Utrujenost, odvečni kilogrami, slabo počutje ... Je čas za razstrupljanje?
NOVICE

Utrujenost, odvečni kilogrami, slabo počutje ... Je čas za razstrupljanje?

18.03.2019, 13:18

Nizek nivo energije, odvečni kilogrami, slabo počutje in visok holesterol, so znaki, da imamo preobremenjena jetra in da bi nam lahko pomagalo razstrupljanje telesa. Prav zato se mnogi spomladi odločijo za razstrupljanje jeter. Pri tem pomaga zdrava prehrana, opustitev nezdravih navad in rastlinske učinkovine.

Zakaj moramo razstrupiti jetra?
Zakaj moramo razstrupiti jetra?/ FOTO: sanofarm

Kaj vse povzroča preobremenjenost jeter?

Najpogostejša težava sodobnega časa so zamaščena jetra. Zaradi nepravilne prehrane in stresa se poviša raven slabega holesterola, dvigne se krvni pritisk, pojavijo se težave s pomanjkanjem energije, okoli trebuha pa se pričnejo kopičiti maščobne obloge. Preobremenjenost jeter povzroča nezdrava, mastna hrana, sladka živila, kajenje, jemanje zdravil, stres, sladke pijače in še bi lahko naštevali. Ker se teh stvari skozi leto nabere veliko, strokovnjaki priporočajo, da se razstrupimo enkrat na leto. Kura naj trajanja tri mesece, saj je dokazano, da je to čas, ki ga potrebujejo jetra za regeneracijo. V tem času poskrbite za zdravo prehranjevanje in zadostno gibanje, ter se izognite alkoholu, sladkorju, predelani hrani in nikotinu. Uživajte več sadja in zelenjave ter spijte dovolj tekočine. Da bi izboljšali razstrupljevalni učinek jeter, si lahko pomagate z naravnimi učinkovinami, ki dokazano razstrupljajo jetra. 

Jetra
Jetra/ FOTO: sanofarm

Najboljša kombinacija naravnih učinkovin

Večina nas pozna pegasti badelj, le malo pa nas ve, da je silimarin, učinkovina iz te plodov rastline, tisti, ki dokazano razstruplja in obnavlja jetra, vendar le v primernem dnevnem odmerku in ustrezni terapiji. Lahko se zgodi, da z dobrim namenom uživamo celo rastlino ali plodove pegastega badlja, a s tem pravzaprav zaužijemo snovi, ki dodatno obremenjujejo jetra ali jim celo škodujejo. Študije in izkušnje uporabnikov dokazujejo, da skupek aktivnih rastlinskih izvlečkov silimarina (iz pegastega badlja), sladkega korena, indijske kosmulje, vitaminov E in B kompleksa  jetra učinkovito razstrupijo, obnovijo in zaščitijo pred nadaljnjimi negativnimi vplivi.  

Jetra
Jetra/ FOTO: sanofarm

Vse omenjene rastlinske izvlečke v pravih razmerjih za 24 urno zaščito jeter najdete v originalni formuli Liverin Forte, za razstrupljanje najboljši izbiri. To potrjujejo tudi farmacevti, saj je Liverin Forteže vrsto let najbolj priporočan izdelek za jetra v lekarnah, zaupa pa mu že preko 300.000 zadovoljnih uporabnikov.

Spomlad je idealen čas za razstrupljanje. Razstrupite se in se tudi sami prepričajte, kako lažje je življenje, ko telo deluje optimalno.

Sponzorirana vsebina

 

NOVICE
Šrilanška vlada: Za napade odgovorna lokalna ...
ŠPORT
Nowitzki s celostransko zahvalo v časopisu ...
POP IN
Khloe želi polno skrbništvo nad hčerko
TV ODDAJE
Karim Merdjadi ob življenjski prelomnici uvaja ...
VIZITA.SI
Kako si pomagati ob vraščenem nohtu?
DOMINVRT.SI
Kako na domačem vrtu pridelati hren?
ZADOVOLJNA.SI
Natikači, ki smo jih nosile v 90. letih, se ...
MOSKISVET.COM
Če imate brado, imate na sebi več bakterij kot pes
BIBALEZE.SI
Vse, česar niste vedeli o carskem rezu
CEKIN.SI
Če znate to, se bodo delodajalci 'tepli' za vas
OKUSNO.JE
Rahla, sočna in hitro pripravljena sladica
DOMINVRT.SI
Vrnili so ji vero v boljše življenje