21.05.2018
LJ
23° / 12°
Trebuh Je to ključ do bolj vitke postave? Seks Še en razlog za več spolnosti Čas je za spomladansko razstrupljanje!
Čas je za spomladansko razstrupljanje!
Harry in Meghan To sta si zaželela za svoj poročni dan

6 stvari, ki dolgočasijo ženske v postelji

Prav gotovo si ne želite, da bi med ženskami zasloveli kot 'dolgočasen ljubimec'. Da bi se izognili temu in številnim drugim neprijetnim nazivom, preverite, kaj ženske dolgočasi v postelji in česa ne marajo.

Seks
Predvidljiv in monoton seks je lahko še kako dolgočasen! (Foto: iStockphoto)

Obstajajo stvari, ki jih ženske v postelji naravnost obožujejo, žal pa je tudi nekaj takih, ki jih dolgočasijo ali pa celo odvrnejo od seksa. Katere stvari so to in kako se jim je mogoče izogniti?

Erotična zgodba
Bodite nepredvidljivi in odkrivajte nove položaje ljubljenja. (Foto: iStockphoto)

Spraševanje za dovoljenje

Moški, ki med seksom sprašuje, če lahko stori to ali ono, ali pa svojo žensko celo prosi za dovoljenje za seks, ni prav nič privlačen. Žensko bo s tem prej kot ogrel, odvrnil od akcije. Dober ljubimec ve, kako ženski pokazati, da bi rad preživel nekaj trenutkov v postelji z njo, in ve, kako žensko pripraviti do pravega razpoloženja. Včasih zadostuje že pravi pogled ali dotik, vsako spraševanje za dovoljenje je pri tem odveč!

Predvidljivost

Če sta skupaj že dlje časa, je to sicer pohvale vredno, vendar pa se lahko zaradi tega nekoliko poslabša kvaliteta vajinih posteljnih igric. To je povsem običajno, a dejstvo je, da so najslajši trenutki v postelji ravno tisti, ko osebo šele spoznavamo in ne vemo, kaj lahko od nje pričakujemo. Ko odkrivamo nove stvari, kaj komu ustreza in česa ne mara. Če želite, da bo vajina spolnost zanimiva in vroča tudi v prihodnosti, se potrudite v spolni odnos vpeljati nekaj svežine. Ne bojte se preizkušati novih položajev in igric, predvsem pa poskrbite, da bo pri tem prijetno obema.

Zgolj seks

Večina žensk bi se najbrž strinjala, da seks ni le telovadba, obveznost, ki jo je potrebno opraviti, da ji zaprete usta, temveč strastno zlitje ene osebe z drugo. Nobena ženska si med spolnim odnosom ne želi biti obravnavana kot predmet, četudi je bolj 'moške' narave ali pa daje vtis, da ne mara nežnosti. Kakršnakoli že je, je konec koncev še vedno ženska – z vsemi svojimi čuti in čari. Bodite torej ljubimec njenih sanj in si vsake toliko časa le vzemite čas zanjo. Predvsem pa ne pozabite na romantiko! Pred seksom v spalnici prižgite svečke, napolnite kad, privoščita si požirek vina, masažo, večerjo ...

Moški in ženska
Dajte ji vedeti, da je ženska in v zvezo vnesite nekaj romantike. (Foto: iStockphoto)

Ena in ista lokacija

Če je postala spalnica edini prostor v stanovanju, v katerem še seksata, je čas, da nekaj spremenite, saj zna tak seks postati nekoliko dolgočasen. Poskusite spremeniti lokacijo! Odpeljite jo pod prho, v dnevno sobo, privoščita si eden drugega na jedilni mizi ali pa celo v avtomobilu. Možnosti je toliko, kolikor imate veliko domišljijo, zato nikar ne oklevajte. Sprememba lokacije bo zagotovo vpeljala nekaj dodatne strasti v vajin odnos.

Seks v bolnišnici
Seks lahko začinita tudi z menjavanjem vlog.

Preglasno, pretiho …

Pretirano vzdihovanje, jamranje in izrekanje enih in istih besed je lahko še kako moreče, včasih še bolj kot popolna tišina. Poiščite zmerno pot – govorite in vzdihujte toliko, da ji boste dali vedeti, da uživa, hkrati pa pazite, da ne boste tako glasni, da bi lahko zbudili celotno sosesko. Pomembna je tudi ustrezna izbira besed. Povejte ji, da je to, kar počne, enkratno, da je neizmerno privlačna, kaj bi ji radi delali in kaj si želite, da bi ona storila za vas.

Nikoli ne eksperimentirate

Če sta skupaj že nekaj čas in si želite, da strasti med vama ne bi ugasnile, je pomembno, da preizkušate nove položaje, izživljate svoje fantazije, igrata vloge in se domislita še drugih stvari, s katerima bi lahko začinila vajino zvezo. Pogovorita se o tem, kaj koga vzburja, kaj ne in kako bi si lahko popestrila večer, naj vama ne bo nerodno. Prej kot boste spregovorili, prej se bo akcija začela!

Če se boste držali teh 'pravil', boste v očeh svoje ženske zagotovo ostali ljubimec njenih sanj. A nikar ne skrbite – večina žensk ne pričakuje nemogočega, le rade vidijo, da se je nekdo potrudil zanje. Zapomnite pa si, da je pravo nasprotje dolgčasa vse, kar je povezano s spontanostjo in nepričakovanim.

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 3
 
spiritualite100 18.02.2018 14:44:57
Ponudba za zavarovanje posojil Za vaše posojilo zahteva za oživitev vaših dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov preveč. Strinjam se, da vam bom pomagal pri znesku od 5000 do 10.000.000 € s stopnjo 3% na leto in s trajanjem od 1 do 30 let. Prosim, prosim kontaktirajte me za več informacij: E-pošta: reseaufinance510@gmail.com tmarjan24@gmail.com
ruckus 27.01.2011 21:52:57
Papir vse prenese, ali mislite, da tisti,ki seksajo niso starejši od 30 let? Pa lepo vas prosim, kako naj 60 letnica in njen starejši partner pri 70 letih lezeta na mizo in še kam drugam!!!! Ali pa mislite, da se pri teh letih ne seksa več. Ko si mlad, nihče ne rabi takih nasvetov, ker se to počne, če je le možnost tam , kjer si sexa zaželiš, kasneje pa po starostnih zmožnostih. Kjerkoli in kadarkoli berem članek v zvezi s sexom, vedno mi "seka" ven, da sexajo le mladi do 30 leta. RESNICA PA JE,da šele po tem letu prav dobro veš, zakaj pravzaprav gre!!!!!
ella-zoia 14.01.2011 18:57:08
hahah :D zanimivo. se kr strinjam s temle člankom (:
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Kakšna je vaša najljubša oblika rekreacije?

Uporabne povezave