23.01.2018
LJ
/ -1°
Kruh Razkrivamo, kdaj je najboljši čas za uživanje kruha Spanje Koliko spanca potrebujemo glede na našo starost? Tamara Božić Tamari Božić je v dveh letih uspelo izgubiti kar 70 kilogramov Hujšanje Želite shujšati? Razmišljajte kot suhi ljudje ...

Ivan iz Velenja je izgubil kar 44 kilogramov! Zaupal nam je svojo zgodbo

Ivan je bil kot mladostnik zagnan športnik. Nikoli ni imel težav s težo. Pred 15 leti pa je moral zaradi zdravstvenih težav šport opustiti. Svet se mu je podrl že zaradi tega. Še toliko huje je bilo, ko se je začel rediti.

Ivan
Ivan nekoč in danes. Odvečne kilograme je izgubil z upoštevanjem Formule popolne postave. Z nami je delil svojo zgodbo. (Foto: osebni arhiv)

Ivan Šafranić iz Velenja je kot mladostnik ogromno kolesaril. "Pred 15 leti pa so se mi pojavile zdravstvene težave z nogami," pripoveduje. "Sledilo je več operativnih posegov, ki so se vrstili drug za drugim. To pa je pomenilo konec športnih aktivnosti," kar je bilo zanj ogromno razočaranje. "Izgubil sem tisto, kar sem najraje počel." Življenje se mu je naenkrat tako spremenilo, da je padel v depresijo.

"Zaprl sem se med štiri stene in posledično izgubil vse prijatelje." Ko so se začeli zaradi mirovanja nabirati kilogrami, je bilo samo še huje. "Kar 13 let je trajalo, da sem končno prišel do točke, ko sem si rekel, da tako pač ne bo šlo več naprej." Začel je preizkušati različne diete, a bil samo še bolj žalosten. Delovalo je, da mu nič ne more pomagati. Izgubil bi sicer po nekaj kilogramov, "vendar sem jih zelo hitro pridobil nazaj. Prejšnjo težo sem celo povečal."

Kaj je bil pravi recept?

Takrat je odkril Formulo popolne postave. Program izgube telesne teže, ki ga je sestavil mednarodno certificiran osebni trener Miha Geršič. Deluje tako, da človeku pomaga počasi spremeniti življenjski slog v bolj zdravega. "Upošteval sem vsak nasvet, ki sem ga dobil," pove Ivan. "In se preprosto prepustil toku. Kar bo – pa bo. Ampak začel sem izgubljati odvečne kilograme, ki se jih je skozi vsa ta leta nabralo kar precej." Danes jih ima kar 44 manj. 

Pravi, da je nov način prehranjevanja hitro usvojil. "Kdo bi si mislil, da lahko ješ testenine, čokolado, tudi pico in pri tem celo uspešno hujšaš," se smeji. Čeprav je nekdanji športnik, pa ni mogel takoj začeti tudi s telovadnimi vajami. "Zato sem preprosto začel z vsakodnevnimi daljšimi sprehodi, temu pa sem postopoma začel dodajati še kakšno vajo ali dve, hojo v hrib ..." In rezultati so se začeli kazati. Vsak teden je imel manj kilogramov in centimetrov. In spet je vzljubil gibanje. "Brez njega enostavno ne morem več."

Si želite kot Ivan v boju z odvečnimi kilogrami zmagati tudi vi? TUKAJ lahko izveste več o Formuli popolne postave, ki mu je pomagala izgubiti odvečne kilograme in spremeniti življenje.

'Dobesedno sem se na novo rodil'

Ni bilo lahko. "Kar nekaj trdega dela je bilo treba vložiti, tudi nekaj znoja je preteklo, vendar mi danes ni žal niti sekunde, ki sem jo namenil za to," pripoveduje. Danes je presrečen, da je v boju z odvečnimi kilogrami zmagal. "Lahko rečem, da sem se dobesedno na novo rodil. Prekipevam od energije. Samozavesti tudi ne manjka. Zdravje je fenomenalno. Skratka bolje skoraj ne bi moglo biti." Depresija je samo še spomin in opomin iz pretekosti.

Formula popolne postave mu je omogočila, da je odprl novo poglavje. "Nikoli si ne bi mislil, da mi bo uspelo toliko doseči, kot sem. Prav tako pa sem spoznal čudovite ljudi, s katerimi smo postali pravi prijatelji. Formula popolne postave namreč ni samo program hujšanja. Je dejansko še več. Ekipa Popolne postave, hvala vam za vso nesebično pomoč, ki ste mi jo nudili pri moji preobrazbi," se jim je tudi javno zahvalil. Vsem, ki so na njegovi poti, pa sporoča: "Vse, kar potrebujete za uspešno preobrazbo, so jasno zastavljeni cilji, uravnotežena zdrava prehrana, kanček potrpljenja in vztrajnosti in rezultati bodo zagotovo prišli."

POSEBNO DARILO ZA BRALCE VIZITE

Ob nakupu njegove Formule popolne postave vam Miha Geršič TUKAJ podarja brezplačno poštnino.

Kaj je Formula popolne postave?

Miha se je pri svojem delu posvetil tistim, ki morajo za boljše zdravje in počutje ter večjo samozavest izgubiti nekaj odvečnih kilogramov. Pravi, da je pomagal že več kot deset tisočim. V Formuli popolne postave je zbral vse svoje nasvete za telesno preobrazbo. "Program je zasnovan na načelu zdravega in trajnega preoblikovanja telesa. Brez jo-jo učinka. A tudi brez pretiranega odrekanja najljubšim jedem," pripoveduje. Mnogim, kot je Ivan, je življenje obrnil na glavo. Velenjčan poudarja, da še vedno živi po Geršičevih nasvetih. Da program deluje dolgoročno, pa priča to, da se njegovi kilogrami niso prikradli nazaj. Pridobljeno idealno težo še vedno vzdržuje brez težav.

Sponzorirana objava.

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Nespečnost

Ste se kdaj spopadali z nespečnostjo?

Uporabne povezave