21.05.2018
LJ
23° / 12°
Trebuh Je to ključ do bolj vitke postave? Seks Še en razlog za več spolnosti Čas je za spomladansko razstrupljanje!
Čas je za spomladansko razstrupljanje!
Harry in Meghan To sta si zaželela za svoj poročni dan

Položaji za vse, ki se počutijo debele

Čeprav ženske dobro vedo, da jih imajo partnerji radi prav takšne, kot so, ima prav vsaka dneve, ko se počuti neprivlačno in debelo. Da zaradi tega ne bi trpel vaš partner preverite, kateri položaji so primerni za 'debele' dni.

Moski, ki ljubijo debeluške
S svojo podobo je nezadovoljnih kar 73 odstotkov žensk, zaradi tega pa trpi tudi njihovo spolno življenje. (Foto: iStockphoto)

Neka britanska raziskava je pokazala, da se s svojo težo in odvečnimi kilogrami obremenjuje kar 73 odstotkov žensk, večina pa zaradi videza zapostavlja tudi spolno življenje. Da ne bi zaradi vaših kompleksov trpel tudi vaš partner, preizkusite položaje, ki odlično prikrijejo kritična področja, kot so na primer trebušček, zadnjica, boki in stegna.

Pod odejo
Med oralnim seksom ne bo opazil nobene vaše pomanjkljivosti. (Foto: iStockphoto)

1. Obrnjena kavbojka

On naj leži na hrbtu, vi pa ga 'zajahajte' tako, da boste s hrbtom obrnjeni proti njemu. Ta položaj je odličen za skrivanje prsi, trebuha in stegen. Ker imate med tem položajem vse pod nadzorom prav ve, poleg tega pa stimulirate tudi točko G, boste veliko lažje in hitreje dosegle orgazem. Da nekoliko začinite zadevo, se poigrajte še z njegovimi modi.

2. Oralni seks

Med oralnim seksom njegova pozornost zagotovo ne bo usmerjena na vašo zadnjico in roke, pravzaprav pa tega dela vašega telesa sploh ne bo videl. To pa je odlično, če se želite sprostiti, uživati in tako doseči orgazem. Temperaturo v postelji lahko dodatno dvignete tako, da moški poleg ustnic in jezika izmenično uporablja tudi prste. Uporabita lahko tudi vibrator ali druge spolne pripomočke. Ne pozabite pa, da boste celo svoje telo skrili le, če ga boste oralno zadovoljili vi. Igrajte se z njegovim penisom, ljubkujte ga in se z rokami lotite še njegovih mod. Vašega trebuščka sploh ne bo opazil!

3. Seksi žlička

Položaj je dober za skrivanje trebuha, stegen in prsi, medtem ko se bosta s telesi drgnila eden ob drugega pa bo precej dobro skrita tudi vaša zadnjica. In ne samo to, ta položaj je dober tudi za draženje G točke. S spreminjanjem položaja boste spreminjali tudi kot penetracije, on pa naj z rokami raziskuje vaše telo in draži erogene cone.

spolnost
Žlička je praktična za skrivanje trebuščka, stegen in prsi. (Foto: iStockphoto)

4. Pasji položaj

Med pasjim položajem boste prikrili trebuh, prsi, roke in stegna, zato je odličen za 'debele' dni. Seks poskušajte popestriti, tako da med izvajanjem položaja poskusite držati noge čim bolj skupaj, on pa naj svoje noge ovije okoli vaših. V takšnem položaju bo vaša vagina nekoliko ožja, zaradi česar boste bolj uživali tako vi, kakor tudi on. Med seksom naj vas poljublja po vratu in hrbtu, z rokami pa naj gnete vaše prsi in draži klitoris.

Erotična zgodba
Med pasjim položajem naj vas poljublja in dodatno stimulira.

5. Misijonarski položaj

Misijonarski položaj je idealen za skrivanje zadnjice in stegen. Čeprav ta položaj morda ni ravno najbolj izviren, še vedno velja za 'klasiko'. Popestriti ga lahko poskusite z menjavanjem položaja nog, saj boste tako omogočili penetracijo z različnih kotov, če želite doseči globljo penetracijo pa mu noge položite na ramena ali pa mu jih ovijte okoli vratu.

In še nasveti za najbolj sramežljive:

- nosite seksi spodnje perilo in med seksom na sebi obdržite del spodnjega perila – svileno ali čipkasto kombinežo, saj v tem ni prav nič napačnega;

- pridušena svetloba ali svečke bodo naredile čarobno ozračje, poleg tega pa prikrile vaše pomanjkljivosti in poudarile dobre lastnosti;

- če ste zares negotove in sramežljive, mu čez oči poveznite prevezo – njemu se bo zdelo vzburljivo, vi pa boste bolj sproščeni.

 

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 2
 
spiritualite100 18.02.2018 14:48:54
Ponudba za zavarovanje posojil Za vaše posojilo zahteva za oživitev vaših dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov preveč. Strinjam se, da vam bom pomagal pri znesku od 5000 do 10.000.000 € s stopnjo 3% na leto in s trajanjem od 1 do 30 let. Prosim, prosim kontaktirajte me za več informacij: E-pošta: reseaufinance510@gmail.com tmarjan24@gmail.com
Jurek Jurek 17.11.2010 20:30:44
A ni na fotografiji ena od poslank?
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Kakšna je vaša najljubša oblika rekreacije?

Uporabne povezave