27.05.2018
LJ
28° / 14°
Popolna poslovna ženska Je perfekcionizem nekaj pozitivnega ali negativnega? Debelost Prekomerno težkim primanjkuje tega vitamina! Srce Tveganje se bo zmanjšalo za četrtino! Kaj je res? To je prava resnica!

Kako veste, ali ste jo zadovoljili?

Včasih je zelo težko razbrati, kaj ženska sporoča z govorico svojega telesa, še posebej med seksom. Uživa? Je potešena? Preverite, kako na podlagi njenih gibov prepoznati, kdaj bo doživela orgazem.

Erotična zgodba
Njeno dihanje veliko pove o tem, koliko zares uživa v seksu.

Ženska s svojimi gibi med seksom zelo očitno sporoča, kako se počuti. Za žensko telo pa so značilni določeni gibi, ki jih izvaja, ne da bi se zavedala in ki jih ne more 'ponarediti'. Kako vedeti, ali dobiva natanko to, kar si želi ali ne?

1. Hitro dihanje

Med počivanjem je naše dihanje umirjeno, zrak pa lepo počasi potuje v pljuča in izven njih. Ko je ženska vzburjena, se njeno dihanje spremeni v sunkovito izdihovanje, med katerim ji tu pa tam uide tudi rahlo stokanje, ki ga povzroči naglo premikanje zraka mimo glasilk. Medtem ko se pripravlja na orgazem, začne hitreje biti tudi njeno srce, saj notranji organi in mišice potrebujejo več kisika kot sicer. Če torej zaslišite spremembe v njenem dihanju, ste najverjetneje na pravi poti, če pa ji začne poleg tega tudi razbijati srce, je uspeh neizbežen. Če po njenem 'velikem orgazmu' diha popolnoma normalno, pa pomeni, da je izvrstna lažnivka.

Erotična zgodba
Začutite njeno telo in kako se njeni gibi ujemajo z vašimi.

2. Zvijanje telesa

Če se kar naenkrat začne zvijati in z nogami oklepati vašega telesa, pomeni, da ji je všeč, kar počnete, praskanje in grabljenje za vaš hrbet pa to le še dodatno potrdita. Če pa negibno leži, brez samega znaka strasti, najverjetneje ne uživa. Poskusite spremeniti položaj ali pa prenehajte s seksom in se vrnite na začetek, k predigri. Predigre se lotite z jezikom in prsti, počasi jo ogrejte in nato spet poskusite s penetracijo. Morda bo sedaj pokazala kaj več interesa.

3. Zibanje z boki

Se njeni boki usklajeno srečujejo z vašimi? Z njimi ulovi vsak vaš sunek? Potem zagotovo ne počnete nič narobe. Dober seks namreč spremlja sinhronizirano gibanje, ujemanje na vseh področjih seksualnosti, saj so naša telesa narejena tako, da orgazem dosežemo le s ponavljajočim gibanjem, med katerim dražimo določeno točko telesa. Ker je teh točk, z draženjem katerih bi jo pripeljali do vrhunca, veliko, jih je včasih zelo težko najti. Če je ne najdete, poskusite zamenjati položaj.

4. Kriljenje z rokami

Če ima roke ob telesu in je popolnoma zaprta vase, verjetno ne uživa ravno najbolj. Znak vzburjenosti in strasti so zagotovo njene roke, ki se močno oklepajo vašega telesa, vas grabijo za hrbet, prsi, glavo ... In ne samo grabljenje, tudi iztegnjene in razprte roke so znak, da ji je všeč. Še posebej, če z njimi ne vleče rjuhe nase in se ne prekriva, ampak se vam popolnoma predaja. Če je ona na vrhu, roke potrebuje za lovljenje ravnotežja, zato se nikar ne obremenjujte, če ne krili z njimi.

Erotična zgodba
Grabljenje za rjuho in kriljenje z rokami so zagotovo znak strasti.

5. Krčenje vaginalnih mišic

Najbolj občutljivi del telesa imate v njenem najbolj občutljivem delu telesa, z vsakim prodorom vanjo pa lahko čutite notranje stene njene vagine in mišice. Vaginalna stena je namreč izjemno močna mišica, ki jo bo med seksom uporabila, da bo še bolj uživala. Krčenje mišic lahko začutite tudi medtem, ko ona dosega vrhunec, saj se takrat vagina močno skrči. Nekatere ženske lahko to mišico med seksom nadzirajo in običajno tudi bolj uživajo v seksu ter lažje dosegajo orgazme, druge pa te mišice ne znajo uporabljati in zato dosegajo slabše orgazme in redkeje. Krčenje vaginalnih mišic je tako zagotovo znak, da je tik pred vrhuncem, nasprotno pa mirovanje teh mišic pomeni, da najverjetneje ne dosega vrhunca.

Naučite se uporabljati jezik ljubljenja

Ženske imajo rade seks tako kot moški, vendar pa velikokrat ne vedo, kaj je tisto, kar jih bo pripeljalo do vrhunca. Tako je včasih ravno moški tisti, ki mora s svojimi veščinami spodbuditi žensko, da skupaj zaživita v spolnosti. Če niste prepričani, ali vaša boljša polovica v spolnosti uživa, raziskujte. Spremljajte njeno telesno govorico in na podlagi tega ugotovite, v čem bolj uživa in v čem manj, pogovarjajta se in skupaj ugotovita, kaj vama je všeč. Ne pozabite pa, da so ženske različne in da vaši sedanji partnerici morda ne prija isto kakor vašemu bivšemu dekletu. Eksperimentirajte, dražite jo, menjajte položaje … Ko boste zaslišali stok užitka, je to to, zato se nikar ne zaustavljajte, ampak nadaljujte svoje početje.

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 1
 
Snip84 22.07.2010 01:35:24
to veš če te ne prevara po pol leta
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Kakšna je vaša najljubša oblika rekreacije?

Uporabne povezave