21.06.2018
LJ
32° / 17°
Lubenica To vas zagotovo osveži! Trebuh Narobe smo se lotili hujšanja. Tu je ključna napaka, ki jo delamo naprava ReduStim
ReduStim – napovejte vojno trdovratnim maščobam
Amar Samad ''Počutim se, kot bi se spet rodil''. Poglejte ga danes

Lastnosti moških, ki ne znajo potešiti žensk

Verjeli ali ne, še vedno na svetu obstajajo moški, ki so prepričani, da v seksu blestijo, a hkrati ne vedo, kje se nahaja klitoris, kako ženske doživljajo orgazem in od česa je odvisna vlažnost vagine. Jih znate prepoznati?

Erotična zgodba
Prepoznajte 'nesposobnega' moškega še preden bo prepozno.

Lahko je mlad, seksi, zapeljiv, očarljiv … A hkrati neizmerno slab v postelji. Kako prepoznati takega moškega? Najlažje seveda s pogovorom – po načinu, kako govori o ženskah in kako govori o svojih preteklih seksualnih izkušnjah. Pozorne pa bodite predvsem na to, kaj govori. Če izusti katerega od spodaj naštetih stavkov, pa naj vam bo takoj jasno, s kom imate opravka.

'Sem vse, kar si ona lahko želi'

Moški velikokrat mislijo, da natančno vedo, kaj si ženske želijo in da so v postelji prav to, o čemer so sanjale vse svoje življenje. Žal pa do te ugotovitve moški običajno pridejo na podlagi preteklih seksualnih izkušenj in ne na podlagi poznavanja sedanje partnerice. Ženske so si med seboj različne in težko je najti dve, ki bi jima ustrezale identične stvari. Prav zato naj ne bi moški nikoli pomislil, da bo sedanji partnerici všeč vse, kar je bilo prejšnji. Na tem mestu je torej priporočljivo veliko energije vložiti v pogovarjanje o lastnih željah in nasploh v komunikacijo, saj boste le na ta način izvedeli, kakšne so želje vaše partnerice in česa sploh ne mara.

Seks
Novi partnerici morda ni všeč vse, kar je bilo bivši ... (Foto: iStockphoto)

'Uživava v istih stvareh'

Moški je na vrhuncu svojega užitka med penetracijo, nekateri pa mislijo, da v istem trenutku najbolj uživajo tudi ženske. Nekatere morda res, večina pa pač ne. Vagina je izjemno občutljiva, zato mora biti na penetracijo tudi ustrezno 'pripravljena'. Torej, če mislite, da ni večjega užitka, kakor sleči perilo in se takoj lotiti seksa, se motite. Ženske v glavnem potrebujejo predigro, s pomočjo katere se jim navlaži nožnica in s pomočjo katere se dodatno vzburijo. Z drugimi besedami, za seks se je potrebno potruditi, ne le vstaviti v nožnico penis in misliti, da je s tem zadeva opravljena. To lahko ženskam povzroči bolečino in ne prinese nikakršnega zadovoljstva.

'Obvladam žensko anatomijo'

Večina moških ve, kje ima ženska klitoris in kakšen je ter večina zna žensko s stimuliranjem le tega tudi pripeljati do orgazma. Žal pa obstajajo še vedno številni moški, ki ne vedo, kakšen je klitoris in kaj z njim početi. Če ne želite biti slab ljubimec do konca svojega življenje, prosite partnerico, naj vas nauči, kako stimulirati enega izmed najbolj občutljivih delov telesa in naj vam pove, kako ji paše, da to počnete. V tem ni nič sramotnega – bolje vprašati, kakor početi narobe!

Telefoniranje med seksom
Nekaterim moškim se še sanja ne, kje je klitoris in kaj naj počnejo z njim. (Foto: iStockphoto)

'Če je vlažna, je zagotovo tudi vzburjena'

Ne, to žal ne drži! Gre za popolnoma zgrešeno razmišljanje, ki pa je na žalost tudi prepogosto. Nekatere ženske so namreč lahko že močno vzburjene, ko je njihova nožnica še suha, spet druge pa imajo morda lahko vlažno nožnico tudi, ko niso vzburjene. Vlažnost je namreč odvisna tudi od procesov, ki se odvijajo v ženskem telesu, menstrualnega ciklusa, bolezni, starosti … Če vam suhost partneričine nožnice vzbuja težave, poskusita poiskati vzrok ali pa enostavno kupite lubrikant.

Seksi
Vlažnosti nožnice ne enačite z vzburjenostjo.

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 12
 
spiritualite100 18.02.2018 14:49:28
Ponudba za zavarovanje posojil Za vaše posojilo zahteva za oživitev vaših dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov preveč. Strinjam se, da vam bom pomagal pri znesku od 5000 do 10.000.000 € s stopnjo 3% na leto in s trajanjem od 1 do 30 let. Prosim, prosim kontaktirajte me za več informacij: E-pošta: reseaufinance510@gmail.com tmarjan24@gmail.com
llowelyn 01.11.2010 17:16:11
največja napaka, ki jo delajo moški, je ta, da mislijo, da ženskam paše 100 orgazmov in se zadržujejo do onemoglosti :)
Logic Popeye 05.09.2010 16:44:36
moški morajo poteštiti žensko in ne obratno zato, ker so ženske bolj frigidne in ne rabijo seksa tako močno kot moški.
 
NMvirus 05.09.2010 10:42:40
V članku piše, samo kako morajo moški žensko zadovoljit. Kaj, ona naj pa tm leži, kot mrtva in čaka, da bo partner plezov po njej, pa ne vem kaj še vse delov, samo da bo njo zadovoljij. Če mu pa to ne uspe, ga bo pa naslednji dan vsem prjatelcam zatožila, kako je zanič v postelji. Haloo?

Pa to ne gre tako. Treba se je z obeh strani potrudet, da je seks dober. Če se samo eden matra, pol je brez veze.
papaaa! 05.09.2010 09:38:47
ne pišite bedarij. v sloveniji je zadeva ravno nasprotna. ženske, ki ne znajo potešiti moške. poglejte slovenske poslance in kapnilo vam bo!izjeme so le pripadniki dinastije juri.
 
ninacjnr 05.09.2010 08:27:18
mokolo,očitno ženska neizmerno uživa v sexu,da razmišlja vse drugo...mogoče pa bi se moški moral malo bolj potrudit ha..
Teo Zajc 04.09.2010 21:18:04
@ mokolo: to si pobral/a od carlosa mencie-nice steal :) but its funny as hell :)
 
S4ndi 04.09.2010 19:43:13
mokolo, točno to sem hotel napisat.
 
biokemicarka 04.09.2010 17:39:50
hahahahhahahahhahaa mokolo ti si zaostal. loool
 
mokolo 04.09.2010 17:32:19
Bom jaz drugače povedal Shpongle-ov komentar!

Ženska pamet med sexom: "UUU, kok je hud tip, pa sexa fajn. Ojoj, a je prehitro? A me bo poklicau jutri? More me poklicat jutri! kaj si bo pol mislil o meni? A me bo imel rad? A je to napaka? Kaj si bojo mislili o meni, k sm tako hitro šla sexat? a bom v službi izpadla kurba? A je kondom cel? ima kako spolno bolezen? Kaj če kondom poči, kako bomo skp živeli? A me bo lahko preživljal? A imam mleko doma? Mislim da imam mleko. Kdaj bom mogla novga kupt? Kaj pa meso? Kaj bom za jest naredila zvečer? Jedla bi jajca, sam mi meso paše,....."

Moška pamet med sexom: " sexam...ZAKON!"
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Muškatni orešček

Poznate muškatni orešček? Ga uporabljate?

Uporabne povezave