23.06.2018
LJ
22° / 9°
Hipnoza S hipnozo proti kajenju, stresu, tremi ... pitje vode Spila sem pol litra vode vsako jutro in zgodilo se je tole ... Estetika Medart Z neinvazivno metodo do vitkega pasu Hujšanje Pogumno je pokazala tudi takšne fotografije

Prepoznajte negotovega ljubimca!

Čeprav se nekateri ne zavedajo, način, kako moški začne s seksom, kako se je dotakne in kako jo poljubi, veliko pove o tem, ali je samozavesten ali ne. Nekatere lastnosti so namreč značilne za vse moške. Preverite katere!

seks
Ko je vprašanj preveč, jih je pač preveč. (Foto: iStockphoto)

Negotovost ni privlačna, še posebej ne v spalnici. Poleg tega jo je izjemno težko prikriti, saj obstajajo določene poteze, ki so v postelji skupne vsem negotovim moškim. Moški jih poskušajo prikriti z jezo, hitrostjo in varnim početjem, vendar pa ženske to hitro odkrijejo.

Misijonarski položaj
Če je med seksom vedno v misijonarskem položaju, mu namignite, da lahko položaj tudi spremenita.

Misijonarski položaj – igrajo na sigurno

Čeprav za ženske velja, da so veliko bolj tradicionalne in konzervativne kot moški, to ni res. Ženske izjemno rade preizkušajo nove položaje in tehnike. Če je vajin seks omejen zgolj na misijonarski položaj, ženska prav gotovo ne bo vedno zadovoljna z njim. Mnogi moški se zato v začetku zveze, dokler ne spoznajo partnerice bolje, zatekajo k temu položaju, ker menijo, da z njim ne morejo zgrešiti. Prav s tem pa delajo največjo napako – ženske imajo namreč tudi v postelji rade raznolikost.

Vprašanje za vprašanjem …

Ti je to všeč? Ti paše, da se te dotikam tukaj? Te stisnem močneje? Sem pregrob? Negotovi moški so vedno polni vprašanj. In čeprav si z vprašanji želijo, da bi bila ženska z njimi zadovoljna in da bi jo kar se da najbolje zadovoljili, za kar so ženske hvaležne, z obilico vprašanj istočasno kažejo, da niso samozavestni in da se bojijo, da bi storili napako. To pa seveda ni privlačno, saj lahko preveliko število vprašanj pokvari intimno ozračje.

Pod odejo
Če se takoj zapodi v mednožje, igra na sigurno – tukaj pač ne more zgrešiti. Pokažite mu, kaj si želite. (Foto: iStockphoto)

Osredotočni na mednožje in prsi

Mnogo moških misli, da so prsi in mednožje edine erogene cone pri ženskah. Veliko moških je tudi takih, ki se že v začetku zapodijo med prsi, jih začnejo premočno stiskati in grizljati, kar ženski lahko povzroči tudi bolečine. Nekateri pa se usmerijo najprej v mednožje in tam preživijo celo večnost. Običajno gre tu za moške, ki ženskega telesa ne poznajo ravno najbolje in se v ključnem trenutku odločijo, da ne bodo preizkušali z 'novostmi', temveč vztrajali pri sigurnem. Čeprav nekaterim ženskam taka predigra zelo ustreza, večini to ni všeč. Pogrešajo božanje in poljubljanje tudi drugih delov telesa.

Hitri in agresivni

Lastnost negotovih moških je zagotovo hitrost. Čeprav želijo izpasti vrhunski ljubimci, mnogokrat storijo napako, ko hitijo tako s predigro kakor tudi s seksom. Ženske namreč ne marajo vedno le hitenja in agresivnosti. Seks je stvar, za katero si je treba včasih vzeti tudi čas in se prepustiti nežnosti in romantiki. Nikakor pa ženske ne marajo moških, ki se v postelji obnašajo kot nekakšni stroji, ki imajo natančno določen cilj.

Ženska in moški v postelji
Če partnerja komunicirata med seboj, je spolnost veliko bolj sproščena in kvalitetna.

Vsi moški bi se pa zagotovo znebili negotovosti, če bi jim ženska povedala, kaj ima v postelji rada in česa ne mara. In čeprav je to stavek, ki ste ga verjetno že naveličani, naj vas še enkrat opozorimo, da je, tako v postelji kot izven nje, komunikacija med partnerjema najpomembnejša!

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 1
Jernej Mikuz 09.01.2011 15:36:32
jaja
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Muškatni orešček

Poznate muškatni orešček? Ga uporabljate?

Uporabne povezave