12.12.2018
LJ
/ -3°
Rdeče meso Samo ena porcija na dan poveča tveganje za srčni infarkt Antioksidanti To je živilo z največ antioksidanti! In ne gre za borovnice Infrardeča savna Blaži kronične bolečine, izboljšuje pretok krvi, izloča toksine iz telesa ... Annie McManis Še sama ne more verjeti, kaj ji je uspelo

Želite bleščeče čiste zobe in manj obiskov pri zobozdravniku? Tu je preprosta rešitev

Redno ščetkanje zob je tisto, ki nas edino lahko obvaruje pred nastankom zobnega kariesa. In danes je tehnologija k sreči že toliko napredovala, da zobne ščetke lahko veliko bolj temeljito očistijo zobe, kot bi jih lahko očistila človeška roka z običajno ščetko. Pametna zobna ščetka DiamondClean Smart, denimo, naredi kar 62.000 potez na minuto. Še več, opozori vas celo, če določenega predela niste dobro očistili. Tako ste lahko 100 % samozavestni glede higiene svojih zob.

Zobje
Danes je tehnologija napredovala in na voljo so že zobne ščetke, ki veliko bolj temeljito očistijo zobe, kot bi jih lahko očistila človeška roka z navadno ščetko. Pametna zobna ščetka DiamondClean Smart, denimo, naredi kar 62000 potez na minuto.  (Foto: iStock)

Velika prednost Philipsovih električnih zobnih ščetk je tehnologija Sonicare, kjer močne sonične vibracije spenijo zobno pasto v mehurčke in jih nato potisnejo globoko med zobe in ob dlesni. Tako veliko bolj učinkovito odstranjujejo zobne obloge, kot bi to lahko storili z ročno zobno ščetko. Električna zobna ščetka naredi kar 62.000 potez na minuto, a je nežna do naših zob in dlesni. Toliko potez bi z ročno zobno ščetko sami lahko naredili šele v enem mesecu dni. Tako ni nenavadno, da električna zobna ščetka zobe očisti bolj temeljito in s tem poskrbi za boljšo ustno higieno. Ki pa pomeni manj zobnega kariesa.

Popolna novost pa je pametna zobna ščetka Philips DiamondClean Smart, ki vam pokaže celo, kako kar najbolje očistiti svoje zobe. Če smo zato včasih povprašali svojega zobozdravnika, nam to sedaj lahko zelo jasno pokaže posebna aplikacija Philips Sonicare. ''Ni vam treba k meni na obisk, da bi vedeli, kako dobro si čistite zobe,'' pravi Lovro Iskra, dr. dent. med., specialist oralni kirurg, ''saj vam nova, napredna zobna ščetka Philips Sonicare DiamondClean Smart to pove kar sproti, med ščetkanjem zob.''

Pametna zobna ščetka se namreč preko tehnologije bluetooth poveže z aplikacijo Philips Sonicare, ki že med ščetkanjem kaže, kako izboljšati ščetkanje, da bo to bolj nežno, učinkovito in natančno. Da pametna ščetka to lahko zazna, vsebuje tri senzorje, ki spremljajo vaše gibanje s ščetko:

- senzor lokacije, s pomočjo katerega v realnem času veste, na katerih mestih ste že ščetkali in na katerih ne,

- senzor drgnjenja, ki skrbi, da zob ne drgnete kot pri navadni ščetki, saj ta gib ni več potreben,

- senzor pritiska, ki vas vodi tako, da ščetke ne pritiskate na zobe in s tem izničite prednosti sonične tehnologije.

Na ta način bo vaše ščetkanje zob zares učinkovito in optimalno. Pametna zobna Sonicare DiamondClean ščetka je na voljo v treh barvah: sivi, črni in beli. Vključuje pet načinov, ki zadovoljijo širokemu naboru potreb po ščetkanju:

- način Clean je namenjen izjemnemu vsakodnevnemu čiščenju,

- White+ odstranjevanju madežev,

- Deep Clean+ vam omogoča poživljajoče globoko čiščenje,

- Gum Health zagotavlja nežno in učinkovito čiščenje za dlesni,

- Tongue Care pa je odličen način za čiščenje jezika. Ta razgradi delce na jeziku in počisti bakterije, ki povzročajo slab zadah.

Tri nastavitve intenzivnosti vam omogočajo izbiro med višjo nastavitvijo za višjo stopnjo čiščenja in nižjo nastavitvijo za občutljivejšo ustno votlino.

Strgalo
Pritrdite strgalo za jezik TongueCare+ in nežno odstranite bakterije, ki povzročajo slab zadah, iz por vašega jezika. (Foto: Philips)

Nastavki, ki so priloženi, bodo dodatno izboljšali kvaliteto čiščenja zob:

1. Odstranite do 100 % več madežev** v samo 3 dneh

Pritrdite glavo ščetke Premium White, da odstranite površinske madeže in dosežete najbolj bel nasmeh. Klinično je dokazano, da goste osrednje ščetine za odstranjevanje madežev odstranijo do 100 % več madežev v samo treh dneh.**

2. Odstrani do 10-krat več zobnih oblog* za globoko čiščenje

Pritrdite glavo ščetke Premium Plaque Control in doživite najgloblje čiščenje. Zahvaljujoč mehkim in prilagodljivim stranicam se ščetine prilagodijo obliki površin zob in zagotavljajo 4-krat boljši stik s površino***, poleg tega pa odstranijo do 10-krat več zobnih oblog na težko dostopnih mestih*.

3. Do 7-krat bolj zdrave dlesni* v samo 2 tednih

Pritrdite glavo ščetke Premium Gum Care in izboljšajte zdravje dlesni. Manjša velikost in usmerjene ščetine za rob dlesni omogočajo nežno, a učinkovito čiščenje ob dlesni, kjer se lahko začne bolezen dlesni. Klinično je dokazano, da glava ščetke zagotavlja do 100 % manj vnetij dlesni* in do 7-krat bolj zdrave dlesni v samo dveh tednih.*

ŠČetka
Potovalna polnilna torbica USB in polnilni kozarec. (Foto: Philips)

Enostavno in elegantno polnjenje – doma in na pot

Z enim samim polnjenjem zobne ščetke boste to lahko uporabljali kar dva tedna. Ko zobno ščetko polnite doma, jo enostavno postavite v eleganten polnilni kozarec

Pametna zobna ščetka - 10
Pametna zobna ščetka Sonicare DiamondClean se polni v steklenem kozarčku, ki hkrati lahko služi tudi za izplakovanje zob.  (Foto: Philips)

– ta se stilsko poda vaši kopalnici in hkrati služi kot kozarec za izplakovanje.

Če pa vam pri modelu HX9924/47 zmanjka baterije na potovanju, lahko svojo vrhunsko potovalno torbico USB uporabite tudi kot polnilec. Zobno ščetko položite v torbico in jo povežite s prenosnim računalnikom ali stensko vtičnico.

Najboljša stvar pa je, da vsakodnevno opravilo s pametno zobno ščetko Philips DiamondClean Smart lahko postane zabavno in ni več v breme. Ščetkanje je namreč preprosto in lahko, s spremljanjem aplikacije, ki sproti kaže, kje se gibljete in kako ščetkate zobe, postane tudi zabavno. Ključnega pomena pa je seveda, da dobra higiena ustne votline prinaša tudi boljše zdravje in manj neprijetnih obiskov zobozdravnika.

Sponzorirana vsebina

* v primerjavi z ročno zobno ščetko ob uporabi vodilne zobne paste za beljenje zob

** v primerjavi s ščetko DiamondClean

*** v načinu Gum Health v primerjavi z ročno zobno ščetko v obdobju 2 tednov

FB članek - join us

Prenesi v

Glasuj

Iskanje po vsebini

E-novice

Prijavi se na e-novice in bodi na tekočem z aktualnimi novicami.

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave