18.10.2018
LJ
21° / 11°

Lili Ločniškar, dr. med.

Dela kot družinska zdravnica, ki veliko pozornosti namenja pristnim odnosom z bolniki, svoje znanje pa nadgrajuje ves čas.

Dr. Lili Ločniškar
Lili Lončiškar, dr. med., je družinska zdravnica, ki veliko časa posveča prijetnemu vzdušju v svoji ambulanti (Foto: Dare Čekeliš)

Lili Lončiškar, dr. med, je študij zaključila na Medicinski fakulteti v Ljubljani, po kar nekaj letih dela pa je opravila specialističen izpit iz tedaj še splošne medicine. Postala je metorica za študente iz področja družinske medicine in
kasneje še glavna mentorica specializantom. Že leta piše odgovore na vprašanja in razne članke v naše revije in časopise.
Glede delovnih mest je pojedla kar nekaj zarečenega kruha. Pred nastopom dela si je  želela, da ne bi delala v domu starejših občanov, z odvisniki ali na urgenci.Njeno prvo delovno mesto je bilo v Domu upokojencev v  Taboru, drugo skoraj pet let pa je delala na nujni medicinski pomoči v Ljubljani.
Več let je honorarno delala v ljubljanskih zaporih, kjer se je
veliko srečevala tudi z odvisniki.
Najbolj  je zadovoljna v svoji ambulanti, kjer kljub
visoki strokovnosti poskuša s svojo ekipo arediti čimbolj
domače vzdušje in ponosna pa je, da jo pacienti kličejo doktor Lili.

Dela kot zdravnica družinske medicine v ambulanti Zdravstvenega zavoda Revita v Ljubljani na Peričevi 31.
 

Postavi vprašanje

Zdravnik v spletni svetovalnici ne sodeluje več. Lahko pa preverite, ali odgovor na vaše vprašanje že obstaja v njegovem arhivu vprašanj in odgovorov, ali pa izberete drugega zdravnika iz istega specialističnega področja.

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si

Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Tek

Ali tečete zunaj tudi v hladnih dneh?

Uporabne povezave