Zaročenec jo je pustil tik pred poroko
ŽIVLJENJSKE ZGODBE

Zaročenec jo je pustil tik pred poroko

22.01.2019, 10:30
1

24-letno Emily Nicholson iz Yorka je zaročenec pustil tik pred poroko, ker se je med zdravljenjem možganskega raka zredila. Emily, ki so ji zdravniki napovedali le še leto dni življenja je bila popolnoma iz sebe, ko je prejela njegovo sporočilo: ''Poslal mi je sporočilo in napisal, da ne želi biti več z mano in da me že dolgo ni več ljubil.''

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

BritankiEmily Nicholson so raka na možganih diagnosticirali leta 2016 in ji dejali, da ima le še leto dni življenja. V tem času sta z njenim zaročencem 24-letnim Jamiem Smithom že načrtovala poroko in se odločila, da bosta kljub grozljivi napovedi izpeljala svoje načrte do konca. Odločila sta se celo za zamrznitev Emilyjinih jajčec, da bi lahko z umetno oploditvijo spočela otroka, če bi Emily morda kljub vsemu okrevala.

A kot pravi Emily, jo je njen zaročenec pustil le mesec dni pred poroko, in to preko sporočila na Facebooku. ''Poslal mi je sporočilo, da noče biti več z mano in da me že dolgo ni več ljubil. Bilo je grozljivo. Jasno mi je dal vedeti, da me ne ljubi. Dobila sem občutek, da se je to zgodilo zaradi tega, kako sem videti,'' je povedala za britanski Mail Online. Emily se je namreč med zdravljenjem zaradi steroidnih zdravil zredila za 32 kilogramov in prepričana je, da je prav to razlog, ki je njenega zaročenca odvrnil od poroke. ''Sedaj ne čutim več ničesar do njega. Prizadel me je, a se nima smisla več obremenjevati s tem. Moram ostati močna. Rekel je, da me ne ljubi več. Mesece je hodil ven s prijatelji, a jaz očitno tega nisem mogla več početi. Še pred kratkim sva skupaj načrtovala najino prihodnost za čas, ki nama je ostal,'' je še dejala.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Njena mati Joanne je bila z Emily, ko je Jamie prekinil zaroko: ''Emily je ravno prestala operacijo in imela je še mesec dni do poroke. Ko je prejela sporočilo, sem se usedla k njej in bruhnila je v jok. Tisto soboto je šel na svojo fantovščino, čeprav je vse skupaj odpovedal. Bila sem tako jezna nanj, a sedaj nisem več jezna. Bil je prijeten, res prijazen fant. Prišlo je do točke, ko ni več mogla hoditi z njim ven in se je močno zredila. Njena bolezen je bila težka in kot starši moramo biti ob njej. So trenutki, ko pomislim, da sem človek z najmanj sreče na tem svetu. Ljudje mi rečejo, naj ostanem močna, a saj mi ne preostane drugega. Moramo se naprej boriti.''

Preberite še: Revolucionarno! Razvili 10-minutni test za odkrivanje raka

Emily se spopada z možganskim rakom imenovanim astrocitom. Gre za najpogostejši tip možganskega raka in pomeni, da izvira iz možganov in se ni razširil od drugod. Skoraj tretjina možganskih tumorjev, ki jih diagnosticirajo v Veliki Britaniji je astrocitomov. Zrastejo iz tipa možganske celice, ki ji rečemo astrocit. Gre za moožganske celice, ki podpirajo in varujejo nevrone in pomagajo prenašati sporočila med njimi. Astrociti so zato ključnega pomena za prenos informacij v možganih.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Kljub vsemu Jamie Smith zavrača očitke in pravi, da ga je v resnici Emily pustila tik pred poroko. ''Bilo je ravno obratno. V resnici je ona pustila mene, jaz nje nisem nikoli pustil. In še to, nikoli je nisem pustil zaradi pridobivanja telesne teže. Če bi temu bilo tako, bi to storil že mesece prej, saj je pričela pridobivati kilograme veliko prej. To ni imelo nobene veze s tem.''

A Emily mora sedaj zbrati vse svoje moči in se osredotočiti na zdravljenje. Njeno zadnje upanje je poskusno zdravljenje z imunoterapijo, katerega stroške mora kriti sama. Zdravljenje stane 34 000 evrov, sredstva pa zbira na spletni strani GoFundMe.

Za prikaz vsebine je potrebno omogočite piškotke družbenih omrežij.
Omogoči piškotke

Komentarji (1)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

ZRC
22.01.2019, 11:16:32
+29
Žalostna zgodba, a se je vsaj rešila spektakularnega bedaka. Bo že karma naredila svoje.
NOVICE
Ženske niso princese, moški pa niso glina, da jih ...
ŠPORT
Žvižgi na Bernabeuu po senzacionalnem porazu ...
POP IN
'Ne najdem primerne besede, medtem ko berem, da ...
TV ODDAJE
'Ni lahko imeti uspešnega razmerja'
VIZITA.SI
Kateri hrani se morate odreči, da zmanjšate ...
OKUSNO.JE
Hitro pripravljena sladica, ki se vedno posreči!
ZADOVOLJNA.SI
Lea Sirk priznala: 'Ja, navijala sem za Raiven!'
MOSKISVET.COM
Miha iz Ljubezni po domače priznal, kaj si želi ...
BIBALEZE.SI
Deček Julijan si zasluži vašo pozornost!
CEKIN.SI
To je milijarder, ki si 'lasti' Luko Dončića!
DOMINVRT.SI
6 idealnih pasem za družine z otroki
ZADOVOLJNA.SI
Veroniki se je po operaciji spremenilo življenje