20.01.2018
LJ
/ -2°
Menstruacija 10 stanj, ki lahko povzročijo težave z menstruacijo Trebuh To je najboljši način za kurjenje maščob na trebuhu, pravijo znanstveniki Paradontoza Bolezen dlesni lahko povzroča enega najbolj smrtonosnih rakov Spolnost Zobozdravniki bi vas kmalu lahko pričeli spraševati o vašem spolnem življenju. Preverite zakaj!

Šla je skozi pekel, sedaj pa je pripravljena na novo ljubezen

23-letna Adele Bellis je pred letom in pol prešla pravi pekel, ko je bila žrtev brutalnega napada nekdanjega fanta. Ta je organiziral, da jo je napadalec polil z močno kislino po obrazu, ki ji je stopila kožo in povzročila močne opekline kože, ki so jo zaznamovale za vse življenje.

Opekline
Odločena je, da bo znova zaživela normalno in našla ljubezen svojega življenja. (Foto: itv.com)

Danes samozavestno nasmejana Adele Bellis je videti srečna in sproščena, a to je popolno nasprotje njenega počutja pred 18 meseci, ko je bila žrtev brutalnega napada njenega nekdanjega fanta Anthonya Rileyja. Ta je organiziral, da ji je napadalec v obraz zalučal žveplovo kislino in utrpela je hude opekline na desni strani obraza, vratu in rok. Ostala je tudi delno plešasta, bolečine – tako čustvene kot fizične – pa so bile neizmerne. A pogumna Adele Bellis je odločena, da ji to ne bo uničilo življenja. ''Zadnja leta so bila težka, zatose veselim novega začetka,'' je povedala za britanski Closer Online. ''Napad mi je povzročil hudo travmo, a psihoterapevtska pomoč je pomagala,'' je pojasnila.

Pa tudi dejstvo, da je bil Riley obsojen na doživljenjsko zaporno kazen z možnosjo pogojnega izpusta po prestani 13-letni zaporni kazni. Čeprav ji grožnje njenega nekdanjega fanta še vedno odzvanjajo v glavi, je odločena, da ji to ne bo preprečilo, da bi znova normalno zaživela. ''Anthony je nekoč rekel, da če me ne more imeti, da bo poskrbel za to, da me ne bo imel tudi nihče drug. A odločena sem, da bom znova hodila na zmenke. Ne čutim potrebe po tem, da bi skrivala svoje brazgotine, saj so sedaj del mene. Ko bom spoznala pravega, se želim poročiti na 14. avgusta – na dan napada, da bi mu dokazala, da ni zmagal. Ljudje pravijo, da sem pogumna, a naredila sem to, kar sem morala narediti. Čeprav mi je bivši stopil obraz in še vedno potrebujem zdravljenje, imam srečo, da sem še živa in komaj čakam, da znova najdem ljubezen.''

Opekline
Pred letom in pol je bila Adele Bellis žrtev grozljivega napada, ki ga je skoval njen nekdanji fant. (Foto: itv.com)

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 3
sercek 04.07.2016 14:45:12
5 prvi text
sercek 04.07.2016 14:34:21
5 prvi text
Volgangeg 08.01.2016 11:12:24
to svaka cast in srecno
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Nespečnost

Ste se kdaj spopadali z nespečnostjo?

Uporabne povezave