14.12.2018
LJ
/ -1°
Endokrini sistem To moramo vsi vedeti o hormonih Mafini Praznična sestavina, ki je povsem zdrava Rdeče meso Samo ena porcija na dan poveča tveganje za srčni infarkt Debelost Poglejte jo danes, ko ima 58 kilogramov manj

Rebeka ni mogla verjeti svojim očem

Rebeka Dremelj je na svojem blogu razkrila, kaj je njena skrivnost za bolj mladosten videz. Izdelek, s katerim si pomaga do bolj sijoče in mladostne kože, je odkrila povsem naključno, ko je spoznala žensko, ki je bila njenih let, a je bila videti kot 20-letnica.

Rebeka Dremelj - Sensilab
Rebeka je nad rezultati napitka naravnost navdušena. (Foto: sensilab.si)

''To je zgodba o tem, kako sem bila prvič v življenju resnično osupla nad tem, kakšen učinek ima lahko nek izdelek. O tem, da je napitek kolagen Undo res ena super stvar, da pomaga, da smo manj zgubane, imamo gostejše in bolj sijoče lase ter lepše nohte, sem v zadnjem času zasledila res velikokrat, ampak se nisem – priznam –, nikoli poglobila v to. To, kar sem naštela, je bilo vse, kar sem vedela o napitku,'' je na svojem blogu zapisala Rebeka Dremelj in nadaljevala: ''S Sensilabom že sodelujem, in ko smo imeli predstavitev izdelkov v njihovi prodajalni, je bila tam tudi Alenka Kren, njihova strokovna trenerka. Sredi debate me je v nekem trenutku tudi zanimalo, koliko je stara, da tako veliko ve, ker je bila – mimogrede – videti kot ena smrklja. Pa je povedala, da je celo malo starejša od mene. Prosiiiim? ‘Pa saj deluješ, kot da imaš 20 let.’ In pravi, ja, to pa zato, ker že pol leta vsak dan pijem Undo kolagen.''

Izkoristite izjemno priložnost - pri nakupu izdelka Undo kolagen imate bralke portala Vizita.si kar 50% popusta. Pohitite, zaloge so omejene!

Rebeka je bila šokirana in ni mogla verjeti svojim očem. Tako lepe, sijoče in napete kože namreč že dolgo ni videla na nobeni ženski, če odštejemo tiste, ki uporabljajo botoks in druge pomlajevalne tretmaje. “Prosila sem jo, če se lahko dotaknem njene kože. In drage moje, le katera si ne želi biti videti deset let mlajša? Zato mi verjetno ni treba posebej poudarjati, da sem tudi jaz že mesec dni navdušena uporabnica kolagenskega napitka Undo.''

Undo kolagen
Izkoristite izjemno priložnost - pri nakupu izdelka Undo kolagen imate bralke portala Vizita.si kar 50% popusta. Pohitite, zaloge so omejene!

Že po mesecu dni uporabe je opazila prve vidne spremembe:

- njena koža je bila manj suha po vsem telesu, ne le po obrazu;

- njene gube okoli oči so bile manjše in manj izrazite;

- njeni nohti so bili manj krhki in lomljivi.

Ja, bližam se 40-ki,” prizna Rebeka in doda: “Lahko rečem le, da je Undo Kolagenski napitek zakon! Jaz spijem kar dve dozi (dve vrečki) na dan, eno po zajtrku in eno po kosilu.”  Nad kolagenskim napitkom Undo pa je navdušila tudi svoje prijateljice. Ko so namreč pri njej videle prve rezultate, so tudi same začele redno piti napitek, ravno tako njena ekipa.

Kako napitek Undo kolagen deluje tako učinkovito?

Kolagen je osnova vsakega tretmaja, kjer skušamo izboljšati stanje kože in s katerim na dolgi rok negujemo kožo. Vendar ni vseeno, kateri kolagen uživamo, saj jih je večina na trgu govejega izvora, Undo Collagen Drink pa vsebuje patentiran morski kolagen tipa I (naticol). Naticol®kolagen je edinstven, ker ima kar 50 % boljšo absorpcijo od kolagena govejega izvora, ki ga pogosto najdemo v drugih izdelkih.  Prav tako nekateri izdelki nižjega cenovnega razreda držijo svojo nizko ceno z manjšo vsebnostjo kolagena na račun maščob. To ne prinaša pravih rezultatov. UNDO Collagen Drink vsebuje učinkovino Naticol® z 99,8 % čistih kolagen proteinov.

Proces staranja dejansko lahko upočasnimo s pravim izborom kolagena. Rebeka še poudari, da se je sicer sprijaznila z dejstvom, da procesa staranja ni mogoče ustaviti, je pa vesela, da so na voljo izdelki in načini, s katerimi lahko naredimo ogromno na področju, kjer smo sami odgovorni za rezultate. Vsem ženskam zato svetuje, da nikar ne čakajte, da bo vaša koža videti kot posušeno jabolko, ampak čim prej ukrepajte.

Sponzorirana vsebina

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave