11.12.2018
LJ
/ -3°
Hiša Kje živite? Tudi to lahko vpliva na zdravje Tofu Živilo, ki pomaga preprečiti kap Srce Kaj o vas pove hoja po stopnicah? kašelj Neverjetno, kaj je izkašljal moški

Uspeva ji POVSEM BREZ diete

Avstralska manekenka 26-letna Pia Muehlenbeck je razkrila nekaj svojih nasvetov za zdrav slog življenja. Kot pravi, ji uspeva ohranjati lepo postavo popolnoma brez diete. V resnici ne verjame v diete in pravi, da je boljša rešitev uravnotežena prehrana, ki vsebuje veliko zelenjave in redna telesna aktivnost.

Pia
Lepa manekenka Pia Muehlenbeck ni nikoli verjela v diete. (Foto: Instagram)

Manekenka in poslovna ženska Pia Muehlenbeck iz Sydneyja je izjemno zaposlena, a kljub vsemu ves čas skrbi tudi za svoje zdravje. 26-letnica, ki je lastnica znamke linije oblačil za prosti čas, pravi, da visok nivo energije ohranja z redno vadbo in uravnoteženo prehrano. Telovadi kar šestkrat na teden, v nedeljo pa si vzame čas za počitek. 

Pia
(Foto: Instagram)

Kot pravi, se zdi, da je danes svet obseden z vegansko in paleo prehrano ali nekaterimi drugimi dietami, vendar pa sama ni nikoli preizkušala nič od tega. ''Ne glede na to, kako fascinantne se zdijo diete, ne moremo mimo dejstva, da bo najboljša stvar za naše telo dobra uravnotežena prehrana, ki vsebuje veliko barvne zelenjave. Sama jemljem tudi prehranske dodatke, vendar v zmerni količini. Vsake toliko časa si pomagam z veganskimi proteini in si primešam BCAA-jke v vodo,'' prizna. Sicer pa je njena vitka postava in popolno telo bolj posledica uravnotežene prehrane in redne vadbe, ki vključuje jogo, pilates, dvigovanje uteži. ''Ko je lepo vreme in posije sonce, pa grem rada na tek po mestu,'' doda.

S prehranskim dodatkom BCAA si pomaga, ker gre za aminokisline, ki pomagajo pri izgradni mišic in preprečujejo mišično in mentalno utrujenost v času intenzivne vadbe. Hkrati zmanjšujejo tudi poškodbe mišic med vadbo. Ker Pia redno telovadi, si včasih pomaga z njimi. Kar koli že počne, se kot kaže obrestuje. Njene fotografije kažejo, da ima zavidanja vredno postavo, saj njeno telo ni le vitko, ampak tudi močno in zdravo.

Pia
Prisega na uravnoteženo prehrano z veliko zelenjave in redno vadbo. (Foto: Instagram)

FB članek - join us

Glasuj

Komentarjev: 3
 
llluuullliii 11.03.2018 12:18:41
26 let pa že lahko dobro zgleda. ni edina.....
 
ČrniSokol 09.03.2018 17:23:58
Bi ji dal baso papati.
SEJBOBOL 11.03.2018 11:27:22
si mislu mojo najbršda .....
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave