15.11.2018
LJ
12° / 8°
Kap 10 znakov kapi, ki jih morate poznati Avokado 7 preprostih in zdravih zajtrkov z malo kalorijami Par To bo pomagalo po prepiru s partnerjem Belinda Danes je neprepoznavna ...
Oglasno sporocilo

V mesecu ljubezni odpravite dioptrijo in s svojo ljubljeno osebo odpotujte v Pariz!

Če uporabljate očala ali leče, ste pred odhodom na potovanje gotovo  še posebej pozorni a to, da jih ne pozabite doma. Brez jasnega pogleda je namreč užitek v lepotah novih krajev precej okrnjen. Življenje brez leč ali očal je na splošno bolj lagodno, to pa je tudi eden od ključnih dejavnikov, zaradi katerih se ljudje odločajo za lasersko korekcijo vida.

Pariz

 

Pri Optical Expressu vam želimo pokazati, kako brezskrbno je lahko potovanje brez očal ali leč.

Za novo leto smo eno naših pacientk popeljali v London, zdaj pa vas vabimo v Pariz. Enemu izmed vas bomo namreč omogočili, da si bo najbolj romantično mesto na svetu lahko ogledal s svežim pogledom in v čisto novih barvah in to v družbi ljubljene osebe.

Vsi, ki boste do konca februarja v Optical Expressu opravili lasersko korekcijo vida, se boste namreč potegovali za potovanje v Pariz za dve osebi. V februarju smo vam dostopdo operacije še olajšali in znižali ceno pregleda na 20 EUR.

Laserska korekcija vida je hiter in  neboleč poseg. Na leto po vsem svetu izvedejo preko 60 milijonov tovrstnih posegov, pa tudi sicer velja za enega najbolj varnih medicinskih posegov na sploh.

Kaj morate vedeti o laserski korekciji vida?

1. Laserska korekcija vida je poseg pri katerem z laserjem uspešno in trajno korigiramo kratkovidnost, daljnovidnost in astigmatizem

2. Laserska korekcija vida je neboleča.

3. Laserska korekcija vida je poseg, ki traja zgolj deset (10) minut.

4. Pred posegom je potrebno opraviti le en pregled, na katerem se ugotavlja primernost kandiadata za tovrstno korekcijo vida.

5. Lasersko korekcijo vida se najpogosteje opravlja z metodama - PRK in LASIK. V polikliniki Optical Express smo metodi LASIK i PRK še dodatno izboljšali z uporabo diagnostičnega aparata iDesign, ki lahko odkrije tudi najbolj neznante nepravilnosti v očesu, ki jih lahko odpravimo z laserjem. Postopek je tako še bolj natančen in omogoča še bolj učinkovito korekcijo vida.

Optical Express je vodilna evropska skupina za lasersko korekcijo vida.  V skupini izvedemo več kot 2.5 milijuna posegov na leto. Optical Express klinike so v Veliki Britaniji, Nemčiji, nam najblišlja klinika Optical Express pa je v Zagrebu.

Zagrebška klinika je edina v širšem področju, ki uporablja vodilno iLASIK platformo za korekcijo dioptije, v te iste namene jo uporabljajo tudi astronavti in piloti v NASI in NATU. iLASIK platforma v zagrebški polikliniki je sestavljena iz treh ključnih komponent – iDesign diagnostične naprave, IntraLase iFS femtosekundnega laserja in VISX Star s4 IR excimer lasera.

Če želite izvedeti še kaj več o načinih odprave dioptrije si preberite odgovore na najpogosteje zastavljena vprašanja o laserski korekciji vida. Na vprašanja odgovarjata strokovnjaka iz Optical Expressa dr. Dean Šarić i dr. Dražen Grgić.

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Komentarjev: 2
 
spiritualite100 07.02.2018 15:23:21
Ponudba za zavarovanje posojil Za vaše posojilo zahteva za oživitev vaših dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov preveč. Strinjam se, da vam pomagam v znesku od 5000 do 10.000.000 € s stopnjo 3% na leto in s trajanjem od 1 do 30 let. Prosim, prosim, da me kontaktirate za več informacij: tmarjan24@gmail.com Whatsapp: +38651390291
exdetektiv 08.02.2018 17:44:38
Tudi glede te zadeve se že ogromno ve...lp.
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave