18.12.2017
LJ
/ -2°
Možgani Preprosta navada, ki zmanjša tveganje za Alzheimerjevo bolezen Voda Že poznate 1-mesečni sladkorni detoks in vse njegove prednosti? Maščoba 4 bolezni, ki jih lahko zavremo tudi naravno Čokolada Kaj se zgodi s telesom, če samo za 9 dni prenehamo uživati sladkor?

VIDEO: S Piko Božič do popolne postave!

Bliža se kopalna sezona, ki pa se je mnogi ne veselijo preveč, saj niso zadovoljni s svojo postavo. Če ste med njimi, je skrajni čas za akcijo. Te se bo lotila tudi pevka Pika Božič, ki se vrača na glasbene odre. Čeprav ji šport ne diši preveč, se zaveda, da je ta potreben za lepo postavo.

Pika Božič
Vadbe se bo pred poletjem lotila tudi pevka, ki se vrača na glasbeno sceno, Pika Božič. (Foto: Miro Majcen)

Nekaj vaj, s katerimi si lahko poleg zdrave prehrane pridobite lepo postavo, je predstavil osebni trener Aleš Brumen.

Pilates
Začnite z rahlo polurno vadbo prvih nekaj dni, potem pa stopnjujte aktivnost. (Foto: iStockphoto)

Trebušne mišice boste najlepše in najhitreje oblikovali, če boste vadili z žogo. Do čvrste zadnjice se boste najhitreje dokopali, če noge nekoliko privzdignete ter dvigujete zadnjico, za večji učinek pa še iztegujte eno nogo. Za lepe noge pa začnite delati počepe, pri čemer naj bo hrbet raven, kolena pa se ne smejo izmuzniti čez prste na nogi. Aleš Brumen predlaga, da začnete z rahlo polurno aktivnostjo prvih nekaj dni, potem pa stopnjujete na enourno aktivnost.

Sicer pa velja: prej boste začeli, prej boste v formi. Začnite še danes, vztrajajte in rezultati ne bodo izostali. Tega pa se zaveda tudi Pika Božič: „Tek mi sicer ne diši preveč, tako da sedaj raje rolam in upam, da mi bo do poletja uspelo oblikovati svojo postavo.“ Z dvema otrokoma ji rekreacije gotovo ne manjka: „Mislim, da je najbolj pomembno, da si samozavesten in da uživaš v poletju ter ne trpiš zaradi svoje postave.

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Novoletne zaobljube

Kakšna bo vaša letošnja novoletna zaobljuba?

Uporabne povezave