17.12.2018
LJ
/ -2°
Piškoti Preprost način, da se med prazniki ne zredite Kivi Zakaj bi morali v tem času uživati ta sadež? Družinski konflikti Bi se najraje izognili družinskim srečanjem? Debelost Poglejte jo danes, ko ima 58 kilogramov manj

Skupaj izgubila 61 kg. Poglejte ju danes

Počitnice za večino pomenijo sprostitev in za veliko ljudi tudi uživanje v hrani. A mož in žena, ki sta skupaj izgubila 61 kilogramov, sta svoje zadnje počitnice izkoristila za bolj zdrav slog življenja in uspelo jima je neverjetno.

Hujšanje
Kakšna razlika samo v letu dni! (Foto: Instagram)

Shendra Redwine je pred kratkim objavila prej in potem fotografijo sebe in svojega moža Geralda. Primerjala je svoje zadnje počitnice, ki sta jih z možem preživljala v rezortu Onekama na jezeru Michigan s počitnicami, ki sta jih preživljala pred njuno potjo do izgube odvečnih kilogramov.

''Počitnice so bile nekoč za naju izgovor, da sva lahko jedla, kar koli sva želela,'' je zapisala. ''Nič posebnega ni bilo, če sva pojedla hitro prehrano in jo nato nadgradila še z mojo najljubšo mamino torto in čokolado. Počitnice so pomenile tudi, da sem morala nositi kopalke pred ljudmi in da sem se skušala pokriti čim prej, ko sem prišla do brisače, da me kdo ne bi gledal.''

A tokrat so bile počitnice popolnoma drugačne. Ves čas je s ponosom nosila svoje kopalke in se v njih počutila prečudovito. Vse le zato, ker se je s svojim partnerjem pred kratkim podala na pot bolj zdravega življenja in supaj sta izgubila kar 61 kilogramov. Za Health.com je povedala, da sta pred pol leta z možem popolnoma spremenila način prehranjevanja in pričela z redno telovadbo. Shendra je takrat tehtala že 116 kilogramov in uspela v pol leta izgubiti kar 50 kilogramov. Njen mož pa 11 kilogramov.

''Začel je teči z mano, da mi je pokazal podporo in da me je spodbujal. Prav zato je tudi on izgubil 11 kilogramov in postal celo maratonec,'' je dejala. ''Trenutno tudi sama treniram za svoj prvi pol maraton, ki se ga bom skupaj z Geraldom udeležila septembra. Skupaj se zato pripravljava na ta maraton.''

Prav zato sta tudi na svoje počitnice s seboj vzela tekaško opremo in se vsak dan na počitnicah podala na jutranji tek. Namesto, da sta prtljažnik avtomobila naložila z nezdravo prehrano, sta s seboj vzela zdrave obroke in ''spakirala'' veliko živil z manj ogljikovimi hidrati. Seddaj tudi na plaži ne uživata nezdravih prigrizkov, ampak si pripravita zdrave obroke za s seboj, namesto prekomernega uživanja hrane, pa tudi otroke spodbujata, da na plaži predvsem veliko hodijo ali da veliko plavajo. A to ne pomeni, da njen dopust ni prava sprostitev.

''Dopust je zame še vedno čas za zabavo, sprostitev in uživanje. Le da tokrat ne delamo nezdravih izbir, a skušamo vse to početi na bolj zdrav način. Vsake toliko časa si privoščimo tudi kakšen manj zdrav obrok ali sladico, a ključno je, da tega ne počnemo ves čas,'' pravi in doda: ''Še zdaj ne morem verjeti, kako drugačno je bilo moje življenje nekoč. Pravzaprav ne nekoč, še lansko leto. Nikoli več ne bom jemala majhnih stvari za samoumevnih in nikoli več ne bom živela tako nezdravo, kot sem živela nekoč.'' Hkrati pa spodbudila tudi druge, da se podajo na bolj zdravo pot življenja, če se spopadajo z odvečnimi kilogrami. Zakonca Redwine sta živi dokaz, da je z močno voljo mogoče zelo hitro svoje življenje obrniti na bolje.

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Komentarjev: 0
Več komentarjev

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave