12.12.2018
LJ
/ -3°

Igor Razinger, dr. med.

Akupunkturist, ki se ukvarja z zdravljenjem različnih bolezenskih stanj otrok in odraslih s pomočjo akupunkture in masaže.

igor razinger popovi zdravniki
Igor Razinger, akupunkturist, ki se ukvarja z zdravljenjem različnih bolezenskih stanj otrok in odraslih s pomočjo akupunkture, masaže in magnetoterapije.

V zasebni ambulanti v Zdravstvenem domu v Radovljici se ukvarja z zdravljenjem različnih bolezenskih stanj otrok in odraslih s pomočjo akupunkture, masaže in v zadnjem času tudi hipnoze.

Po končanem študiju na Medicinski fakulteti v Ljubljani leta 1991, (med katerim se je že spoznal z osnovami tradicionalne medicine), se je izobraževal pri dr. Edvinu Derviševiču in nadaljeval šolanje na Šri Lanki pri prof. Antonu Jayasuriyi ter v Centru tradicionalne medicine v bolnici Guang An Men v Pekingu. Meni, da je poznavanje delovanja in učinkov metod tradicionalne medicine s strani zdravnikov in tudi neizobraženih ljudi mnogo premajhno. Zato se trudi s tedenskimi oddajami na Radiu Belvi širšemu krogu poslušalcev to znanje čim bolj približati. 

Učinki teh metod zdravljenja so tako izjemni, da bi se uradna zahodna medicina zanje morala bolj zanimati in končno vsaj akupunkturi nameniti mesto, ki bi ga že dolgo morala imeti. Prednost metod tradicionalne medicine vidi predvsem v tem, da se le-te bolj celostno ukvarjajo s človekom in z njegovimi težavami ter v tem, da si lahko za posameznega bolnika vzame toliko časa, kot ga potrebuje, da končno pride do temeljnega vzroka vseh njegovih težav.

Postavi vprašanje

Zdravniki lahko odgovorijo le na omejeno število vprašanj. Ker je količina vprašanj že presegla določeno število, je sistem samodejno zaprl dostop do obrazca za vnos vprašanja. Le-ta se bo sprostil, ko bo zdravnik odgovoril na zastavljena vprašanja. Medtem lahko preverite, ali odgovor na vaše vprašanje že obstaja v arhivu vprašanj in odgovorov.

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Ingver

Ali v kuhinji uporabljate ingver?

Uporabne povezave