27.05.2018
LJ
28° / 14°
Popolna poslovna ženska Je perfekcionizem nekaj pozitivnega ali negativnega? Debelost Prekomerno težkim primanjkuje tega vitamina! Srce Tveganje se bo zmanjšalo za četrtino! Kaj je res? To je prava resnica!

Seksala sem s 5000 moškimi!

25-letna plavolaska je nedolžnost izgubila pri 16 letih. Od tistega dne pa vse do danes je v pičlih devetih letih seksala s kar 5000 različnimi moškimi!

Nikki
Nikki Lee vodi evidenco moških, s katerimi je spala. (Foto: nikkilee.co.uk)

V Essexu skoraj ni kraja, na katerem 25-letna Nikki Lee še ne bi seksala. Seksala je v nočnih klubih, na sprehajališčih, v parkih, kinematografih in celo v najstniških diskotekah. Plavolaska priznava tudi, da je redno hodila na 'seks' počitnice, kjer si je moške privoščila v klubih, na plažah in balkonih hotelskih sob.

Nikki pa se tega podviga ni lotila kar tako. Že od samega začetka namreč v svoj rdeč zvezek pridno zapisuje imena moških, s katerimi je spala, poleg imen pa so tudi ocene od ena do deset, s katerimi ocenjuje izurjenost svojih 'žrtev'.

Poleg imen moških, ki so se v postelji zares izkazali, vsakič narišem zvezdico,“ pravi pohotnica iz Essexa. “Ko sem bila stara 18 let, sem se odselila od doma in preselila s prijateljicami v podnajemniško stanovanje. No, do tedaj sem imela v svojem zvezku že 800 različnih imen.“ Ko je bila stara 21, pa se je to število povzpelo že na 2298.

Nikki
V devetih letih je spala z več kot 5000 moškimi! (Foto: thefastshow.com)

Veliko moških si na svojih posteljah ali zidovih riše črtice in tako vodi evidenco žensk, s katerimi so spali. Zakaj torej ne bi mogla imeti tudi jaz svojega malega rdečega zvezka?“ odgovarja na vprašanje, zakaj to počne. Nikki pa tudi nikoli ni hrepenela po resni zvezi. “Moškim, ki so se hoteli srečati večkrat ali začeti resno zvezo, sem dajala lažne telefonske številke. Raje sem storila to, kakor da bi morala dvakrat spati z istim moškim,“ pravi. Na počitnicah na Ibizi na primer je Nikki v eni noči spala s kar štirimi moškimi.

Kot sama pravi, se v vseh teh letih drži le dveh pravil. Prvo je, da ne spi z moškimi, ki so v razmerju, drugo pravilo pa je, da se vedno zaščiti. “Kar se drugih stvari tiče, položajev, starosti moških in krajev, kjer seksam, pa nimam prav nobenih omejitev.“

Nikki ima do sedaj v svojem zvezku zapisanih že več kot 5000 imen, nekateri njeni prijatelji pa zato menijo, da bi morala obiskati seksologa ali kakršno koli pomoč. Kljub vsemu pa se mlada razuzdanka ne strinja s tem. “Morda sem resnično odvisna od seksa. A v tem uživam in si v nobenem primeru ne želim, da bi se te odvisnosti ozdravila.“

Seksologinja in vedenjska strokovnjakinja dr. Pam Spurr je bila nad novico, da je Nikki spala s toliko moškimi, šokirana in meni, da je čustveno povsem nedozorela. Po njenem mnenju je tehnično ta zadeva sicer mogoča, a se boji, da je hkrati tudi zelo nevarna. “Oseba, ki ima razčiščene stvari v glavi, ne more kar tako odmisliti čustev in spati z vsemi povprek. To človeka čustveno povsem otopi in na njem pusti lahko hude psihološke posledice. V tem ne vidim nič zabavnega,“ zaključuje.

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 2
 
spiritualite100 18.02.2018 14:49:08
Ponudba za zavarovanje posojil Za vaše posojilo zahteva za oživitev vaših dejavnosti, bodisi za izvedbo projekta ali za nakup stanovanja ali pa potrebujete denar iz drugih razlogov preveč. Strinjam se, da vam bom pomagal pri znesku od 5000 do 10.000.000 € s stopnjo 3% na leto in s trajanjem od 1 do 30 let. Prosim, prosim kontaktirajte me za več informacij: E-pošta: reseaufinance510@gmail.com tmarjan24@gmail.com
 
tito1980 14.08.2010 03:46:41
Seksologinja in vedenjska strokovnjakinja dr. Pam Spurr je ljubosumna
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Kakšna je vaša najljubša oblika rekreacije?

Uporabne povezave