23.06.2018
LJ
22° / 9°
Hipnoza S hipnozo proti kajenju, stresu, tremi ... pitje vode Spila sem pol litra vode vsako jutro in zgodilo se je tole ... Estetika Medart Z neinvazivno metodo do vitkega pasu Hujšanje Pogumno je pokazala tudi takšne fotografije

Prvič v življenju je srečna in povedati želi, kako lahko to dosežete tudi vi!

Nosila je konfekcijsko številko 50. Potem pa izgubila kar 33 kilogramov. To, da je včasih na avtobusu zasedla dva sedeža, je le še slab spomin. Danes je 25-letna Angležinja presrečna in želi vsem povedati, kako je mogoče to doseči.

 

Angležinja Megan McGee je nekoč tehtala 108 kilogramov. 25-letnica ima danes 75 kilogramov in nosi konfekcijski številki 38 ali 40. Da pove svojo zgodbo, se je odločila, ker bi rada vlila upanje tistim, ki bi prav tako radi shujšali, a imajo občutek, da to ni mogoče.

"Okolici sem verjetno delovala čisto srečna in nasmejana, a nasmeh lahko veliko skriva. Mislim, da sem včasih menila, da je na meni lep edino nasmeh. In za tem nasmehom sem se skrivala. V resnici sem bila zelo nesrečna. Nisem imela občutka, da sem česar koli vredna. Nisem imela dobre samopodobe."

Medicinska sestra pravi, da jo je bilo vedno več skupaj, odkar pomni. Vedno je bila obilnejša kot prijatelji. Ko je bila pet let še v razmerju s fantom, ki jo je psihično uničeval pa se je začela le še bolj rediti. Sčasoma je spoznala, kaj ji škodi in si postavila dva cilja. Da se mora znebiti takšnega fanta in da mora narediti nekaj, da doseže bolj zdravo telesno težo.

"Ko sem bila s tem fantom, sem nehala videvati svoje prijatelje. Postala sem zelo nedružabna. Ko sem ga pustila, sem se začela s prijatelji spet družiti. Ampak še bolj sem se začela zavedati, da sem prekomerno težka. Nisem želela z njimi ven, ker me je bilo sram tega, kako sem videti. Nakupovanje oblačil bi se končalo s solzami, ker bi težko našla kaj, kar bi bilo dovolj veliko zame. Na avtobusu in vlaku mi je bilo vedno nerodno, ker sem zavzela dva sedeža. Počutila sem se, da sem samo v napoto." Ko je pred tremi leti začela obiskovati šolo za medicinske sestre, je spoznala še nekaj. Če bo želela biti dobra pri svojem delu, bo prav tako morala imeti manj kilogramov.

Mati Sue ji je pomagala narediti korak naprej. Skupaj sta se udeležili izobraževanja o zdravi prehrani in pomagala ji je spremeniti prehranjevalne navade. Spobudbujala jo je še, da se čim več giba. Recept za izgubo teže je pač preprost, le težko se ga je držati. "Včasih ne bi jedla zajtrka in kosila, namesto tega pa bi pojedla ogromno prigrizkov in sladkarij. Sedaj imam redne obroke. Sploh ne pojem malo. A uživam ovseno kašo, polnozrnata žita, veliko sadja in zelenjave, pusto meso … Najljubše recepte sva z materjo pričeli pripravljati z zdravimi sestavinami. Naenkrat ugotoviš, da je vse mogoče." 

Najprej ji je bilo nerodno tudi stopiti v telovadnico. Začela je hoditi na vodene vadbe in na začetku, pravi, se je pač neštetokrat osramotila. Ampak vztrajala je in danes je zgled drugim. "Nekaj kilogramov moram še izgubiti, ampak že sedaj sem veliko srečnejša in moj nasmeh je resničen. Zdi se mi, kot bi se zbudila iz dolgih morečih sanj. Odkrivam samo sebe. Še nikoli nisem bila tako srečna, še nikoli ni bilo toliko upanja v mojem življenju, toliko vznemirjenja." Megan bi rada pokazala, da je mogoče nekaj spremeniti. Povedala bi rada, da tisti, ki poskusi, res nima kaj zgubiti, lahko pa ogromno pridobi.

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 7
 
cosmosjasnovidec 29.01.2016 21:45:19
Sedaj zgleda kar dobro prej je pa res bila nabita bajsa.
eiffel 29.01.2016 20:39:41
Fejst baba je bila in je še vedno.
 
SmartKid 29.01.2016 14:28:00
ne vem čist v kateri državi je 75kg konfekcijska 38, 40 - takoj se preselim tja
slivaa 29.01.2016 22:16:55
vse je odvisno od višine ;).. zgleda da je ženska visoka tako da je razumljivo
 
OneManBand. 29.01.2016 14:15:07
Lepa oblika peščene ure.
fbprofil 29.01.2016 11:59:02
Lepa punca !Lepo je izgledala tudi s tistimi odvečnimi kilami !
blef 29.01.2016 19:10:52
no ja meni je sedaj lepša
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Muškatni orešček

Poznate muškatni orešček? Ga uporabljate?

Uporabne povezave