15.11.2018
LJ
12° / 8°

Dušan Brajović, dr. dent.med.

Zobozdravnik, ki se ukvarja predvsem z estetsko in funkcionalno rekonstrukcijo zobovja.

Dušan Brajović
Dušan Brajović, zobozdravnik, ki se ukvarja predvsem z estetsko in funkcionalno rekonstrukcijo zobovja. (Foto: Dare Čekeliš)

Pri svojem delu v zasebni zobozdravstveni ordinaciji uporablja znanja in tehnike protetike, ortodontije in ostalih področij stomatologije.

Študij stomatologije je končal leta 1996 na Medicinski fakulteti v Ljubljani, za tem pa je opravil več izpopolnjevanj v tujini iz različnih področij stomatologije.

Dela v svoji zobozdravstveni ordinaciji v Ljubljani. V njej z ostalimi družinskimi člani, Dušanko Vučković Brajović, dr. stom. in Cvetkom Brajovićem, dr. stom., specialistom ortodontije, deluje na celotnem področju zobozdravstva. Protetika, ortodontija in ostale stomatološke tehnike njemu in ostalim članom ekipe omogočajo, da dosežejo najbolj naraven videz zob. Poskušajo se estetsko in funkcionalno približati idealnemu stanju zobovja, ki z nasmehom izraža pozitivno osebnost.

Postavi vprašanje

Zdravniki lahko odgovorijo le na omejeno število vprašanj. Ker je količina vprašanj že presegla določeno število, je sistem samodejno zaprl dostop do obrazca za vnos vprašanja. Le-ta se bo sprostil, ko bo zdravnik odgovoril na zastavljena vprašanja. Medtem lahko preverite, ali odgovor na vaše vprašanje že obstaja v arhivu vprašanj in odgovorov.

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Paradižnik

Ste vedeli, da je določena zelenjava celo bolj zdrava skuhana?

Uporabne povezave