16.01.2019
LJ
/ -1°

Karla Klander, nutricistka in svetovalka za zdravo prehrano

Karla Klander je svetovalka za zdravo prehrano, hujšanje in zdrav življenjski slog, certificirana nutricistka, kolumnistka in avtorica spletne strani za zdravo prehrano in zdrav način življenja.

Poslanstvo Karle Klander je pomoč in učenje ljudi, kako lahko s hrano in zdravim načinom življenja sami poskrbijo za svoje dobro počutje, si povrnejo idealno telesno težo, se pomladijo in si ohranijo zdravje.

Karla Klander
Karla Klander, nutricistka in svetovalka za zdravo prehrano (Foto: osebni arhiv)

Izkušnje

Z nutricizmom in zdravim življenjem se ukvarja že več kot deset let. Z odliko je diplomirala na Fit For Life Sciences Institute and College of Natural Health v Kanadi. Pri svojem delu uči in pomaga posameznikom pri izgubi telesne teže in ohranjanju zdravja, dobrega počutja in življenjskega zadovoljstva. Ukvarja se z individualnim in skupinskim svetovanjem, tudi v podjetjih, prireja srečanja ter oblikuje različne prehranjevalne programe za posameznike in prodajo na svoji spletni strani. Piše tudi priročnike, kolumne in razne strokovne prispevke.
Poudarja, da je nutricizem veda o prehrani in o njenih učinkih na organizem. Zdrav način življenja ne obsega samo zdravo prehrano, s čimer se ukvarjajo nutricisti, temveč tudi telesno aktivnost, svež zrak in vodo, sproščanje, pozitivno naravnanost ipd.

Reševanje težav

Bralci spletnega portala Bibaleze.si se lahko na Karlo Klander obrnejo s kakršnimi koli vprašanji o zdravi prehrani, hujšanju, razstrupljanju in zdravem načinu življenja. Sestavlja tudi jedilnike za nosečnice in doječe matere. Izpostavlja, da je to mogoče le pri osebnem svetovanju, saj so potrebe nosečnic in bodočih mater zelo specifične in se tudi med posameznicami precej razlikujejo. Z največjim veseljem svetuje ženskam, kako na zdrav način izgubiti odvečne kilograme, ki so jih pridobile med nosečnostjo. Svetovanje mamicam ji je v posebno zadovoljstvo, saj opravljajo izjemno pomembno poslanstvo in ob obilici obveznosti ter novih nalog včasih preprosto pozabijo nase. Z njeno pomočjo si bodo povrnile čudovito in privlačno telo ter dobro počutje.

Svoje mnenje lahko izrazite na naši Facebook strani ali pa se nam samo pridružite s klikom na

Postavi vprašanje

Zdravniki lahko odgovorijo le na omejeno število vprašanj. Ker je količina vprašanj že presegla določeno število, je sistem samodejno zaprl dostop do obrazca za vnos vprašanja. Le-ta se bo sprostil, ko bo zdravnik odgovoril na zastavljena vprašanja. Medtem lahko preverite, ali odgovor na vaše vprašanje že obstaja v arhivu vprašanj in odgovorov.

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Cimet

Imate radi cimet?

Uporabne povezave