23.07.2018
LJ
26° / 16°

Mag. Dragica Marta Sternad

Sociologinja, ki svetuje in nudi pomoč osebam z motnjami hranjenja, zasvojenim z alkoholom, rešuje partnerske konflikte in težave odraščajoče populacije.

POPovi zdravniki 2012 - 49
Mag. Dragica Marta Sternad, sociologinja, ki svetuje in nudi pomoč osebam z motnjami hranjenja, zasvojenim z alkoholom, rešuje partnerske konflikte in težave odraščajoče populacije. (Foto: Aljoša Kravanja)

Mag. Dragica Marta Sternad ima v svoji dolgoletni karieri za seboj že vrsto uspešnih zgodb, zato ni nenavadno, da ste jo bralci izbrali za POPovo strokovnjakinjo leta 2012. Njeno raziskovalno delo je usmerjeno v življenje družin, predvsem v reševanje konfliktnih položajev. Ukvarja se s svetovanjem pri motnjah hranjenja in drugih vrstah zasvojenosti. Poleg tega je avtorica samostojne publikacije »Motnje hranjenja: od besed, ki ranijo, k besedam, ki celijo« in številnih strokovnih prispevkov, objavljenih v revijah.

Tako nudi individualni pristop pri reševanju tovrstne problematike staršem in vsem tistim, ki se srečujejo s tovrstnimi problemi in ne zmorejo sami razrešiti vprašanj: Kako življenjske izkušnje vplivajo na kakovost življenja in kako ljudje izražajo svoje vsakdanje nezadovoljstvo.

Ker motnje hranjenja tako kot druge oblike zasvojenosti zahtevajo individualno obravnavo vsake posameznice ali posameznika, lahko v primeru teh težav sociologiji zastavite vprašanja na naslednji telefonski številki: stacionarni telefon 015281444, mob.031 654 213.

 

 

 

 

Postavi vprašanje

V spodnji obrazec vpišite svoje vprašanje. Svetujemo vam, da pred tem v arhivu vprašanj in odgovorov preverite, če odgovor na vaše vprašanje že obstaja. Sodelujejo lahko le registrirani uporabniki. (Registracija). Podrobnejša navodila o svetovalnici ...

Za vsa dodatna pojasnila nam pišite na elektronski naslov: vizita@pop-tv.si


Iskanje po vsebini

Ne prezrite

Anketa

Joga

Ste že kdaj vadili jogo?

Uporabne povezave