Medicinska sestra, ki ob triizmenskem delu še pleše
ZDRAVO ŽIVLJENJE

Medicinska sestra, ki ob triizmenskem delu še pleše

22.03.2019, 8:49
0

Že takoj na začetku pove, da ni zvezda in da se niti ne počuti tako, temveč da je povsem navadno dekle, ki poleg zahtevne službe v bolnišnici pomaga še staršem na kmetiji s 17.000 piščanci, poleg tega skrbi za otroke in moža, a kljub vsemu je zdaj prišel čas za njo. ’Za oblekice in bleščice, česar se zelo veselim,’ pravi.

V Sloveniji pogosto poslušamo o nehvaležnem položaju, ki so mu pri nas izpostavljene medicinske sestre, a zdi se, da se Klara Lorger, ki je letos edina udeleženka šova Zvezde plešejo, ki poleg napornih plesnih treningov opravlja tudi triizmensko delo, poleg tega pa kot pevka redno nastopa še z Ansamblom Vihar, z vsemi izzivi spoprijema z nasmehom na obrazu. Klara poklic medicinske sestre opravlja že deset let in čeprav bo to plat pokazala tudi v nedeljski oddaji šova Zvezde plešejo, bo zagotovo to zanjo nov izziv.

Klaro Lorger v nedeljo čaka prav poseben izziv, saj bo morala svoj poklic pokazati na plesnem parketu.
Klaro Lorger v nedeljo čaka prav poseben izziv, saj bo morala svoj poklic pokazati na plesnem parketu./ FOTO: Miro Majcen

Klara dela na oddelku za žilno kirurgijo in svoje delo opravlja z veseljem, a priznava, da ples ni ravno primerljiv z njenim delom.’Saj je tudi moje delo včasih lahkotno, ekipa je super, tudi pacienti, a ta lahkotnost v triizmenskem delu zbledi,’ pove, a po drugi strani se pošali, da je bolj vajena triizmenskega dela kot pa zahtevnih vaj z Jernejem Brenholcem. Njen delovnik sicer ne pozna razlik med delovniki, vikendi in prazniki, poleg tega pa v tednih, ki so pred njo, Klara najde čas še za plesne vaje.

Po naporni službi in plesnih vajah se Klara vsak dan najraje vrne k svoji družini.
Po naporni službi in plesnih vajah se Klara vsak dan najraje vrne k svoji družini./ FOTO: osebni arhiv

Z Jernejem se je Klara sicer prvič predstavila v prvi epizodi nove sezone Zvezde plešejo, v kateri sta odplesala dunajski valček, za katerega sta osvojila 15 točk, Katarina Venturini pa je Klari predlagala več vaje v visokih petah. Zamujene epizode si lahko ogledate tudi na VOYO, ki letos ponuja še eno novost: ogled oddaje v znakovnem jeziku.

Klara in Jernej sta v prvi oddaji osvojila 15 točk.
Klara in Jernej sta v prvi oddaji osvojila 15 točk./ FOTO: Miro Majcen

Komentarji (0)

Opozorilo: Po 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti. S klikom na gumb Spletno oko prijavite komentar, za katerega menite, da vsebuje sovražni govor.

NOVICE
Med testiranji kapsule viden velik oblak dima
ŠPORT
Mbappe po hat-tricku in naslovu: Real bom gledal ...
POP IN
Domov odhaja Jana, Škufca napovedal novo ...
TV ODDAJE
Domov odhaja Jana, Škufca napovedal novo ...
VIZITA.SI
Šunka - DA ali NE?
DOMINVRT.SI
Kako na domačem vrtu pridelati hren?
ZADOVOLJNA.SI
Princesa Diana: Ko sem prišla iz bolnice, sem ...
MOSKISVET.COM
Lepa Eminemova hčerka vse bolj stopa iz sence ...
BIBALEZE.SI
Kako velik bo otrok Meghan Markle?
CEKIN.SI
Policija opozarja: previdno, če v reži bankomata ...
OKUSNO.JE
Odlična ideja, kako porabiti pirhe!
DOMINVRT.SI
Fotografije prenovljenega doma so naravnost ...