20.09.2017
LJ
16° / 7°
Trebuh To je pokazatelj, kakšno je vaše tveganje za raka Matcha 4 najbolj zdravi čaji na svetu - dokazano najbolj zdravi! Nespečnost Nespečnost lahko vodi do resnih težav. A mogoče si je pomagati! Frances Poglejte jo danes, ko se je sama dokopala do vitke postave

S to vitaminsko bombo pričnite dan

S takšno pijačo je odlično pričeti dan sedaj, ko je obdobje prehladov in gripe. Vsebuje veliko vitamina C pa tudi drugih antioksidantov in hranil, ki nam koristijo. Zaužite takšne snovi že zjutraj in tako poskrbite, da se boste cel dan počutili bolje.

Pijača
(Foto: Thinkstock)

Recept za odlično zimsko pijačo:

- 2 žlici jabolčnega kisa

- 2 žlici svežega limoninega soka

- 1 žlica medu

- nastrgan košček ingverja

- kanček kajenskega popra

- cimet

Vse sestavine zmešajte s približno 0,3 litra tople, lahko tudi kot za čaj pogrete vode.

S to pijačo je blagodejno pričeti dan. Za limono že dobro vemo, da je bogata z vitaminom C, ki krepi imunski sistem. Jabolčni kis naj bi bil odličen za uravnavanje krvnega sladkorja, poleg tega naj bi pomagal izboljšati prebavo. Enako pomaga tudi ingver, ki naj bi poleg tega pomagal znižati slab holesterol. Med blaži suh kašelj in bolečine v grlu. Cimet ima ogromno antioksidantov. Kajenski poper pa je odličen, ker vsebuje kapsaicin, ki spodbudi presnovo. Bolje, kot deluje presnova, več kalorij pokurimo. Za povrh izboljšuje prebavo in sicer tudi tako, da miri prebavni sistem.

To je odličen način, kako pričeti dan. Zakaj ne bi zjutraj spili nekaj, kar spodbudi našo presnovo in prebavo ter okrepi imunski sistem. Če bomo že zjutraj zaužili obilico koristnih hranil, se bomo cel dan zagotovo počutili bolje.

FB članek - join us

Glasuj

Prenesi v

Pošlji sporočilo

Tvoja E-pošta:

E-pošta prejemnika:

Kratko sporočilo:
Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Ples

Radi plešete?

Uporabne povezave

  • Rjava manstruacija

    Ffhhdud: Pozdravljeni! Moja menstruacija je zadnje čase...
  • Mastna koža

    p3terpan: bolj kot se koža umiva, bolj se bo mastila....t...
  • pozabljivost

    p3terpan: Na srečo so možgani '"plastični'... in se ...