16.01.2019
LJ
/ -1°
Zožanje Pogosta navada, ki za 35 odstotkov poveča tveganje za bolezen srca Granatno jabolko Poglejte, kako elegantno olupiti granatno jabolko Limonada Pijte limonin sok, če se spopadate s temi težavami Camilla Razkrila 7 preprostih korakov, s katerimi lahko preoblikujete svoje telo

Tako je slavna igralka videti po porodu

Kate Hudson je po rojstvu tretjega otroka pogumno objavila svojo fotografijo. Zraven pa je na družbenem omrežju Instagram zapisala, da skrb za otroke vzame veliko časa, da pa je treba najti tudi nekaj trenutkov zase. Sama jih namerava izkoristiti za gibanje, zdravo hrano in meditacijo. Pravi, da spomladi snema film in želi do takrat na zdrav način izgubiti deset kilogramov.

Tako iskreno je na omrežju Instagram igralka Kate Hudson objavila fotografijo po porodu. Mamica tretjega otroka je zapisala, da sta z dojenčkom začela pridobivati rutino, tako da misli, da si bo zdaj lahko vzela tudi kakšen trenutek zase. Tega pa namerava izkoristiti za svoje zdravje in počutje.

"Zakaj?" je zapisala. "Ker bi bila rada še dolgo časa s temi svojimi tremi otroki." Dodala je, da kot marsikatera mamica težko uskladi čas za druge in zase. "Bodimo iskreni. Otroke postavljamo na prvo mesto in težko je potem najti še čas zase."

Toda meni, da si je enostavno treba vzeti vsaj čas, ko poskrbimo za boljše zdravje in počutje. Sama se namerava več gibati, se čim bolj zdravo prehranjevati, spet bo začela meditirati. In pravi, da bi rada delala vse to, hkrati pa še imela čas za otroke, delo, partnerja, vsaj kdaj tudi za prijateljice … Kar ni lahko.

Ker je hollywoodska zvezdnica, pa je njen videz pomemben za kariero. "Trenutno je moja misija, da izgubim kilograme, ki sem jih pridobila z nosečnostjo," je dejala. "Nazaj bi rada dobila močno telo in um." Ima tudi rok: pomlad, ko snema film. "Do takrat bi rada izgubila deset kilogramov."

Fotografijo so komentirale nekatere slavne mamice, med njimi supermodel Cindy Crawford, ki je zapisala: "Zapomni si: devet mesecev si težo pridobivala, zato daj telesu čas, da se vrne na prejšnje kilograme."

Nosečnost in porod sta za telo naporna procesa in povsem nemogoče je, da ne bi pustila posledic. To je treba sprejeti, predvsem pa morajo ženske od sebe nehati pričakovati popolnost. 

Spodaj je še fotografija slavnih starih staršev, prav tako igralcev Goldie Hawn in Kurta Russela.

Zdravo prehranjevanje, gibanje, meditacija. Vse to je odlično, če ne pretiravamo. Kajti tako pretiravanje z zdravim kot nezdravim je škodljivo.

Včasih pa je dobro, da poleg tega, da skušamo izgubiti kakšne odvečne kilograme, oblikujemo še svojo samopodobo.

Rodimo se brez predstave o sebi in naša prva samopodoba se oblikuje v otroštvu. Takrat ponotranjimo, kar nam o nas govorijo bližji. Pozneje na naše samovrednotenje začnejo vplivati vrstniki, prijatelji, učitelji, še pozneje partnerji, sodelavci ... Pomembno je razumeti, da kot otroci morda nismo mogli povsem nadzirati, kakšno mnenje o sebi smo ponotranjili. Ni pa to izgovor, da kot odrasli ne zgradimo boljše samopodobe.

V resnici imamo vsi takšne ali drugačne napake. Če imamo dobro samopodobo, je nekaj, kar nam morda ni ravno všeč, samo en del nas. Kdor ima slabo samopodobo, temu daje preveliko težo. Denimo, da je napaka prevelik nos. Človek s slabo samopodobo je prepričan, da pri njem tudi ostali najprej vidijo nos. Začne se vesti obrambno, že vnaprej se umika iz situacij, kjer misli, da bo vsak videl le nos. A povsem po nepotrebnem.

Poskrbimo lahko za boljšo samopodobo. Več si preberite tukaj.

FB članek - join us

Glasuj

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Cimet

Imate radi cimet?

Uporabne povezave