predlaga, da začnete z rahlo polurno aktivnostjo prvih nekaj dni, potem pa stopnjujete na enourno aktivnost.

Sicer pa velja: prej boste začeli, prej boste v formi. Začnite še danes, vztrajajte in rezultati ne bodo izostali. Tega pa se zaveda tudi Pika Božič: „Tek mi sicer ne diši preveč, tako da sedaj raje rolam in upam, da mi bo do poletja uspelo oblikovati svojo postavo.“ Z dvema otrokoma ji rekreacije gotovo ne manjka: „Mislim, da je najbolj pomembno, da si samozavesten in da uživaš v poletju ter ne trpiš zaradi svoje postave.

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave