16.01.2019
LJ
/ -1°

As. dr. Andreja Kulis, dr. dent. med.

Specialistka zobne protetike, ki se ukvarja z estetskimi rešitvami nasmeha s pomočjo sodobnih tehnik protetike, implantologije, (mikro)kirurgije in ortodontije.

Andreja Kuliš
As. dr. Andreja Kuliš, dr. dent. med. (Foto: Dare Čekeliš)

Andreja Kuliš se je po zaključenem študiju na ljubljanski Medicinski fakulteti in dveletni praksi v zasebnem centru za stomatološko protetiko, ortodontijo in zdravljenje bruksizma  udeležila 3-letnega podiplomskega študija v Nemčiji, na svetovno priznanem oddelku za zobno protetiko pri prof. dr. Joergu Strubu v Freiburgu. Tam je leta 2006 doktorirala  iz cirkonijeve keramike, ki se uporablja za visokoestetsko oskrbo zobovja. S podiplomskim študijem iz protetike, predprotetične parodontološke kirurške oskrbe in implantologije je zaključila l. 2007, z letom 2008 pa je iz tega področja opravila vsenemški specialistični izpit.

Od leta 2008 dela v zasebnem centru Stomatoestetika Kuliš za zobno protetiko, implantologijo, ortodontijo in zdravljenje bruksizma s poudarkom na estetskih rešitvah. Poleg tega je zaposlena tudi na Stomatološki kliniki, oddelku za zobno protetiko pri izobraževanju študentov.

Pomemben del njenega delovanja je tudi zdravljenje in odpravljanje težav nastalih z bruksizmom (škrtanje in stiskanje čeljusti).
 

Postavi vprašanje

Zdravniki lahko odgovorijo le na omejeno število vprašanj. Ker je količina vprašanj že presegla določeno število, je sistem samodejno zaprl dostop do obrazca za vnos vprašanja. Le-ta se bo sprostil, ko bo zdravnik odgovoril na zastavljena vprašanja. Medtem lahko preverite, ali odgovor na vaše vprašanje že obstaja v arhivu vprašanj in odgovorov.

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Cimet

Imate radi cimet?

Uporabne povezave