17.01.2019
LJ
/ 6°

Jelena Berger, dr. med.

Anesteziologinja, reanimatologija in specialistka perioperativne intenzivne medicine, ki izvaja splošno in področno anestezijo za vse kirurške posege ter pooperativno lajšanje bolečin.

Jelena Berger
Jelena Berger, anesteziologinja, reanimatologija in specialistka perioperativne intenzivne medicine, ki izvaja splošno in področno anestezijo za vse kirurške posege ter pooperativno lajšanje bolečin. (Foto: Dare Čekeliš)

Že deset let je zaposlena v Kliničnem centru Ljubljana, kjer izvaja splošno in področno anestezijo za vse kirurške posege ter pooperativno lajšanje bolečin. Zadnja leta se bolj intenzivno izobražuje in deluje na področju pediatrične anestezije in reanimacije otrok.

Redno sodeluje pri izvajanju transplantacijskega programa, predvsem v dežurstvih, pa pri oskrbi in zdravljenju hudo poškodovanih. Je članica delovne skupine, ki pripravlja slovenske smernice za pripravo bolnikov na operativni poseg v splošni ali področni anesteziji.

Postavi vprašanje

Zdravniki lahko odgovorijo le na omejeno število vprašanj. Ker je količina vprašanj že presegla določeno število, je sistem samodejno zaprl dostop do obrazca za vnos vprašanja. Le-ta se bo sprostil, ko bo zdravnik odgovoril na zastavljena vprašanja. Medtem lahko preverite, ali odgovor na vaše vprašanje že obstaja v arhivu vprašanj in odgovorov.

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Cimet

Imate radi cimet?

Uporabne povezave